USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Zelenskiy: Ukrayna ordusunu doğacak yıla yapmaya bitmeme ediyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının sürdüğünü hatırlatarak, orduyu doğacak yıla yapmaya bitmeme ettiklerini belirtti.

Zelenskiy: Ukrayna ordusunu doğacak yıla yapmaya bitmeme ediyoruz
28-12-2022 02:06
Kiev

Zelenskiy, geceleyin saatlerinde Telegram hesabından paylaşmış olduğu görüntülü mesajıyla ulusa seslendi, ülkesinde Rusya'ya dirlik bitmeme fail savaş dirlik değerlendirmelerde bulundu.

Volodimir Zelenskiy, dakika defans ve düzenlilik güçlerinin temsilcileri ile ortak araya gelmiş olarak cephedeki akıbet vaziyeti ele aldıklarını dile getirdi.

Görüşmede, ordunun doğacak yıla müteveccih hazırlıklarını konuştuklarını aktaran Zelenskiy, "Ukrayna'nın defans ve düzenlilik güçlerini doğacak yıla yapmaya bitmeme ediyoruz. Bu belirleyici ortak sene olmalı." dedi.

Ukrayna ordusunun herhangi ortak mevsime hazır olması icap ettiğini vurgulayan Zelenskiy, "Kışın risklerin ne olduğunu, baharda ne yapmamız icap ettiğini ve zımnında tamamı defans ve düzenlilik sahasının ne neticeleri göstermesi icap ettiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Amaçlarının, Ukrayna'nın tamamı topraklarının özgürleştirilmesi olduğuna dikkati çekici Zelenskiy, 2023 yılına da bu inançla gireceklerini belirtti.



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler