Yüz gençleştirmede yeni yöntemler yüz güldürüyor

Yüz ve etrafında oluşan sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklara için cilde bebeksi tuşe sağlayıcı yeni ürünleri ortada 13. verim kendisine yerini düzlük ‘Face lifting mask by lumiere' yüz germe maskesinin lansmanı yapıldı. Şirket kurucularından Mustafa Erdil ve Sevcihan Sa

Sağlık - 2 yıl önce

Yüz ve etrafında oluşan sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklara dirlik cilde bebeksi temas sağlayıcı ve yeni çıkan mamüllerin 13.'sü yerine raflarda yerini ortalık ‘Face lifting mask by lumiere' yüz germe maskesinin onlıne (çevrimiçi) lansmanı yapıldı. Düzenlenen organizasyona, müşareket kurucularından Mustafa Erdil ve Sevcihan Saygılı Erdil, nice elit delege katıldı. Katılımcılar, ‘Face lifting mask by lumiere' ürününe kusursuz derece verirken mahsul Mustafa Erdil ve Sevcihan Saygılı Erdil'in başlama vermesiyle satışa sunuldu.

“Face lifting isminde birlikte mahsul çıkartıyoruz ve bu ten düşüncesince aşırı önemli”Konu kendince mütekellim müşareket kurucularından Mustafa Erdil, “2014 senesinde çıktığımız bu yolculukta deminden One More İnternational çatısı altında yeni birlikte mahsul kazandırıyoruz, bu 13. ürünümüz. Yaptığımız iş o denli ehemmiyetli ki Türkiye'den doğan birlikte bacasız ticareti dünyaya duyurmak misyonumuz. Bayrağımızı gittiğimiz değme yerde o göndere tefriş etmek hedefimiz. En sonuç bundan kısaca 2 hafta ilkin Endonezya'daydık. Yaklaşık ilkokul bin nefis birlikte etkinlikte konuştuk. Bu ürünün de orada ıvır zıvır tanıtımını, yaptık. Ve İstiklal Marşı'mızı ayrımsız birlikte sportmen edasıyla orada söyledik. Harika duygulardı. Göğsümüz kabardı. Ülkemizi temessül ederiz aslında, bu aşırı önemli. Aynı dünya haricinde yabancıların icra ettiği kabilinden ülkemizin bayrağını alarak One More'ın da bayrağını elimize alarak götürüyoruz. Ve yüz binlerce kişiye ulaşıyoruz. Bugün 600 bin üyesi bulunan birlikte firmaya sahibiz. Bu kısaca 2022'nin böylelikle kâffesi dünyada 1 milyona ulaşacak. Bunlar aşırı çelimli hareketler. Lumiere by One More ismi altında Face lifting isminde birlikte mahsul çıkartıyoruz ve bu ten düşüncesince aşırı önemli. Bilhassa bayanlar ve rical bildiğiniz benzeri geniş gözyaşı ilerledikçe, gözyaşı aldıkça gıdıları çıkmaya başlıyor. Ve toparlaması gerekiyor yüzlerini, insanoğluyuz güzelliğimiz aşırı önemli. Onun düşüncesince güç gider ediyoruz. Bu güzellikleri hepinize arz etmek düşüncesince yeni ürünler ile karşınızda olacağız” dedi.

“Kullanıcılar, derneşik kullandıktan sonraları çıkarlarını aşırı hâlâ elleme hissedecekler”Yeni çıkan mahsul kendince bilgelik verici Sevcihan Saygılı Erdil ise “Türkiye'de birlikte evvel bulunan birlikte mahsul çıkarıyoruz. Adı ‘Face Lifting By Lumiere' bizim kozmetik yapı markamız. Ürünün en şişman özelliği, başta anlaşılan birlikte yaştan sonra, stres, tagaddi bozukluklarından, çevresel faktörlerden, ilerleyici yaştan kaynaklı başta laklak ve gıdı dalında sarkmalar meydana geliyor. Yer çekiminden kaynaklı, bu erkeklerin de kadınların da esasta on paralık hoşlanmadıkları, huzursuz oldukları birlikte durum. İşte buna makul az hâlâ birlikte seneden bu yana ağırbaşlı AR-GE emek harcamaları yapıp, aşırı hususi birlikte yöntem hazırladık. Bu formülle bu arada Face Lifting By Lumiere ürününü çağ lansmanı yapıyoruz. Ve çağ sebebi ile satışa çıkarıyoruz. Bundan ötürü aşırı mutluyuz. Bu dobra formül, bu dobra ürün, One More çatısı altında halis muhlis dünyaya yayılacak ve inanırım kullanıcılar, derneşik kullandıktan sonraları çıkarlarını aşırı hâlâ elleme hissedecekle, aşırı hâlâ dörtköşe hissedecekler, yıllara ortalık okuyacaklar” diyerek konuştu.

Abdul Samet Kaya - Ömer Karaoğlu - Sevgi Canpolat

Haftanın Öne Çıkanları

Katar Emiri ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi Gazze'deki sonuç hali görüştü

2022-08-10 05:03 - Dünya

Brezilya'da primat çiçeği olayları zımnında maymunlara saldırılar artıyor

2022-08-10 10:06 - Sağlık

İngiltere'nin önde mevrut su şirketlerinden Thames Water "hortum yasağı" uygulayacak

2022-08-09 22:06 - Dünya

Yüz gençleştirmede yeni yöntemler yüz güldürüyor

2022-08-10 11:05 - Sağlık

Trump'ın evinin FBI ajanlarınca basılmasına Cumhuriyetçilerden kaba tepki

2022-08-10 11:05 - Dünya

ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım

2022-08-09 21:05 - Dünya

Bakan Nebati: Finansal istikrarı zedeleyici türden izahat vatanseverlikten uzaktır

2022-08-10 00:04 - Ekonomi

Avrupa şampiyonu boksör, Türk menajere emanet

2022-08-09 22:05 - Sağlık

Nijerya'da sağanakların sefer açmış olduğu sellerde 9 insan öldü

2022-08-10 08:03 - Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, başkaldırıcı kadro M23 üyelerine tabanca salıverme çağrısı yaptı

2022-08-10 04:03 - Dünya

İlgili Haberler

Bebeklerin gelişiminde uyudukları düz iri ehemmiyet taşıyor

11:08 - Sağlık

Deprem bölgesindeki böbrek hastalarına diyaliz desteği

18:08 - Sağlık

'Travmalar diş sıktırıyor'

21:07 - Sağlık

ABD'nin Hatay'da kurduğu sahra hastanesi Sağlık Bakanlığına devredildi

20:07 - Sağlık

'Klebsiella pneumoniae' bakterisinin neden bulunduğu ölüm oranları 5 yıl sonra artabilir

18:08 - Sağlık

Günün Manşetleri

İzmir'de feribot yol ücretleri zamlandı

15:08 - Gündem

DEÜ'lü jeofizikçiler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ön raporunu yayımladı

12:07 - Gündem

Prof. Dr. Sözbilir: İlk depremden sonraları oluşan gerginlik birikmesiyle Antakya fayı kırıldı

23:06 - Gündem

Kahramanmaraş'ta enkaz altında küsurat 70 yaşındaki avrat depremden 122 vakit sonradan kurtarıldı

07:05 - Gündem

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nde depremzede dallar düşüncesince uyku tulumu mesaisi

13:07 - Gündem