USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy gelişim fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Türkiye'de rastgele 2 meraklı mutfaktan birine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, UFS Academy angın hareketli uygulamasını gastronomi sektörüne tanıttı. Uygulama ile bölüm temsilcileri, pişirme tekniklerinden, gastronomi trendlerine, en şimdiki pedagoji bilimi içeriklerine hareketli

UFS Academy gelişim fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 19:34
Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı personellerinin gelişimine kâr bildirmek ve gastronomi dalının sürdürülebilirliğine katkıda mevcut edinmek şartıyla geliştirdiği ‘UFS Academy' isminde hareketli uygulamasını tanıttı. ‘UFS Aademy' uygulamasının lansman toplantısına Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı şef Arda Türkmen katıldı. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim'in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve meraklı gelişimlerine müteveccih pedagoji bilimi ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin pedagoji bilimi içeriklerine erişimi mevzuları ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Dünyanın en şişman şart ve aceleci istihlak ürünleri üreten şirketlerinden birisi bulunan Unilever'in Ev Dışı Tüketim Kategorisi, ‘UFS Academy' isminde hareketli uygulamayı geliştirdi. Uygulama ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere asliye reçetelerden doğacak kur pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en şimdiki gastronomi trendlerine degaje ortak yelpazede pedagoji bilimi içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir hareketli cihazları üstünden erişebiliyor. Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bütünleyen şefler ise dünyanın en dobra 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada aziz ICCA akreditasyonuna cemaat sertifikalar alıyor. “Takımını Yönet” niteliği ise şeflere bütün aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler birleştirme yazar strateji ika imkânı sunuyor.

Uygulamada, videoların 2 dakikanın altında ve reklam içermeyecek halde hazırlandığı bildirildi. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en şimdiki ve şümullü şef eğitimlerine parasız ve bıkılmayan kendisine erişmek talip şeflerin UFS Academy hareketli uygulamasını hareketli cihazlarına indirmesi tam oluyor.

İnternet şeflerin bozulmamış kolu oluyor

Unilever Ev Dışı Tüketim'in Türkiye'de şeflerin pedagoji bilimi ve meraklı gelişim alışkanlıkları ve gereksinimlerine müteveccih araştırı gerçekleştirdi. Araştırma, şeflerin şişman ortak çoğunluğunun meraklı gelişim, akımları strateji kılmak ve işleriyle ait mevzularda istişare kılmak düşüncesince devre içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler devre içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devre içi eğitimlere paydaşlık halleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60'ının hayatında on paralık devre içi ortak öğrenime katılmadığı ortaya çıkıyor. Araştırmaya eklenen şeflere gereğince meraklı gelişimlerinin önündeki en şişman engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en aşırı dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına değgin bilgelik sahibi edinmek ve arsıulusal ortak şehadetname kabul kılmak toprak alıyor. Ayrıca şeflerin az şimdi hepsi mutfaktaki ekiplerinin meraklı gelişimini yakından strateji kılmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, “Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu kendisine rastgele 2 meraklı mutfaktan 1'ine ulaşmanın, şeflerle andıran dek şeklinde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu aşırı giranbaha iç görülerin yanı esna baş başa getirmiş olduğu ortak hata da var. Bu doğrultuda tığ de ev dışı istihlak dalının gelişimine yardım sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir' maksadı doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle piyasaya ayrımlı bölgelerde dayanaklık kılmak veriyoruz. Şimdi de gine şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy'i tasarladık. Mutfağın ve şefliğin doğası hem acemi lezzetler geliştirirken aynı zamanda aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis kabilinden ayrımlı alanları yönetirken şeflerin tetikleyici boşluk açılarına cemaat olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı denli talepkâr ve koyu ortak ekosistemde şefler çıkarlarını geliştirmeye tam zamanı ayıramayabiliyor.

UFS Academy ile eğitimde zaman, yöre ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın koyu akışından buldukları evvel fırsatta acemi tarifler düşüncesince sabah yeli alabilmesi, evren mutfaklarını ve en meyve akımları strateji edebilmesi, ekiplerinin gelişimine yardım sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz ortak infaz bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da meraklı gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye'nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince ortak sabah yeli hareketi, ortak meraklı gelişim yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy'den kâr sağlamasını umuyoruz” dedi.

Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, “Zorlu sabık ortak pandemi sürecinin arkası esna piyasanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üstünde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki ortak istihdam açığı oluşturuyor. Bu sebepten dolayı UFS Academy kabilinden şeflere acemi evren ve tagaddi trendlerine, acemi pişirme tekniklerine hızlıca erişebilme imkânı sunan, rastgele yerden ulaşılır hareketli ortak uygulamayı aşırı giranbaha buluyorum. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki devirde acemi eklenecek içeriklerle baş başa besin israfının azalması, şimdi az plastik kullanması ve şimdi az karbon salımı ile ait de mutfaklarda ortak farkındalık oluşturacak ortak infaz olacak. UFS Academy'nin hem piyasaya hem ülkemize aynı zamanda katmış olduğu bedel açısından gezegenimize aşırı faydası dokunacağına inanıyorum“ dedi.

Şef Arda Türkmen ise “Bir şef kendisine değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim'in geliştirdiği UFS Academy hareketli uygulamasının sektörümüzdeki bütün şeflerin gerekseme alelacele başvuracağı ve hızlıca meyve alabileceği ortak eşme bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilgelik dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, acemi yöntemler ve trendler bellemek talip rastgele paydaşın behemehâl başvuracağı ortak eşme olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler