USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık problemleri nedeniyle yaşadığı zorlulukları anlattı

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık sorunu yaşadığı dönemdeki zorlulukları anlatarak, “Bu süreçte ortak derinti meselem beli ve yaşadım. Düşmanlarım oldu, benimle uğraşanlar, çekemeyenler oldu, imrenenler oldu. Benim sektöre, zarfında bulunduğum camiaya küskünlüğüm oldu” d

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık problemleri nedeniyle yaşadığı zorlulukları anlattı
26-02-2022 00:21

Geçmişte oynadığı film ve dizilerle ünlenen oyuncu Arda Kural, sağlık problemlerini atlatmasının peşi sıra yaşadığı proses karşı hususi açıklamalarda bulundu. Yaşadığı süreçte düşmanlarının ve onunla uğraşanların, çekemeyenlerin, kıskananların bulunduğunu kail adlı sanlı oyuncu Kural, ortamında bulunmuş yer aldığı camiaya küskünlüğünün bulunduğunu ve zanaat camiasından dayanak istemediğini söyledi.

“Bu süreçte benim ortamında bulunmuş yer aldığı camiaya küskünlüğüm oldu”

Yaşadığı zorlu sürecin detaylarını paylaşan Kural, “Bu proses koyu birlikte süreçti. Aslında benim sevdiğim birlikte süreçti, hakeza şeyler yaşamaktan kıvançlı bulunan biriyim. Biraz anlaşılmaz birlikte imal vardır, biberli çekmeyi severim. Çünkü biberli rastgele şeyi anlatır bana göre. Tamamen abat kazanmak benim dünyamda rastgele şeyin bitmesi kabilinden birlikte obje oluyor. Ama acı, keder, ıstırap, güçlük yer aldığı devir yaşadığımı hissediyorum. Ama bu sonsuza derece hakeza bitmeme ederse birlikte anlamı, birlikte önemi yok. Bu süreçte birlikte derinti meselem evet ve yaşadım. Düşmanlarım oldu, benimle uğraşanlar, çekemeyenler oldu, imrenenler oldu. Benim, sektöre, ortamında bulunduğum camiaya küskünlüğüm oldu. Hep biçimsiz kişilerin hesabına giden, onların aralarına giren, başkaldırıcı birlikte mizaca sahibim. Bunu yaptım ve kararında da bekâr kaldım. Sanat camiasından da birlikte dayanak istemedim. Bu benim savaşımdı ve ego kimseyi eklemek istemedim. Arkamda el vardı, sevenlerim vardı. Bu elleme birlikte savaştı, ego kendimi gösterebilecektim ve benim başarmam müstelzim şeylerdi” dedi.

“Yalnız kaldım, savaşım edebilmem düşüncesince birlikte şeylerin anlaşılması ve benim de anlatabilmem gerekiyordu”

”Bu süreçte kendime dönük, az buçuk doğayla iç içe, spiritüel, az buçuk İslam felsefesine alakalı düşüncelerimden, yoğunlaşmalarımdan dolayı çıkarımların bana bulunan faydalarını toparlamaya başladım” niteleyerek konuşmasını sürdüren Kural, “İnsanların beni sevmesinden hoşlanmayan aşırı birlikte tomar isim ortaya çıktı. Yani ‘sen kişilere alçakgönüllü müsün, alçak gönüllü mısın yada ne yapıyorsun ki insanlarla film yıldızı ve seyirci ortada olması müstelzim iletişimin haricinde onlarla alım satım kurup, onların benimsemesini elbette yapıyorsun, tığ o değiliz, şayet sen buysan seni istemiyoruz. Çünkü tığ iklim da atarız kişilere yüksekten de bakarız' biçiminde ötelemeler, aşağılamak namına meydana getirilen ameliyat oldu. Bu yayıncı işin görünmez yüzü. Ama bunu basite alabilirim, avlu filhakika budur diyebilirim. Ben starlık havası alaşağı etmek meselesinde onlarla ayrımsız fikirde değilim. Ben bu tavrı yayınlayan her insanoğlunun yanlış, benim akıllıca olduğumu ve her insanoğlunun bana akıllıca dönmesi icap ettiğini düşünüyorum ve vurguluyorum. Çünkü bu halktan bölme birlikte biçimde işi bırakmama, sektörden ayrılmama neden evet ki o zamanın gerektirdiği buydu. Çünkü üzerimde etraflı bakışları değişik biçimde değiştirmişlerdi. Yalnız kaldım, savaşım edebilmem düşüncesince birlikte şeylerin anlaşılması ve benim de anlatabilmem gerekiyordu. Bugün 10 sene sonradan üstelik hala hepsi Arda diyebiliyorsa, 1 hafta içerisinde toplumsal medyadan 41 milyon isim etkileşime girebiliyorsa bu beni aşırı bahtiyar ediyor. Bu hakkıyla davamda DOĞRU ve engellenmeyen kalabildim erişmek oluyor. Ben sevenlerim olmaksızın yapamam benim etraflı yıldızlığım etraflı hikayem budur. Ben ortaya çıkıp onlara o gösteriyi yapıyorsam, tavrımla oyunculuğumla birlikte şeyler sunuyorsam rastgele daim onlarla alakalı. Ben oyunculukta kameraya alıcı şekilde bakmam, izleyicinin gözü şekilde bakarım. Oyunumu canlandırırken onların bakışına birlikte haberleşme sağlayarak oynarım ki oyunculuğum karşı da aşırı obje söylendi. Ama imitasyon etmeyi bildiler” sanarak konuştu.

“Senaryolarım var, filmler yapacağım, izleyicinin zihniyle oynayacağım”

Gelecek projelerinden bahseden Kural, “Yeni projelerim var. Ben sinemayı kitlesel birlikte haberleşme ara bulucu şekilde kullanarak izleyiciye erişmek istiyorum. Ben birlikte senaristim, yönetmenim ve ayrımsız sürede da oyuncuyum. Senaryolarım var, filmler yapacağım. İzleyicinin zihniyle oynayacağım, onlarla uğraşırım, zira onlar da benimle araklama atıyor. Onlarla uğraşmak, birlikte şeyler verebilmek hoşuma gidiyor. Bunun hakeza yer aldığı da belliydi hemen fırsatlarımın önüne geçildi, yapamadım. O fırsatları oluşturup muktedir gelişmek istiyorum. Benim izleyiciyle bulunan ilgim şu an eskisinden henüz yukarı seviyeye vardı. Biraz henüz deneyim kazandım, henüz şuurlu henüz çelimli oldum. Kendimi izliyorum ve ‘evet Arda sensin, şen ol' diyorum. Halkın beni koyduğu durum anca elleme ki hepsi bariyer olmaya çalışıyor. Bunu harcatmak istemiyorum ve ideallerimi gerçekleştireceğim” ifadelerini kullandı.

“Ben sizin dostunuz da olurum zira bana gereğince yârenlik aşırı değerli birlikte şey”

Mental ve fiziki toparlanma sürecinden bahseden ve sevenlerine seslenen Kural, “Bunlar alışılagelen şeyler, insanoğlunun tipi değişiyor. Diyetisyenimle görüştüm. Bir çay önermişti, ilk çay mı filan dedim, lakin aşırı elleme geldi. Bir ayda beye kilogram verdim. Biraz da spor yapıyorum, giderek henüz elleme olur. Sevenlerime de şurası söylüyorum sizi aşırı seviyorum. Ben internete giriyorum, toplumsal medyada takılıyorum ve sizinle haberleşme kuruyorum. Ne düşünüyorsunuz, ne diyorsunuz sanarak size bakıyorum. Söyledikleriniz o derece elleme şeyler ki, dümdüz şeyler değil. Bir insanoğlunun sevilmesi dümdüz birlikte obje değil. Bu sevgiden aşırı memnunum ve ego elbette ki rastgele şeyden ilk canınızdan birlikte zerre kabilinden olduğumdan memnunum. Ben sizin dostunuz da olurum zira bana gereğince yârenlik aşırı değerli birlikte şey. Aktörlük, sinema, oradaki nefha ile seyirci arasındaki uzaklığın az buçuk haricinde birlikte husus lakin siz de öylesiniz” dedi.

Onur Dursun

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler