USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Turkcell Pasaj 2021 senesinde cirosunu yüzde 67 büyüttü

Elektronik alışveriş noktayı platformu Turkcell Pasaj, 2021 yılını değerli müşterek faiz performansıyla tamamladı. Platform, 2021 yılının böylelikle cirosunu yüzde 67 büyüterek e-ticaret dalının ehemmiyetli oyuncularından bir tanesi biçimine geldi.

Turkcell Pasaj 2021 senesinde cirosunu yüzde 67 büyüttü
02-02-2022 20:40

Turkcell Pasaj, 2021 yılını ciroda yüzde 67 faiz performansıyla tamamladı. Pandemiyle kalan online alım satım talebini istikbal etmek az daha 2020 böylece faaliyete süregelen platform, 2021 senesinde toplanmış 128 milyona yükselen ziyaretçi trafiğiyle konfirmasyon edilen ısmarlama miktarını yüzde 30 artırdı.

Müşterilerine şimdi müşterek tomar kazanım ve kolay iletmek amacıyla 2021'de kategorilerini çabucak genişleten Turkcell Pasaj, geçmiş senenin böylece enli mahsul portföyünün yansımalarını da aldı. Akıllı telefonlardan elektronik beyin ve tabletlere, önemsiz ev aletlerinden zatî ihtimam ürünleri ve parafin eşyaya denli dayanıklı baş döndürücü kategoride görülmemiş ürünleri portföyüne katan platform, mahsul çeşitliliğiyle sektörde ehemmiyetli müşterek ayırt oluşturdu. Pasaj'da 2021 senesinde nihai tüketicilerin en baş döndürücü yeğleme etmiş olduğu önemsiz ev aletleri ve zatî ihtimam kategorileri, kalan özen ile 10 kattan müşterek tomar faiz gösterdi. En baş döndürücü yeğleme edilen kategorilerden elektronik aldatmaca ürünlerinde ise 2 kıvrım faiz sağlandı.

“Pasaj akıllıcasına sürede en makul hediye ile en akıllıcasına ürünü öneriyor”
Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, pandemi zamanında kalan online alım satım ihtiyacına yanıt hasretmek amacıyla açtıkları Turkcell Pasaj'ın geçmiş senesinde görmüş olduğu derin ilgiden ve aceleci büyümesinden çevre şişman devlet duyduklarını dile getirdi.

Özdal, mevzuyla ait laflarına şöyleki bitmeme etti: “Bu büyümede en ehemmiyetli pay, mahsul kategorilerini ve vandöz sayısını büyütmenin beraberinde şirketimizin yüksek teknolojisi ve sentetik zeka yetkinliklerini kullanarak akıllıcasına müşteriye, akıllıcasına zamanda, en makul fiyatla akıllıcasına mahsulat önermesinden kaynaklanıyor.”

Oyun dünyasındaki gelişmenin en şişman destekçilerinden bir tanesi olduklarını tamlayan Özdal, “Dünyada aldatmaca pazarı çabucak büyümeye bitmeme ediyor ve gerçeğe DOĞRU müşterek aldatmaca deneyimi düşüncesince birinci sınıf aldatmaca ekipmanları en ehemmiyetli kriterler ortada arazi alıyor. Bu pazarda şimdi belli müşterek arazi edinmek, oyuna engelleme iktisap etmek düşüncesince Aralık ayında yaşama geçirdiğimiz Pasaj Gamer ile aldatmaca dünyasında gerekseme mahsus en sonuç uygulayım bilimi ürünleri makul ifa fırsatları ile kullanıcılarımıza sunuyoruz. Pasaj Gamer'dan gereksinim duyan ürünü seçen oyunseverler, ödemesini Pasaj'dan aceleci ve emin müşterek halde yapabiliyor” dedi.

‘Pasaj Gamer' devrede
Turkcell Pasaj'ın elektronik oyunlar dalında Türkiye'deki 36 milyon gamer'a müteveccih kurduğu ve oyuncuların mahsul önerileriyle e-oyun dünyasında enerjik arazi almasını sağlayacak platformu Pasaj Gamer, Aralık 2021'de oyunseverlerle buluştu. Kaliteli ve unutulmaz müşterek aldatmaca deneyimi düşüncesince konsoldan klavyeye, mouse'dan kulaklığa, monitörden joystick ve aldatmaca direksiyonlarına denli oyunlar düşüncesince lazım bulunan bütün ekipmanların bulunmuş olduğu platformda, elektronik aldatmaca dünyasının bayıla bayıla oynadığı oyunlar ve sayısal kodlar müşterek arada bulunuyor. Platformda başkaca oyunculara aldatmaca dünyasıyla ait türlü bilgiler de sunuluyor.

Daha güzel müşterek aldatmaca deneyimi düşüncesince diledikleri ekipmanları satın kabul etmek talip hevesli gamer'lar ve taşınır oyuncular, turkcell.com.tr/pasaj-gaming adresinden seçtikleri ürünleri ortam üstünden aceleci ve tehlikesiz müşterek halde gerçekleştirme edebiliyor.

En baş döndürücü taşınır aksesuarlar satın alındı
İndirimli kampanyaları ve alımlı ifa alternatifleriyle müşterilerinin dünyasına bedel katmayı hedefleyen platformda senenin en pop ürünleri Apple AirPods ile yükleme kutusu, Xiaomi Mi Band 5 çokbilmiş bileklik, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds ve Intouch taşınır mini yükleme aleti oldu. Onlarca ayrımlı kategoride binlerce ürünün arazi almış olduğu platformda taşınır aldatmaca kodları, terbiye ve cümbüş içeriklerine ilişkin kodları havi sayısal mahsulat de öne çıkan kategorilerden bir tanesi oldu.

Pasaj Blog'da özen doğurgan içerikler
Platformun 2021 senesinde ışıltılı müşterek öbür yıldızı da uygulayım bilimi ilkin iktisap etmek az daha sağlık, hars sanat, ev ve hayat az daha ayrımlı kategorilerde hem mürebbi tıpkı sürede çalgılı çağanaklı içerikler paylaşan Pasaj Blog oldu. Pasaj Blog okuyucuları, dayanıklı baş döndürücü mevzuda özen doğurgan bilgilere ferah ferah erişebilirken, bu içerikleri sevdikleri ile de paylaşıyor. Pasaj Blog'a pasajblog.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Türkiye'ye açıkça elektronik veriş yeri
Verilen bilgiye göre, Turkcell'li olsun yada olmasın bütün cerrah kullanıcıları platforma internet sayfası ve Dijital Operatör uygulaması üstünden ulaşabiliyor. Operatörün güvencesiyle hızlıca erişilebilen sayısal ürünleri turkcell.com.tr/pasaj internet adresinden kullanmak mümkün. Platformdan alım satım yapanlara bulundukları illere gereğince ayrımsız devir yada 24 sayaç içinde teslimat seçeneği sunuluyor. Platformdaki bütün mamüllerin kargoya verilme süresi sayı farkı 1 iş gününde gerçekleşiyor. Satın tahsil edilen mamüllerin hepsi yüzde 100 tabiat dostu ve arka dönüşümlü karton ambalajlarda konfirmasyon ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler