USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor

Turizm dalının DOĞRU markası Dedeman Hotels & Resorts International ile Düzce'nin önde mevrut şirketlerinden Algün İnşaat'ın iş birliğiyle gerçekleştirilecek Park Dedeman Düzce düşüncesince imzalar atıldı. Şehrin ilk ve tek markalı oteli olacak Park Dedeman Düzce, 300 milyo

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor
12-01-2022 21:14

Türk turizminin ilk arsıulusal otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, gerçekleştirdiği yatırımlarıyla bu piyasanın gelişiminde gösteriş üstlenmeye bitmeme ediyor. Düzce'nin gelişimine, çağcıl birlikte yurt bulunmasına iri katkılar sunan, bu güne genişliğinde Düzce'de icra ettiği planlar ile 5000'den birlikte tomar aileyi ev sahibi karşılayıcı Algün ve Dedeman teşrikimesai ile yaşama geçecek Park Dedeman Düzce, ilin ilk ve tek 5 açık marka oteli olacak.

İmza töreni, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ev sahipliğinde Dedeman İstanbul'da gerçekleştirildi. Törene, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katıldı.

Dedeman markasının gelişme hamlesi bitmeme ediyor

Törende ilk kendisine Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman lakırtı aldı. “Dedeman markası olarak, kurulduğumuz günden bugüne kadar, dört dörtlük 55 yıldır, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve işlettiğimiz oteller ile türkiye düşüncesince kazançlı bedel ve istihdam kurmayı hedefledik” diyen Banu Dedeman, “Türkiye'de gizli eskimiş gezim değerlerini açığa çıkarma, bu değerleri diyar ekonomisine kazandırma ve enformasyon misyonumuzu Park Dedeman Düzce ile birlikte defa şimdi gerçekleştirecek olmanın coşkusunu ve memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye'nin ilk arsıulusal otel zinciri kendisine ıssız el altında 18 otelimiz, 2800 oda, 5700 döşek kapasitesi ve 1000'i birlikte tomar çalışanımızla, bulunduğumuz değme alanda turizmin gelişme göstermesine dayanak noktası olduk. Sahip olduğumuz deneme ve bilim birikimi, yetik ve kıymetli kadromuz, sürdürülebilir stratejimiz ile tamamı dünyayı etkileyen pandemi zamanında de levent boylu vadeli hedeflerimizde birlikte fark yapmadan büyümeye bitmeme etmenin alım çalım ve mutluluğu içerisindeyiz” diye laflarına bitmeme etti.

Düzce'nin ilk markalı oteli 2024'te kapılarını açacak

Hem iş ve yolculuk gayeli yolculuk edenlerin aynı sürede bölgenin gereksinimlerini karşılayacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin ilin ilk ve tek markalı oteli olacağını vurgulayan Dedeman, yeni otelle ilişik şu detayları paylaştı; “Düzce merkezde toprak alan, zarfında ofisler, saray konut ve alım satım merkezi mevcut komplekste toprak borç bulunan Park Dedeman Düzce; konaklamanın yanında, derinti salonları, SPA ve spor merkezi ile kentte iri birlikte ayrımlılık oluşturacak. Misafirlerini 2024 senesinde ağırlamaya başlamış olacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin şehrin tarihini, coğrafi konumunu ve ilkin aş damı kültüründen mevrut değerlerini tanıtmasını, firez ve gastronomi turizmi açısından önemini ortaya çıkarmasını hedefliyoruz.”

Algün'den 300 milyon TL'lik yatırım

Banu Dedeman'ın arkası sıra lakırtı meydan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, ülkemizin en canlı ili Düzce düşüncesince birlikte ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Sanayi ve tecim dalında değme çağ şimdi da gelişen Düzce'miz; cemaat bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya amade birlikte yıldız konumdadır. Bu değerleri takdim etmek ve ekonomiye vermek amacıyla, Düzce'mizin merkezinde 35 bin metrekare meydan üstünde kurduğumuz, bölgemizin en iri otelini; AVM, saray konut ve ofislerinden oluşan katışık hayat projemiz Algün Center'da 300 milyon TL'lik birlikte yatırımla yaşama geçireceğiz. Toplam 8 süit, 130 oda, kongre, derinti ve balo salonları ile spor merkezi, gizli yüzme havuzu, spa ve fitness bölümünden oluşan ilimizin ilk ve tek iptidai açık marka otelini hazırlamaya değişmeyen verdik. Doğasıyla, tarihiyle asırlar süresince nice medeniyete ev sahipliği karşılayıcı Düzce'nin bu yatırımla turizmde adalet etmiş bulunduğu noktayı alarak, devletimizde ilk yeğleme edilen destinasyonlarından birisi olacağına inanıyorum. Sanayi ve tecim dalında değme çağ şimdi da gelişen Düzce'miz; cemaat bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya amade birlikte yıldızdır” dedi.

İki ana site şehrinin çat noktası

İstanbul ve Ankara'nın çat noktasında mevcut Düzce'nin zamanı ve saf güzellikleriyle akıbet adım ilgi kadın birlikte durak bulunduğunu anlatım fail Algün, “Mavi ile yeşilin birleştiği Düzce'miz; Karadeniz'e oluşturulan kilometrelerce sahili, zümrüt ormanları, yaylaları, gölleri ve mağaralarıyla nice saf güzelliğe ev sahipliği yaparken, zamanı zenginlikleri ile de Karadeniz'in Efes'i konumundadır. Batı Karadeniz'in ilk ve tek antika kenti bulunan Düzce, akıbet çağda meydana getirilen hafriyat çalışmalarıyla da hafriyat bilimsel yurt sıfatını nail ve bu boyut tescillenmiştir” dedi.

Çeyrek yüzyıllık geçmişe cemaat Algün'ün gerçekleştirdiği projelerle Düzce'nin gelişimine ve çağcıl birlikte yurt bulunmasına katkıda bulunduklarını anlatım fail Cihat Algün, Düzce'ye inanan, Düzce sevdalısı birlikte iş insanı kendisine şehre, Dedeman markasını kazandırmaktan alım çalım duyduğunu da laflarına ekledi.

“Turizm bacasız sanayi”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, “Düzce'de ilk 5 açık otelin imza protokolü düşüncesince burada olmaktan baş döndürücü mutluyum. 15 yıl önceki söylesek kimesne buna inanmazdı. Bunu ilimize kazandıran Dedeman ve Algün'e teşekkürname ediyorum. Yatırım havadan birlikte bilinçlilik değildir. Çok şümullü yapılabilirlik emekleri gerekir. Bu yatırımda benzeşim birlikte çalışmadır. Düzce düşüncesince baş döndürücü dobra birlikte kaynak olacaktır. Düzce'nin ışığını parlatacaktır. Dedeman otellerinin bunu görmedi ve ilk olmasından çevre teşekkürname ediyorum. Düzce koskoca birlikte gezim potansiyeline cemaat şehirlerden birisidir. Turizm denli bacasız sanayilerine yönelmemiz gerekiyor. Çevre kirliliği oluşturmayan ekleme bedel katan fabrikaları yeğleme ederek ilimize envestisman yapmalarını sağlıyoruz. Düzce gezim dair mergup yerde değiliz ha lakin keşfedilmemiş iktisap etmek okazyon çıkaracaktır. Düzce turizmde çelimsiz sürede marka olacaktır. 4 açık birlikte otelden sonradan 5 açık birlikte otelin kazandırılmasını baş döndürücü kalburüstü buluyorum. Bu otellerin arttırılması icap ettiğini düşünüyorum” dedi.

"Düzce'nin gelişim göstermesi düşüncesince mevcut gücümüzle çalışıyoruz”

65. Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Düzce'nin hakeza birlikte hayaline ulama sağlayıcı Dedeman ve Algün'ü kutluyorum. Doğu günindi ekseninde ikiye ayrılan birlikte yurt şu demek oluyor ki butik birlikte şehir. Düzce'nin geliştirilmesi düşüncesince mevcut gücümüz ile çalışıyoruz. Konuralp'te zamanı kazılarımıza bitmeme ediyoruz. Karadeniz bölgesinin tek antika kenti Düzce'de kazılarımızın yüzdelik 70'i tamamlandı. Kalan kısmında 12 maaş izlence dahilinde emekleri tamamlayıp restore edeceğiz. Düzce'nin gelişiminde ilgi kadın çalışmaların değme devir yanındayız. Bugün burada ki envestisman bizim birlikte hayalimizin gerçekleşmesindeki en iri çalışma. Turizm ile ilişik yatırımlar Sapanca'da ve Bolu'da yatırımlar bitiyor. Arada tek birlikte bilinçlilik yok. Bu otel Düzce'nin kalkınmasında, sıçrama yapmasında ehemmiyetli birlikte sıçrama yapacaktır. Bu yatırımı yapanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimize faydalı kademli olsun” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların arkası sıra 2024 senesinde misafirlerini ağırlayacak bulunan otel düşüncesince ilk imzalar atıldı. Törende başkaca misafirlere Düzce Beltur Mutfak Sanatları Merkezi'nin hazırladığı yerel lezzetler de sunuldu.

Ali Yıldız-Enes Bektaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler