USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

43. Hülya Avşar Cup sona erdi

Antalya'da planlı 43. Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son gününde kalburüstü tenisçiler kupalarıyla buluştu. Ayrıca turnuvadan elde edilmiş gelirden kalburüstü tenisçi kollar ve maddesel vaziyeti ehliyetsiz kalburüstü lise-üniversite öğrencileri de yararl

43. Hülya Avşar Cup sona erdi
22-11-2021 20:29

Türkiye Tenis Federasyonu ile Megasaray Tenis Akademisi ortaklığında Antalya Belek'teki Megasaray Tenis Akademisi'nde 15-21 Kasım tarihleri ortada gerçekleştirilen, rical ve hanımlarda 25 kategoride tahminî 300 tenisçi savaşım etmiş bulunduğu Hülya Avşar Cup Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporcular, ödüllerini Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, turnuvaya ismini verici artist Hülya Avşar ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un elinden aldı.

Kemal Şahin: “Spora ve sporcuların istikbaline envestisman yaptık”

Törende meydana getirdiği konuşmada, ehemmiyetli içtimai günah projeleriyle de baş döndürücü insanoğlunun yaşamına dokunmaktan alım çalım duyduklarını tamlayan Kemal Şahin, “Şu an sizleri konuk ettiğimiz Club Megasaray Oteli'miz arsıulusal pazarlarda aşina ve baş döndürücü yeğleme edilen müşterek marka. Müşterilerimizin yüzdelik 70'i repeat olup müşterek bölümü 60-70 defa gelmiştir. Turizmdeki başarılarımızı spor sahasına da taşıdık. Megasaray Tenis Akademi'yi kurarak elden ticari müşterek envestisman yapmadık. Spora ve sporcuların istikbaline de envestisman yapmış olduk.

Hülya hanımın turnuvasına 3. kat anne destekleyici olduk. Megasaray Tenis Akademi şekilde devletimizde alan topu oynayanları çoğaltmak, sponsorluğunu yaparak yetiştirdiğimiz oyuncularla ülkemize henüz baş döndürücü tenisçi eklemek ve hassaten de namüsait gelirli ailelerin dirayetli çocuklarını alıp evren arenasına boşaltmak istiyoruz. Hülya Hanım da bu mevzuda baş döndürücü duyarlı. Onu da bu eş hedeflerimiz doğrultusunda destekliyoruz. Turnuvaya 25 değişik gözyaşı kategorisinde 300'ün üstünde tenisçi katıldı. Birazdan finalistler kupalarını alacaklar. Mücadele fail herkesi kutluyorum.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, iri muvaffakiyet göstererek gene seçildi. Başkanımız tenise baş döndürücü iş verdi, baş döndürücü çalıştı. Tekrar kutluyorum. Türkiye Tenis Federasyonu'yla baş başa geçtiğimiz senelerde bulunduğu kabil tenisin çoğalması düşüncesince dünyaca ehemmiyetli turnuvaları Türkiye'ye getireceğiz.

Ayrıca kılıç de MTA şekilde hem Megasaray Belek'te tıpkı sürede Erciyes'te Davis Cup, ATP Challenger kabil memleketler arası turnuvaları 12 ay hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Dolayısıyla memleketler arası turnuvalar Türk gençlerin ayağına geliyor ve böylece ağırbaşlı maliyetlerle ırak devletlere gitmekten kurtuluyorlar ve derecelerini çabucak arttırabiliyorlar. 2019'da açtığımız MTA, pandemi devri de engelleme dünyaca ehemmiyetli turnuvalarla, aralarında adlı sanlı tenisçilerinde bulunduğu binlerce sporcuyu ağırladı.

Bu sene Megasaray Tenis Akademi, sene sonuna denli 100'ün üstünde memleketler arası turnuva yapmış olacak. Akademide çelimsiz sürede yetiştirdiğimiz 6 oyuncumuzu da Türk Milli Takımı'mıza vermenin gururunu yaşıyoruz.

Akademide oyuncular, ayrımsız tesiste konaklıyor, istikrarlı besleniyor ve sabahleyin antrenmanını yapmış olup öğleden sonraları pik çıkabilecek konfora erbap oluyor. Bu hizmetler sporculara devir ve güç tasarrufu sağlıyor. Böylece başarılarına henüz baş döndürücü odaklanıyorlar. Bu yapımızla oyunculara Avrupa'da tek sıfır total olanaklar tanıyoruz. Dolayısıyla bu imkanlarla tesisimiz çelimsiz sürede baş döndürücü aşina ve Avrupa'da muadili sıfır müşterek akademiye dönüştü. Bu vesileyle Antalya gelecekte dünyada tenisle anılan en ehemmiyetli müşterek site şekilde bellik kıymeti kazanacaktır. Böylece Antalya'ya ve ülkemize Avrupa'dan baş döndürücü henüz müşterek tomar seçkin gezmen gelecektir. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkürname ederim” dedi.

Hülya Avşar: “Ya konuşma ve ya spor niteleyerek yürüyeceğiz”

 

“Bu organizasyonun güzel olmasında her insanoğlunun baş döndürücü iri emeği var” niteleyerek laflarına başlamış olan Hülya Avşar ise, “Sizlerin katkılarıyla gelişigüzel turnuvada nice bebek okutuyoruz. Amacımız Türkiye'de yurtdışına gidip turnuvalara katılamayan lakin dobra oynayan oyuncuların çoğunu yurtdışına göndermek. Ayrıca tahsil hayatlarına da katkıda bulunmak. Bunu elden ego değil, gelişigüzel daim baş başa yapıyoruz. Bugün de bu turnuvanın 21. senesinde 43.'sünü yaptık. Kemal Şahin'e baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Çünkü hassaten envestisman yapmış bulunduğu Megasaray Tenis Akademisi'nin alan topu kortları sebebiyle kılıç de esasen gerçekleştirmek istediğimizi dört dörtlük anlamıyla yapabiliyoruz. Hiçbir yerde hakeza müşterek organizasyon bulma şansımız yok. Bahara akla yatkın Güneydoğu'da tenise motivasyon düşüncesince TTF Başkanımız Cengiz Durmuş ile organizasyonlar yapacağız. Oradaki evlatların eline de vuraç vereceğiz. Ya konuşma ve ya spor niteleyerek yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cengiz Durmuş: “Tenis sporunu eksiksiz Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz”

Tenisi Türkiye geneline yaymayı hedeflediklerini aktaran Başkan Cengiz Durmuş da, “Bugün burada olmamızın ne denli manalı bulunduğunu sizleri görür görmez müşterek kat henüz anladım. Bizim federasyon şekilde hayalimiz, dünyanın en dobra sporcularını yetiştirebilmek ve Türkiye'yi özümleme etmek. Türkiye Tenis Federasyonu şekilde bu hedefimize hassaten devletimiz, spor bakanımız, spora dayanak noktası verenler ve matbuat ile baş başa fiilen ulaşabiliriz. Bu inançla baş döndürücü çalışıyoruz. Başkan şekilde baş döndürücü şanslıyım, Kemal Şahin as kabil otelleri ve içerisinde kurduğu alan topu akademisinin olanakları ülkemizin dünyada da yalan sahibi olabilmesi düşüncesince müşterek şanstır. Hülya kadını gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğe kullanmak hesabına meydana getirdiği faydalı işlerinden ötürü ölçüm ediyorum. Tenis sporunu eksiksiz Türkiye'ye yaymayı, hassaten Doğu'daki çocuklarımıza bu olanakları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu mevzuda Hülya hanımın da bizim bu gayretlerimize katılıp gösteriş modeli şekilde Güneydoğu'daki organizasyonlarımıza alınması bizi baş döndürücü sevindirdi” cümlelerine arazi verdi.

Uygar Aydın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler