USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy hareket fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculuklarında hevesli aksiyon fırsatlarını hepsi düşüncesince 7/24 erişilebilir kılan UFS Academy ünlü hareketli uygulamasını tüketicilere tanıttı.

UFS Academy hareket fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 14:30
İstanbul

Türkiye’de rastgele 2 meraklı mutfaktan 1’ine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, “UFS Academy” ismini haiz devir içi taşınabilir terbiye bilimi bilimi uygulamasıyla bu sektörün sürdürülebilirliği ve gelişimine yardım sağlayacak planlarına ortak yenisini ekledi.

UFS Academy’nin tanıtımı Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı lider Arda Türkmen’in katılmış olduğu derinti ile gerçekleştirildi. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve meraklı gelişimlerine müteveccih terbiye bilimi bilimi ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin terbiye bilimi bilimi içeriklerine erişimi ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmadan yola çıkarak geliştirilen UFS Academy, ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere asliye reçetelerden doğacak düzey pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en gündeş gastronomi trendlerine açık ortak yelpazede terbiye bilimi bilimi içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir taşınabilir cihazları üstünden erişebiliyor.

Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bitiren şefler ise dünyanın en dobra 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada muazzez ICCA akreditasyonuna eş sertifikalar alıyor. "Takımını Yönet" ayrıcalığı ise şeflere umum aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler birleştirme yazar izlem ika olanağı sunuyor.

Şeflerin koyu temposu kasten 2 dakikanın altında ve rastgele reklam içermeyecek şekilde tasarlanan terbiye bilimi bilimi içerikleri, şeflerin tahsile elan ortak tomar sayaç ayırmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en gündeş ve şümullü lider eğitimlerine parasız ve bıkılmayan namına erişmek talip şeflerin UFS Academy taşınabilir uygulamasını taşınabilir cihazlarına indirmesi yeterli.

Şeflerin katışıksız kolu internet

Unilever Ev Dışı Tüketim’in Türkiye’de şeflerle gerçekleştirdiği araştırı şeflerin terbiye bilimi bilimi ve meraklı hareket alışkanlıkları ve gereksinimlerine kudret tutuyor. Araştırma şeflerin şişman ortak çoğunluğunun meraklı gelişim, alışkanlıkları izlem kılmak ve işleriyle ilişik mevzularda istişare kılmak düşüncesince devir içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler, devir içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devir içi eğitimlere iştirak vaziyetleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60’ının hayatında on paralık devir içi ortak tahsile katılmadığı ortaya çıkıyor.

Araştırmaya eklenen şeflere mucibince meraklı gelişimlerinin önündeki en şişman engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en baş döndürücü dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına değgin bilim sahibi peyda kılmak ve arsıulusal ortak şehadetname kabul kılmak toprak alıyor. Ayrıca şeflerin az elan topu topu mutfaktaki ekiplerinin meraklı gelişimini yakından izlem kılmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

"Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz"

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, uygulamaya ilişkin, "Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu namına rastgele 2 meraklı mutfaktan 1’ine ulaşmanın, şeflerle yaklaşan değinme biçiminde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu baş döndürücü kıymettar iç görülerin yanı esna baş başa getirmiş olduğu ortak günah da var. Bu doğrultuda kılıç de ev dışı istihlak alanının gelişimine yardım sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir’ gayesi doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle piyasaya değişik bölgelerde dayanaklık kılmak veriyoruz. Şimdi de gene şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy’i tasarladık." niteleyerek konuştu.

Tokgöz, şunları söyledi:

"Mutfağın ve şefliğin doğası hem toy lezzetler geliştirirken hem de aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis kabilinden değişik alanları yönetirken şeflerin doğurucu basar açılarına eş olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı genişliğinde talepkar ve koyu ortak ekosistemde şefler menfaatlerini geliştirmeye ehliyetli zamanı ayıramayabiliyor. UFS Academy ile eğitimde zaman, mekan ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın koyu akışından buldukları evvel fırsatta toy tarifler düşüncesince esin alabilmesi, evren mutfaklarını ve en akıbet alışkanlıkları izlem edebilmesi, ekiplerinin gelişimine yardım sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz ortak infaz bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da meraklı gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince ortak esin hareketi, ortak meraklı hareket yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy’den yarar sağlamasını umuyoruz." dedi.

Sektörü geliştirebilmek düşüncesince nice projeye imza attıklarını hatırlatan Tokgöz, "UFS Academy de bunların bitmeme niteliğinde. Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz ve böylecene de dört başı mamur terbiye bilimi bilimi içeriklerini ortak tane ortak yapı altında buluşturuyoruz. Bu taşınabilir ortak infaz şeflere 7/24 erişebilecekleri vakitten ve mekandan ari ortak terbiye bilimi bilimi sunuyoruz. Eğitim içeriklerimiz baş döndürücü açık ortak yelpazede. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden gene bilirkişi şefler düşüncesince mücehhez bulunan ortak terbiye bilimi bilimi portalı. Temel reçetelerden doğacak seviyedeki kaslı pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından gastronomi trendlerine genişliğinde nice içerisinde ne olduğu sunuyoruz.

Aynı sürede aş damı süresince besin güvenliği, hıfzıssıhha eğitimi, paketlemenin ipuçları kabilinden nice eğitimi sunuyoruz. En güzeli de 2 dakikalık komprime şeklinde videolar. Bir çay molasında bilet tüketilip sindirilecek sevinçli ortak içeriğe sahip. Takımını yönet ayrıcalığı var, şefler burada yalnızca ferdî gelişimlerini izlem etmiyorlar ayrımsız sürede mutfakta yönettikleri ekibin de gelişimine yardım da bulunuyorlar. UFS Academy kimseyi geride bırakmayan ortak uygulama. Bu eğitimlerden sonraları ortak imtihan mevcut ve başarıyla geçenler ICCA akreditasyonlu sertifikaya eş oluyorlar ve kariyer yolculuklarında şişman dayanaklık kılmak sağlıyor." şeklinde konuştu.


- "Uygulama kalifiye istihdamı artıracak"


Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, de "Pandeminin arkası esna bu sektörün istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üstünde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki istihdam açığı yaratıyor. Bu sebepten UFS Academy kabilinden şeflere toy evren ve tagaddi trendlerine, toy pişirme tekniklerine hızlıca erişebilme olanağı sunan, rastgele yerden ulaşılır taşınabilir ortak infaz baş döndürücü kıymetli. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki devirde toy eklenecek içeriklerle beraberce besin israfının azalması, elan az plastik kullanması ve elan az karbon salımı ile ilişik de mutfaklarda ortak farkındalık yaratacak ortak infaz olacak. UFS Academy’nin hem piyasaya hem ülkemize hem de katmış olduğu bedel açısından gezegenimize baş döndürücü faydası dokunacağına inanıyorum." dedi.

Cizreli, "Sektör baş döndürücü değişiyor. Yeni pişirme teknikleri tagaddi trendleriyle beraberce aş damı teknikleri de değişiyor. Şeflerimizin de menfaatlerini güncellemeleri ve trendlere kadem uydurabilmeleri düşüncesince akıbet basamak endamsız videolar. Her an bunlara yetişebilmeleri düşüncesince ve sektördeki istihdamın gelişme göstermesi açısından baş döndürücü altın ortak uygulama. Pandemide şişman istihdam kaybı yaşadık. Dolayısıyla kalifiye istihdam gereksinimi artıyor. Bu portal, hem şeflerin gelişme göstermesi hem de toy adaylar düşüncesince baş döndürücü yarayışlı olacak. Çok gündeş detayları barındırıyor. Her eve girebileceğini de düşünüyorum, videoları izledim hem asliye yöntemler doğrudan gündeş trendler var. Gıda atığı ve israfı ile ilişik de ehemmiyetli içerikler var. Bu da baş döndürücü ilgi etmemiz müstelzim ortak konu. Bu israfı düşürmek düşüncesince de mutfaklarımızda kullanılacak bulunan yöntemler baş döndürücü değerli." niteleyerek konuştu.


- "Her paydaşın behemehâl başvuracağı ortak kaynak"


Şef Arda Türkmen ise, “Bir lider namına değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim’in geliştirdiği UFS Academy taşınabilir uygulamasının sektörümüzdeki umum şeflerin gerekseme çabucak başvuracağı ve hızlıca kâr alabileceği ortak pınar bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilim dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, toy yöntemler ve trendler bellemek talip rastgele paydaşın behemehâl başvuracağı ortak pınar olacaktır." yorumunu yaptı.

Dünyada trendlerin baş döndürücü çabuk değiştiğini kaydeden Türkmen, "Bunları izlem kılmak on paralık bedava değil. Hem çalışıp hem de olanı biteni sonsuz izlem kılmak zor. Bu infaz bunların hepsinin ortak arada toplandığı ortak platform. Her seferinde geriye dönerek asliye teknikler-tarifler, reçeteler, içerikler ve evren mutfaklarıyla ilişik bilim kabul kılmak düşüncesince ortak pınar olması açısından UFS Academy baş döndürücü önemli. Bu, meraklı şefler düşüncesince evvel aşamada mamul ortak seçenek lakin ilerleyici devirde behemehâl evlere de girebileceğini düşünüyorum. Dünyada bilgiye anbean her insanın gereksinimi var. Profesyonel şefler iş düşüncesince kullanırken, evlerde ev pişirmeleri düşüncesince de asliye bilgilerin bulunabileceği düşüncesince bura ortak bibliyografya namına kullanılacaktır. Burada mevcud bilgiler etraflıca levent değil, 2 dakikada rastgele ihtiyacınız olduğunda mobilden ulaşılabilir." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler