USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

‘Türkiye’de İş Dünyası’ dergisi yayın hayatına başladı

İhlas Medya Grubu, Türkiye'de İş Dünyası ismini verdiği dergiyi okuyucuları ile buluşturdu. Dergi, Türkiye ve evren ekonomisine bağlı en gündeş gelişimleri okuyucusuna sunacak.

‘Türkiye’de İş Dünyası’ dergisi yayın hayatına başladı
02-11-2021 19:54

İhlas Medya Grubu içerisinde yayınlanacak ‘Türkiye'de İş Dünyası' dergisi yayın hayatına başladı. Aylık adına yayınlanacak derginin önce sayısı 1 Kasım itibarı ile okuyucularla buluştu.

Derginin tanıtımı İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç ve TGRT Haber Genel Yayın Müdürü Ercan Seki katıldı. Toplantıya iş dünyasının önde mevrut adları de katılım etti. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem Türkiye'de İş Dünyası dergisinin lansman toplantısında arazi aldı.

Ekonomi dünyasının en gündeş olup bitenleri ‘Türkiye'de İş Dünyası' dergisinde

1 Kasım itibarı ile yayın hayatına süregelen dergi, iş dünyasının nabzını tutarık iktisat yayıncılığında ayırt kurmayı hedefliyor. Sürdürülebilir kalkınma amaçlarına müteallik kalmış şekilde tabilik meydana getirecek bulunan dergi 'Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Ekonomi' sloganıyla harekete geçti. Dergi, Türkiye ve evren ekonomisine müteallik en gündeş olup bitenleri okuyucularıyla buluşturuyor. Dergide iş dünyasının aksakal isimlerinin muvaffakiyet hikayeleri, iş tecrübelerini okuyucuyla buluşturuyor. Derginin umumi yayın yönetmenliğini bire ortak sürede TGRT Haber Ekonomi Müdür'ü bulunan Celal Toprak yürütüyor.

"Dergimiz sürdürülebilir hayatı ve ekonomiyi savunacak"

Derginin lansman toplantısında mütekellim Türkiye'de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, ‘'Bu dergi sürdürülebilir hayatı ve ekonomiyi savunacak. Dergimiz, hanıma fazlalık ayrımcılık, huy ile çevreye duyarlılık kabil ayrımlı alanlarla ilgilenecek. Sürdürülebilir ekonomi, sürdürülebilir istihsal ve hâlâ yaşanılabilir ortak evren hedefliyoruz. Bu mevzularla ilişik çalışmaları, görüşleri ve yorumları etraflıca adına vereceğiz. Türkiye'de İş Dünyası dergisi 1 Kasım itibarı ile çıktı. Basılı durumuna sürdürümcü adına da ulaşabilirler. Ayrıca dergi sayısal platformlarda da bulunacak. QR kodu okutarak da dergiye online iktiran etmek mümkün'' ifadelerini kullandı.

Savunma sanayi, tekstil, amade giyim, gıda, gezim kabil sektörlerden akıbet haberler

Gündeme uyarınca belirlenecek kap ve dosya mevzularını bilirkişi görüşleri ve hesaplı kurumların raporlarını eşme alarak değerlendirecek dergi, iktisat dünyasının yakından tanımış olduğu uzmanların ruzname belirleyecek yazıları bulunacak. Aynı sürede defans sanayi, tekstil, amade giyim, gıda, gezim kabil sektörlerden akıbet bilgiler aktarılacak.

Sektör ve semt haberlerinin de arazi alacağı Türkiye'de İş Dünyası Dergisi rastgele sayısında; defans sanayi, tekstil, amade giyim, gıda, gezim kabil ayrımlı bölgelerde Türkiye'nin geldiği noktaya ilgi çekerek, hem şirket görüşleri hem de gündeş rakamlar eşliğinde bahis konusu sektörün; imalatta, ihracatta ve ithalatta geldiği yeri gözler önüne serecek.

Dijital mecralarda arazi alıyor

Basılı tarafının yanında sayısal platformlarda da varlığını sürdürecek bulunan Türkiye'de İş Dünyası dergisi; Web Sitesi, Youtube, Linkedin, Facebook, Instagram hesaplarıyla sayısal dönemin hem takip edeni hem de strateji edileni olmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler