USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye'de evvel kere ortak amme kurumuna 'Harika İş Yeri Sertifikası' verildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Great Place to Work Enstitüsünün kriterlerini sağlayarak "Great Place to Work (Harika İş Yeri) Sertifikası"nı almaya adalet kazandı.

Türkiye'de evvel kere ortak amme kurumuna 'Harika İş Yeri Sertifikası' verildi
06-01-2022 13:50
Ankara

AA muhabirinin edinmiş bulunduğu bilgiye göre, kasıntı kültürü ve etkin deneyimi dair özgür ve toptan birlikte velayet bulunan Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden meydana gelen analizler sonucu, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (BTGM), "Harika İş Yeri Sertifikası"na cemaat Türkiye’deki önce amme kurumu oldu.

Çalışan deneyimine meydana getirdiği envestisman ve insanoğlu kaynakları alanındaki kılavuz uygulamalarla dikkati çekici BTGM, çalışanlarını merkeze almış bulunduğu aksiyonlarla etkin bağlılığını ve memnuniyetini sağladığını bu sertifikayla tescilledi.

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Cebrail Taşkın, AA muhabirine, hem çalışanlarına aynı zamanda işlev sundukları Bakanlık birimlerine bahtiyar ve elleme hissettiren deneyimler yaşatmayı amaçlayan birlikte kasıntı olduklarını söyledi.

Taşkın, "BTGM namına kuma amacımız, kurumumuzu Türkiye’deki en elleme bilgelik teknolojileri kurumu/şirketi yapmaktır. Bu amaçla etkin memnuniyetini en ehemmiyetli izlemsel önceliklerimizden bir tanesi namına belirledik ve bu doğrultuda ehemmiyetli yatırımlar yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın mutluluğuna, istikbaline ve kariyer gelişimlerine envestisman yaparak, deneyimlerini ıslah kılmak rüçhan hedeflerimiz ortada toprak alıyor." dedi.

Great Place to Work Sertifikası'nı efdal birlikte sevinme skoruyla aldıklarını tamlayan Taşkın, bu başarının yürüdükleri yolun doğruluğunun en güvenilen kanıtı ve bitirdikleri çalışmaların emek vermek arkadaşları çeşidinden ölçüm edildiğinin en ehemmiyetli işareti bulunduğunu bildirdi.

Taşkın, sonucun şişman birlikte büyüklük ve güdeleme deposu olduğuna ayraç ederek, şöyleki konuştu:

"Bir kurumun en şişman varlığı çalışanlarıdır. Çalışanlarımızı merkeze aldık, onlara dokunduk, onları dinledik, düşüncelerine ehemmiyet verdik ve kıymetli hissettirdik, bu sayede aşırı elleme birlikte sene geçirdik. Çalışanımızın mutluluğunu iyileştirmeye emniyetli adımlarla bitmeme edeceğiz, gelişigüzel çalışanımız sabahleyin işe bahtiyar gelecek, geceleyin ezanı da evine bahtiyar ve erinçli gidecek, bunu gelişigüzel daima sağlayacağız’."

"BTGM’nin başarısı öbür amme kuruluşları düşüncesince sabahleyin yeli sağlayan birlikte hamle olacak"

Great Place to Work Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak da 30 yıldan birlikte tomar süredir topu topu dünyada ayrımlı kesim ve büyüklükteki organizasyonlara etkin deneyimlerini keşfetmeleri ve iyileştirmeleri düşüncesince çelimli çözümleme metodolojileriyle dayanak olmaya bitmeme ettiklerini belirtti.

Toprak, Great Place to Work Enstitüsü namına tam birlikte iş yerinin temelinde inanma kültürünün ve hepsi düşüncesince tam birlikte iş deneyimi vizyonunun yattığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hangi kesim ve büyüklükten olursa olsun topu topu çalışanlar düşüncesince tam birlikte birikim kurmak başarılabilir fakat çetin birlikte süreç, etkin deneyimini ıslah kılmak ve şimdi ileriye kullanmak düşüncesince BTGM'nin attığı bu yürekli hamle ile yaşama geçirmiş bulunduğu kıymetli icraat etkin deneyimine zait yansıyor. Analiz metodolojisinin en ehemmiyetli kısmı, topu topu aranjman mensuplarının sormaca sürecine müdahale edilerek aşırı ortaklı ve afaki birlikte biçimde organizasyonlarını içerisindeki esas deneyimlerini değerlendiriyor olmalarından geçiyor, birlikte organizasyonun tam birlikte iş noktayı bulunduğunu mensupları söylüyor. Çalışanları düşüncesince tam birlikte iş noktayı deneyimi bina eylemek kadar ehemmiyetli ve vizyoner icraat sergileyerek bu kıymetli unvanı almaya doğruluk ele geçiren Türkiye'deki önce amme kuruluşu niteliğindeki Hazine ve Maliye Bakanlığı BTGM'yi ve bu ekranların yaşama atlatılmasında ehemmiyetli birlikte önderlik oluşturan Cebrail Taşkın'ı kutluyorum. BTGM'nin bu kıymetli başarısının ve öncülüğünün yurdumuzdaki öbür amme kuruluşları düşüncesince sabahleyin yeli sağlayan birlikte hamle olacağına eminim."

Teknoloji Kürsüsü, BTGM Garaj, Dönüşüm Liderleri Programı kültürel dönüşümü getirdi

BTGM'de gelişigüzel hafta çalışanlar arasından seçilen ayrımlı uzmanların dil cambazı bulunduğu ve topu topu Türkiye’deki görü çalışanlarına deli dolu gösterilen "Teknoloji Kürsüsü", rastgele birlikte toplumsal bölgede özellik uzmanlığı bulunan BTGM mensuplarının fahri dil cambazı bulunduğu "Salı Sohbetleri”, topu topu çalışanların rahat umumi başöğretmen ile konuşabilecekleri "19.00 Sonrası Açık Kapı" politikası, kasıntı çalışanı ve iş birimleri ile meydana getirilen sevinme anketleri kasıntı içi iletişime ve gelişime yardım sağlıyor.

Ayrıca, 3 ayda birlikte piyasaya çıkan "BTGM Bülten" dergisi, kasıntı kültürünün geliştirilmesi amacıyla çalışanlar ile hile kademeleri ortada delege vazifesi gören "Dönüşüm Liderleri Programı", uygulayım bilimi odaklı yenilikçi projeleri başlatacak ve uygulayım bilimi dalında doğurucu fikirleri destekleyecek "BTGM Garaj" oluşumu, çalışanların fikirlerini iletebilecekleri "Fikir Kutusu", hafta sonu topu topu kadro ve aileleriyle meydana getirilen nice toplumsal etkinlikle kültürel dönüşüme yardım veriyor.

Great Place to Work ekosistemine 100 milyondan birlikte tomar etkin dahil

Great Place to Work, merkezi ABD'nin Kaliforniya eyaletinde mevcut iş noktayı kültürü ve etkin deneyimi dair uzman, kâmilen birlikte velayet konumunda bulunuyor. 1992 yılından buyana evren çapında 60'dan birlikte tomar ülkede 100 milyondan birlikte tomar çalışanın müdahale bulunduğu Trust Index anketinden elde etmiş bulunduğu analizleri "Harika Bir İş Yeri" deneyimini neyin oluşturduğunu tarif etmek düşüncesince uyguluyor.

Great Place to Work Enstitüsü, 30 yılı hayli süredir evren çapındaki en elleme işverenleri belirleyerek neticelerini kamuoyuyla paylaşıyor. Enstitünün analizlerinin, kasıntı kültürü ve etkin deneyimi dalında dünyada gerçekleştirilen, en aşırı yeğleme edilen ve en açık yetenekli araştırı olma hususi durumunu taşımış bulunduğu belirtiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler