USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 kontratlı personel alacak

Ticaret Bakanlığı, muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli kazanmak kabilinden 2 bin 500 kontratlı personel istihdam edecek.

Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 kontratlı personel alacak
16-11-2022 09:09
Ankara

Bakanlığın, mevzuya bağlı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü (merkez birimi), gümrük ve aut tecim semt müdürlükleri, tecim il müdürlükleri ve açık semt müdürlüklerinde vazifelendirilmek kadar 2 bin 500 kontratlı personel alımı gerçekleştirilecek.

Adayların, 2022 senesinde meydana getirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ait nokta türlerinden 70 ve kimlik almış olması gerekiyor.

Sözleşmeli muayene memurları namzet sınavla, kontratlı gümrük muhafaza memurları fiziksel yeterliliğe bağlı kılgısal ve namzet sınavlarla, kontratlı büro personeli de KPSS nokta listesi asal alınarak istihdam edilecek.

Pozisyonlara müracaatlar 21-30 Kasım devrinde yapılacak. Adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üstünden başvurularını gerçekleştirebilecek. Söz konusu pozisyonlardan sadece birine müracaatta bulunulabilecek.

Başvuru, önerge ve fiziksel ehliyet imtihan neticeleri ile namzet imtihan tarihi, saati ve noktayı hâlâ sonraları Ticaret Bakanlığı genel ağ adresinin (www.ticaret.gov.tr) Duyurular bölümünde anons edilecek. Ayrıca adaylar imtihanlarına bağlı hepsi detayları hâlâ sonraları Kariyer Kapısı üstünden görüntüleyebilecek.

İlanda, şartlara ve sınavlara bağlı başka detaylara da toprak verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler