Gambiyalı ailelerin 8 bin 225 kilometrelik umudu

Gambiyalı 4 aile evlatlarının kalbindeki afiyet sorunlarını ülkelerindeki çıtırbom afiyet hizmetinden çevre otama ettiremedikleri düşüncesince Türkiye'yi yeğleme etti. 8 bin 225 kilometrelik düş yolculuğu sonrası İstanbul'da hastaneye yerleşen kalbi dam kollar düşüncesince

Sağlık - 2 yıl önce

Türk keyif sektöründe sonuç senelerde başta ecnebi pestil sayısı gündüz günden artıyor. Özellikle keyif dair aşırı birlikte tomar geride eksik Afrika ülkelerinin de tercihi çoğu kez Türkiye oluyor. Gambiyalı 4 aile de bu manada kalbinde hapis sorunu bulunan çocuklarını vatanlarında otama ettiremedikleri düşüncesince İstanbul'a geldi. Yaşları 3 ila 9 ortada mütebeddil ve Türk hekimlerine dengesiz edilen 4 çocuğun başkaca ikisi down sendromlu. Geçtiğimiz günlerde sayrılarevi yatışı meydana gelen füru düşüncesince etibba da en akıllıca otama yöntemlerini infaz etmek namına harekete geçti.

“Yenidoğan döneminden itibaren ihtisas ilişkin görmüş geçirmiş birlikte hastaneyiz”

Ameliyat ve otama süreçleri karşı bilgilendirmelerde mevcut Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Tuğçin Bora Polat, sayrılarevi şekilde yenidoğan döneminden itibaren ihtisas hastalıkları dair görmüş geçirmiş birlikte konumda olduklarını belirterek, “Şuanda dü hastamızın cerrahi müdahale sürecindeyiz. Öncesinde ne çeşit birlikte otama süreci izleyeceğimizi planladık. Hastanemiz bebek ihtisas ilişkin yenidoğan döneminden itibaren deneyimi faziletli birlikte yer. Çocukların kalplerinde maatteessüf serbest delikler mevcut. Ayrıca ikisi down sendromlu. Böyle olunca az buçuk elan ciddi birlikte proses işleyebiliyor ancak tecrübemiz bu sorunları da çözebilecek nitelikte” dedi.

“Sağlık turizmine başkaca ulama sağlıyoruz”

Özellikle Afrika ülkelerindeki ehliyetsiz keyif sektöründen ötürü hastaların Türkiye'yi yeğleme ettiklerini ve bunun da keyif turizmine ulama sağladığını hatırlatan Prof. Dr. Tuğçin Bora Polat, “Özellikle Afrika ülkelerinin multidisipliner dediğimiz nice dalın birlikte arada olması müstelzim sorunları çözemediklerini görüyoruz. Bu nedenden hal bulunamayan hallerde enformasyon süreçleri sonrası değerlendirip tedavilerini üstleniyoruz. Ülkemizdeki etibba süreçleri gıllıgışlı birlikte biçimde yönettiği düşüncesince keyif sektörüne de ulama sağlanmış oluyor” biçiminde konuştu.

“Kendi devletimizde otama ettiremedik”

Kalbindeki delikten ötürü bundan böyle gelişigüzel çağ sorunlar canlı ve ayrımsız sürede down sendromlu bulunan 3,5 yaşındaki Haruna Trawol da hastalardan birlikte tanesi. Haruna'nın anası Nima Trawol özlük vatanlarında çocuklarını otama ettiremedikleri düşüncesince yurtdışı keyif hizmetlerini araştırdıktan sonraları Türkiye'ye geldiklerini söyleyerek, “Çocuğumuzun anadan doğma ihtisas sorunu var. Geceleri hab problemi, faziletli acı ve teneffüs sorunlarını sık sık yaşamaya başladık. Bu ihtisas problemini özlük devletimizde otama ettiremediğimiz düşüncesince kılıç de yurtdışında birlikte otama arayışına girdik. O nedenden İstanbul'a geldik. Buraya geldiğimiz andan itibaren hepsi aşırı ilgilendi ve aşırı sıcakkanlılar. Sürekli halis muhlis gereksinimlerimize yanıt verdiler, sayrılarevi de aşırı dobra ve oldukça yetkin. Her bilinçlilik fevk düzem ve aşırı kaliteli. Aldığımız hizmetten aşırı memnunuz. Buradan birlikte tane beklentimiz çocuğumuzun sağlığına kavuşması” sanarak konuştu.

Şeyda Ceylan Görgenç 

Haftanın Öne Çıkanları

Su altı güvenliği polis kurbağa adamlara emanet

2022-02-01 15:36 - Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bütün derdimiz Ukrayna ile Rusya arasındaki sıkıntının giderilmesi”

2022-02-01 21:10 - Politika

Kangal köpeği şita aylarını elan baş döndürücü seviyor

2022-01-28 19:02 - Yaşam

Karlı metodları aşıp, aşılıyorlar

2022-01-27 14:42 - Gündem

Sıla'nın hayatı adeta elektriğe bağlı

2022-01-31 10:05 - Sağlık

Alanyaspor Teknik Direktörü Farioli: “Pazar günü 2 takım da zorlu bir mücadele verecek”

2022-02-01 18:59 - Spor

Kırklareli'nde longoz ormanlarındaki göller buz tuttu

2022-01-28 10:41 - Gündem

Domenec Torrent: "Amacım uzun yıllar Galatasaray'da kalmak"

2022-01-31 21:29 - Spor

Bakan Kurum: Dünyadan beklentimiz dezavantajlı devletlere muktezi desteklerin dört başı mamur verilmesidir

2022-01-28 15:07 - Gündem

Bu merkezin Türkiye'de örneği yok

2022-02-01 12:59 - Gündem

İlgili Haberler

Bebeklerin gelişiminde uyudukları düz iri ehemmiyet taşıyor

11:08 - Sağlık

Deprem bölgesindeki böbrek hastalarına diyaliz desteği

18:08 - Sağlık

'Travmalar diş sıktırıyor'

21:07 - Sağlık

ABD'nin Hatay'da kurduğu sahra hastanesi Sağlık Bakanlığına devredildi

20:07 - Sağlık

'Klebsiella pneumoniae' bakterisinin neden bulunduğu ölüm oranları 5 yıl sonra artabilir

18:08 - Sağlık

Günün Manşetleri

İzmir'de feribot yol ücretleri zamlandı

15:08 - Gündem

DEÜ'lü jeofizikçiler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ön raporunu yayımladı

12:07 - Gündem

Prof. Dr. Sözbilir: İlk depremden sonraları oluşan gerginlik birikmesiyle Antakya fayı kırıldı

23:06 - Gündem

Kahramanmaraş'ta enkaz altında küsurat 70 yaşındaki avrat depremden 122 vakit sonradan kurtarıldı

07:05 - Gündem

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nde depremzede dallar düşüncesince uyku tulumu mesaisi

13:07 - Gündem