USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Trakya ve İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji akıbet ahit iklim hali tahminini yayımladı. Meteoroloji'nin akıbet iklim hali tutanağına layıkıyla bu tün saatlerinde Trakya'da başlamış olacak Sağanak ve toprak arsa baht patırtılı boğanak yağışlar İstanbul'da müdahale edinmek kabilinden erte ortak aşırı ili

Trakya ve İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!
11-12-2021 14:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu geceleyin saatlerinde Trakya'da başlamış olacak yağışların ferda sabahleyin saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale çevrelerinde, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbul'da yerli adına kuvvetli olacağını duyurdu.

Meteoroloji'nin sonuç Hava Durumu tutanağına mucibince bu geceleyin saatlerinde Trakya'da başlamış olacak Sağanak ve toprak arsa baht patırtılı boğanak yağışların, Pazar (12.12.2021) sabahleyin evvel saatlerden itibaren Trakya ile Çanakkale çevrelerinde, giderek Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbul), Kıyı Ege (İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri) ile Manisa çevrelerinde yerli adına kuvvetli (21-50 kg/m2); Balıkesir'in günindi periferi ilçeleri, İzmir'in şimal ilçeleri ile Çanakkale'nin lodosluk ve şarki ilçelerinde aşırı kuvvetli ve toprak arsa alevli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

VATANDAŞLARA SEL, YILDIRIM VE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Açıklamada "Kuvvetli yağışların bozukluk olabildiği sel, su baskını, yıldırım, yağış aceleten kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar kabilinden olumsuzluklara hakkında tetik ve müdebbir olunması gerekmektedir" denildi.

Ayrıca, boğanak yağışın 12 Aralık zaman 04.00 ile 13 Aralık zaman 04.00 ortada çarpıcı olacağının kestirim edilmiş olduğu belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 633

The include file 'json/puan_59211_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler