USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Zelenskiy, Herson'daki gelişimleri değerlendirdi: Her bilinçlilik düşüncesince savaşıyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın "Herson'daki defans hattının Dnipro Nehri'nin sol yakasına çekileceği" yönündeki açıklamasına ilişkin, "Her bilinçlilik düşüncesince savaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Zelenskiy, Herson'daki gelişimleri değerlendirdi: Her bilinçlilik düşüncesince savaşıyoruz
10-11-2022 03:09
Kiev

Zelenskiy tün saatlerinde Telegram hesabından paylaşmış olduğu görüntülü mesajında, ülkesinde Rusya'ya huzur savaşın sürdüğünü belirterek, en ciddi çatışmaların Donetsk cephesinde yoğunlaştığını söyledi.

Rusya Savunma Bakanlığının, "Herson şehrindeki defans hattının Dnipro Nehri'nin sol yakasına çekileceğine" bağlı icra ettiği açıklamayı değerlendiren Zelenskiy, şu ifadeleri kullandı:

"Güneyde ciddi aheste ilerliyoruz, mevzilerimizi ciddi aheste güçlendiriyoruz. Bugün danışma dalında baş döndürücü müşterek tomar şenlik mevcut ve bunun sebebi açık. Ancak duygularımız savaş esnasında her devir kısıtlanmış olmalıdır."

Cephede bitmeme fail huzur atılım huzur müşterek tomar bilgelik büzüşmek istemediğini aktaran Zelenskiy, "Ne güneyde, ne doğuda, ne de apayrı müşterek yerde operasyonlarımızın hepsi detaylarıyla düşmanı banko beslemeyeceğim. Sonucu elde ettiğimizde bunu nasıl hepsi görecek." dedi.

Zelenskiy, Ukrayna ordusunun sahada enerjisini gösterdiğini kaydederek şu biçimde bitmeme etti:

"Ama şurası anlamalısınız; Güç (karşıdan) hissetmediği sürece kimesne müşterek noktayı vazgeçme etmez. Düşman bizlere hediyeler vermez, güzel kuvve jestleri yapmaz. Her bilinçlilik düşüncesince savaşıyoruz."

Zelenskiy, ordunun, romanesk olmadan, yersiz riziko almadan baş döndürücü titiz müşterek biçimde akım ettiğini belirterek, "Herson, Kahovka, Donetsk ve maada şehirlerimizin kurtuluşunu hakeza sağlayacağız. Ama bu banko bizim çabalarımızın, defans operasyonlarımızın kararı olacak." sanarak konuştu.

Rus askerlerinin, Herson bölgesindeki Kahovka şehrinde toprak düzlük hidroelektrik santrali engelini patlatma ihtimali bulunduğunu öne idame eden Zelenskiy, Rus güçlerine bu alanda tahrik girişimlerinden ırak eğlenme çağrısında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler