USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone’dan e-ticarette 3 yılda en büyük 3 oyuncudan biri olma hedefi

Vodafone, sayısal bellik olma hedefiyle 4 yıl ilk yaşama geçirdiği Vodafone Yanımda üstünden sunmuş olduğu hizmetlere bir yenisini ekledi. Telekom sektöründe hepsi kategorilerde fariza verici online alım satım platformu “Her Şey Yanımda”da müşterilere 10 anne grup ve 100'den b

Vodafone’dan e-ticarette 3 yılda en büyük 3 oyuncudan biri olma hedefi
26-10-2021 18:49

Türkiye'nin dijitalleşmesine önderlik ika vizyonuyla çalışkanlık yayınlayan Vodafone, müşterilerinin ihtiyacını anlayan ve hayatlarını kolaylaştıran sayısal analizör sunmaya bitmeme ediyor. Dijital bellik olma hedefiyle çıkmış olduğu yolculukta sonuç 4 yılda “Vodafone Yanımda” taşınabilir uygulaması, ‘Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası' sadakat platformu ve ‘Süpermarket Yanımda' servisi kabilinden ehemmiyetli planlara imza atan operatör, demincek de telekom sektöründe topu topu kategorilerde işlev sağlayan online alım satım platformu “Her Şey Yanımda”yı hizmete sundu. Operatör, “Her Şey Yanımda” ile müşterilerine topu topu alışverişlerini sayısal bir ortam üstünden akla yatkın fiyatlarla, rahat, aceleci ve hazırlop bir halde suni imkânı sunuyor.

500 bini bir tomar mahsul var
Verilen bilgiye mucibince online alım satım platformunda, Akıllı Telefon, Elektronik, Giyim, Küçük Ev Aletleri, Ev-Yaşam, Anne-Çocuk, Spor-Outdoor, Hobi, Kozmetik, Dijital Uygulamalar ve Servisler kazanmak neredeyse 10 anne küme ve 100'den bir tomar madun kategoride 500 bini bir tomar mahsul bulunuyor. Platform, herhangi bir güneş yenilenen kampanyaları ve hususi indirimleri ile müşterilerine piyasada bulunamayacak tekâlif sunuyor. Online alım satım platformu ile evvel bir yılda maaş 50 milyonun üstünde tıklanmaya ve 1 milyonu bir tomar siparişe ulaşmayı hedefleyen operatörün sonuncu hedefi ise e-ticaret sektöründe 3 yıl süresince en büyük 3 oyuncudan biri olmak.

“Vodafone Yanımda'yı süper uygulamaya dönüştürüyoruz”
Online alım satım platformu, Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun ve artist Aras Bulut İynemli'nin katılımıyla planlı görüşmede tanıtıldı. Telekom sektöründe bir prensip elan imza atmanın coşkusunu yaşadıklarını tamlayan Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Operatör olarak, 2025 yılına derece Türkiye'nin en aceleci büyüyen toy çocuk bağlanak ve sayısal servisler firması olmayı hedefliyoruz. Bu yolda en ehemmiyetli önceliklerimizden biri de sayısal bir bellik olmak. Bugüne derece ‘Yanımda' uygulamamız, ‘Yanımda Fırsatlar Dünyası' sadakat platformumuz ve ‘Süpermarket Yanımda' servisimiz ile ehemmiyetli adımlar attık. Şimdi de “Her Şey Yanımda” ile elan büyük ve şümullü bir hamle atarak Türkiye'de evvel kez topu topu kategorilerde işlev sağlayan bir sayısal pazaryeri sunuyoruz. Araştırmalara göre, Türkiye'de online ticaret pazarı 2020'de yüzdelik 76 büyümeyle 100 bilyon doların üstünde bir ciroya erişti. Bu pazarın içerisindeki en büyük çörek 60 bilyon TL ciroyla online veriş yerlerine ait. Bir sayısal servis firması yerine kılıç de e-ticaret sektöründe çelimli bir oyuncuya dönüşmeyi ve bu sektörde 3 yıl süresince en büyük 3 oyuncudan biri olmayı hedefliyoruz. “Her Şey Yanımda” platformuyla esas hedefimiz, e-ticaret alanındaki iş modelimizi uzun uzadıya sayısal bellik algımızı pekitmek ve sayısal alıcı sayımızı artırmak. Bu platform, ayrımsız sürede ‘Yanımda' uygulamasını bir GSM uygulaması olmanın ötesine geçirerek müşterilerimizin topu topu gereksinimlerine karşılık verecek bir süper uygulamaya tahvil hedefimizde de ehemmiyetli gösteriş oynayacak.”

“Her Şey Yanımda” düşüncesince hazırlanmakta olan reklam filmimizde oynayan Aras Bulut İynemli ise şu biçimde konuştu:
“Online alışveriş, yaşamımızın eğer olmazsa olmazları arasına girdi. Günlük koşturmacanın süresince fiziki yerine mağazaya gitme imkânı bulamadığınızda online alım satım büyük suhulet sağlıyor. Diğer yandan, binlerce alternatif elinizin altında; ihtiyacınıza en akla yatkın ürünü seçmeniz aşırı elan kolay. “Her Şey Yanımda”, operatörün yenilikçi ve mürşit kısmını yansıtan bir servis. Zamanlamasıyla, içeriğiyle aşırı durumunda ve aşırı yararlı olacağını düşündüğüm bir hizmet. İnsanların yaşamını ehemmiyetli seviyede kolaylaştıracağına inanıyorum. Ben şimdiden Vodafone'dan giymeye başladım.”

‘Yanımda' uygulaması üstünden erişiliyor
Verilen bilgiye mucibince online alım satım platformu, uçtan pöç alım satım kolaylığıyla öne çıkıyor. Müşteriler, ‘Vodafone Yanımda' taşınabilir uygulamasının anne sayfasındaki “Her Şey Yanımda” sekmesine tıklayarak platforma erişebiliyor. Ürün ve kampanyaların bizatihi yerine gösterildiği platformda, alıcılar istedikleri ürünleri sepete attıktan sonradan Masterpass'e mukayyet cesaret kartları yahut operatörün hisse kartları ile ödemelerini biricik tıkla ve güven içerisinde gerçekleştirebiliyor. Ödeme yapıldıktan sonradan mahsulat kuryeler çeşidinden adrese teyit ediliyor. Müşteriler, operatörün Yapay Zeka tabanlı şahsi sayısal asistanı TOBi yardımıyla topu topu sorularına kolaylıkla karşılık bulabiliyor, bozma ve iadelerini izlem edebiliyor.

Online alım satım platformu ile verilen menafi ortada işletmesinin topu topu gereksinimlerini operatörden düzlük KOBİ'lerden 6 ay süreyle komite alınmayacak olması. Operatör, benzeri bir pozitif yanları DOĞRU sürede eş girişimciler düşüncesince de sunmayı planlıyor.

Öte yandan, anline alım satım platformunda alıcıların herhangi bir alışverişinde bir çocuğun terbiye harcamasına ulama arz etmek düşüncesince TOÇEV'e 3 TL armağan yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler