USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması

Türk Telekom, kol firması Argela'nın ABD'deki iştiraki Netsia ile beraberce ONF içerisinde geliştirdiği SEBA'nın gösterimini, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştiriyor.

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması
28-02-2022 13:47

Türkiye'nin önder bilgelik ve haberleşme teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom, İspanya'nın Barselona kentinde planlı GSMA Mobil Dünya Kongresi'ndeki etkinliklerde ehemmiyetli plan ve iş birlikleriyle yerini alıyor. Yapılan açıklamaya uyarınca şirket, dünyanın önde mevrut taşınabilir uygulayım bilimi etkinliğinde, iştirakleri Argela ve Netsia'nın geliştirmeleri ile dünyada önceki kat ticari kendisine Türkiye'de makbul SEBA'yı (Yazılım Tanımlı Fiber Genişbant Erişim Sistemi) ziyaretçilerine kalabalık kendisine tanıtıyor.

Türkiye'den elden Türk Telekom'un toprak almış olduğu tamlanan arsıulusal yan yana kombinezon bulunan Open Networking Foundation (ONF) çatısı altında dünyanın önde mevrut uygulayım bilimi devlerinin mimari, kodlama, imtihan kabil alanlardaki kuma iştirakı ile süregelen SEBA, yazılım tabanlı endişe enformatik teknolojileri ile telekom operatörlerinin mevhum sunucuları üstünde çalışarak, tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp eşme tasarrufu sağlıyor.

SEBA, Türk Telekom ve küresel operatörlerin kuma tanıtımında sergileniyor
ONF içinde SEBA ihya ve ürünleştirme çalışmalarını yan yana arada sürdüren müşareket ile Netsia'nın, başka camia üyesi cerrah ve şirketlerin iştirakı ile açılan kuma bölgede sergilediği SEBA projesi, katılımcılar çeşidinden dikkat görüyor. Erişim şebekelerine kululuş ari yapısıyla elastikiyet ve feyiz kazandıran SEBA, Almanya, İngiltere, Brezilya ve Tayvan'ın sonra mevrut operatörleri çeşidinden da deneniyor. Netsia'nın sunmuş olduğu yenilikçi sanallaştırılmış ve dar işlev tabanlı mimariye cemaat BB Suite çözümü, halihazırda nice operatörün laboratuvarına başarıyla bütünleşmiş edildi.

“Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz”
Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, SEBA'yı dünyada önceki kat ticari kendisine deneyimleyen cerrah olduklarını hatırlatarak, “Şirket olarak, doğacak evlat uz iletişim teknolojileri alanındaki Ar-Ge ve inovasyon emekleri ile bedel üretmeyi ve 5G teknolojileri dair acemi düşün ve mahsulat geliştirerek bunları patentlerimiz ile taçlandırmayı sürdürüyoruz. SEBA ile telekom operatörlerinin tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp eşme tasarrufu sağlıyoruz. Açık ve ölçün açıklık yüzlerden oluşan yazılım tabanlı muvasala platformları yardımıyla şişman ölçekli üreticilerin indinde ıvır zıvır ölçekli lakin inovatif üreticilerin de ekosisteme müdahale olmasını sağlıyoruz. Bu tedarikçiler arasına domestik şirketlerin da girebilmesi, fazladan geliştirecekleri ürünleri dünya dışına ihraç edebilmesi düşüncesince bu emek harcamayı baş döndürücü ehemmiyetli yan yana punt kendisine görüyoruz. Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz. SEBA ile gelişen kılavuz kaptan pozisyonumuzla, dünyanın sonra mevrut operatörleri ile yaklaşan ve bütünleşmiş yan yana halde çalışmaya bitmeme edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Netsia CEO'su Bülent Kaytaz şöyleki konuştu: “Bu yıl, Netsia Broadband Suite yılı. Diğer deyişle, ONF SEBA bariz eşme projesini asliye alan, operatörlerin zorba metanet gereklerini karşılayabilecek halde güçlendirilmiş, fiber ağ teknolojisini ayrıştırarak sanallaştıran ve uç noktada buluta taşıyan, acemi evlat genişbant idare çözümü yılı. Açık eşme muvasala ot toplumunda enerjik yan yana aktör olarak, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde Netsia Broadband Suit ürünümüzü tanıtmaktan ve demosunu yapmaktan alım çalım duyuyoruz. Fiber muvasala teknolojisinde derinliğine süredir üstünde çalıştığımız ehemmiyetli yan yana yeniliği ve çözümü yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Telekom'un çakılı altyapısı içinde kullanımına başlanan Netsia Broadband Suit ürünümüzü, 1 milyon hanenin kullanabileceği halde Türk Telekom altyapısına bütünleşmiş ettiğimizi tüketicilere göstermekten mutluyuz.”

Canlı bağlantılarla BB Suite teknolojisi tanıtılıyor
Verilen bilgiye göre, Kongre'de toprak düzlük kioskta başkaca Netsia Broadband Suite (BB Suite) teknolojisinin en acemi nitelikleri tanıtılarak, kalabalık bağlantılarla sistemlerin demosu gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler, BB Suite ile mevrut acemi hızla gelişen teknolojinin tedarikçilere sağlamış olduğu bağımsızlığı, CAPEX ve OPEX tasarrufunu ve başka niteliklerini yakından tetkik fırsatını yakalıyor. Açık, ayrıştırılmış SEBA mimarisi, operatörlerin ayrımlı satıcılardan bileşenleri seçmesine imkân tanıyarak, tevzi ömrü süresince alıcıya onlarca alternatif ve esneklikle beraberce ehemmiyetli seviyede artırım sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler