USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk Kızılay ve Facebook, resmi WhatsApp hattı kurdu

Türk Kızılay ve Facebook, gerekseme malikleri ve gönüllülerin bağlanak kurarak ait yetkililere ulaşabilecekleri WhatsApp hattını yaşama geçirdiklerini duyurdu.

Türk Kızılay ve Facebook, resmi WhatsApp hattı kurdu
23-10-2021 16:44

Türk Kızılay ve Facebook, vatandaşın en kalın kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan da fariza vermeye başladı. Bu doğrultuda, +90 552 150 18 68 numaralı resmi hat gönüllülere ve gerekseme sahiplerine dayanak verecek. Vatandaşlar, Türk Kızılay'ın WhatsApp hattını kullanarak çağ hizmetleri, bağış, hasbilik ve teklif de bulunma üzere sağlam aşırı mevzuda fariza alabilecek.

Dayanışma sayısal mecrada bitmeme edecek

Yardım kurumlarının dijitalleşmesi düşüncesince de sabah yeli donör bulunan bu projeyi yaşama nâkil Türk Kızılay, dünkü haberleşme mecrasıyla milyonlarla dayanışmaya bitmeme edecek. Türk Kızılay WhatsApp botu, mevrut mesajlara alelacele yanıt verilebilmesini sağlayarak bilgilendirme müstelzim durumlarda, gerekseme anlarında ve gönüllerle koordinasyonu sağlamada kolay sunmanın beraberinde Türk Kızılay ve yurttaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlıyor. Buna ek olarak, Türk Kızılay'ın bu projesinde deli dolu dayanak kadrosu biricik müşterek resmi numaradan sağlam aşırı aleti kullanarak fariza verebiliyor.

Tüm kanallardan gerekseme sahibi ile hayırseverlere güreşçi köprüsü olunduğunun altını çizen Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Şahin, “Kızılay, esaslı geçmişinden edinmiş olduğu tecrübelerle rastgele devir taraf fotoğraf olmuştur. Dijitalleşmeye de konkre adımlar atan Kızılay, kâffesi kanalları kullanarak iletişimsizliği ortadan kaldırıyor. Ülke genelinde toprak düzlük şubelerimizden, fahri ordumuza ve evren üstündeki sürekli temsilciliklerimize derece yerelleşmenin beraberinde sayısal haberleşme kanallarıyla da gerekseme sahiplerine ulaşıyor, bağışçılarımızın desteklerini götürüyoruz. Bu hattımız da bu mevzuda bizlere dayanak sağlayıcı müşterek ilke şekilde çalışıyor. Amacımız sesini duymadığımız kimsenin kalmaması” dedi.

Yaptıkları teşrikimesai üzerine mütekellim Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş; WhatsApp'ın, kullananların istedikleri kişilerle zahmetsizce bağlanak kurabilmesi düşüncesince mensur edilen müşterek ortam bulunduğunu belirterek, “Son beş altı sene içinde, kişilerin ve kurumların haberleşme imkanı sunan mesajlaşma uygulamalarına koyu müşterek halde yöneldiklerini ve işlerini gerçekleştirmek düşüncesince de mesajlaşma uygulamasına güneş geçtikçe elan müşterek tomar başvurduklarını gördük. Hayata geçirdiğimiz bu hat yardımıyla de içtimai dayanışmaya korumak ve gerekseme sahiplerine iane aksettirmek namına ehemmiyetli müşterek hamle attığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler