USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona andıran geçici taşıyacağını söyledi.

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı
27-07-2022 13:07
İstanbul

THY çatısı altında 2014 yılından buyana online alım satım sitesi kendisine fariza verici shopandmiles.com, "Yeni Shop&Miles Deneyimi" ile hem teknolojik bununla yanında dizayn kendisine ağız ağıza görülmemiş müşterek görünüme kavuştu.

Miles&Smiles üyelerinin millerini dilediği üzere harcayabileceği ve repertuvar odaklı yaklaşımla ortaya çıkarılan kullanıcı dostu platformun yenilikleri tanıtıldı.

Tanıtım töreninde mütekellim Bolat, THY'nin 2023'te kuruluşunun 90. yılını kutlayacağını belirterek, Türkiye'yi ve Türk milletini uçtukları herhangi müşterek yerde anabolizma ettiklerinin bilinciyle üstlerine sakıt vazifeyi hazırlamaya ve menfaatlerini geliştirmeye bitmeme ettiklerini söyledi.

Son 2 yılda yaşanmış olan toptan salgının adım adım atlatıldığını dile getiren Bolat, sabık haftalarda pervaz ve geçici sayısında kendilerine ilişik rekoru yenilediklerini bildirdi.

Bolat, "Hem misafirlerimizin gönüllerindeki yerimizi kuvvetlendirecek bununla yanında milletimizin bizimle duyduğu gururu artıracak gelişimleri ve yenilikleri dünkü devirde daim bu arada göreceğiz. Bu doğrultuda attığımız adımların en sonuç halkası da bugün burada kavuşum sebebimizi oluşturuyor. Hayata geçirdiğimiz geçmiş günden itibaren üyelerimizden derin özen gören online alım satım sitemiz dünkü 'Yeni Shop&Miles Deneyimi' adını verdiğimiz bu dünkü etabında genel ağ sitemizi hem enfrastrüktür bununla yanında dizayn kendisine yeniledik." niteleyerek konuştu.

"Üyelerimiz bundan sonra millilerini hayatlarının herhangi müşterek dalında kullanabilecek"

Prof. Dr. Ahmet Bolat, online alım satım platformunu, üyelerin günce hayatlarında kendilerine kolay sağlayacak, onlara yarar ve okazyon sunacak biçimde Türkiye'nin en kıymetli markalarıyla baş başa kurguladıklarını söyledi.

Bolat, "Müşteri memnuniyetini ve tatminini herhangi müşterek devir geçmiş önceliği kendisine gören ve hepsi ihya ve yeniliklerini bu yönde yürüteç müşterek bellik kendisine bu anlayışımızın en dobra örneğini derinlemesine senelerdir yürüttüğümüz geçici programımız Miles&Smiles ile gösteriyoruz. Hem Türkiye'de bununla yanında iklim haricinde nice vezneci ve iş ortaklığımız üstünden balçık elde eden yolcularımızı bu dünkü aşamada baş döndürücü henüz müşterek tomar seveceklerini düşündüğümüz gelişmeler bekliyor." ifadelerini kullandı.

Üyelerin bundan sonra millerini hayatlarının herhangi müşterek dalında kullanabileceğini vurgulayan Bolat, "Türkiye'de özlük dalında en flaş millî ve arsıulusal firmaların hizmetlerinden faydalanabilecekler. Millerini evlerinde gerekseme duydukları mobilyalar düşüncesince kullanacakları üzere cümbüş ve nesiç ürünleri düşüncesince de kullanabilecekler." halinde konuştu.

"THY bu sene 75 milyona benzeyen geçici taşıyacak"

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona benzeyen geçici taşıyacağını belirterek, iklim haricinde taşımış olduğu geçici sayısıyla ülkeye kazandırdığı döviz yardımıyla bu sene Türkiye'nin en baş döndürücü dış satım eden firması olacağını anlattı.

İstanbul Havalimanı'ndaki bit ve kapasitelerini dü katına çıkarabilecek potansiyellerinin bulunduğunu vurgulayan Bolat, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu potansiyelimizi de yapmak düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Bu biricik başına olacak müşterek obje değil. Ancak iş ortaklarıyla olacak müşterek şey. İşte o manada da bugünkü yaptığımız bu lansmanın gerçekten önemi var. Bunun üzere henüz bambaşka iş ortakları da bulacağız. Onlarla bu arada Türk Hava Yolları'nın ürünlerini ülkemizin kıymetli köşelerini dünyaya pazarlamaya bitmeme edeceğiz."

"Shop&Miles'ı ülkemizin dünyasına henüz elleme konumlamak istiyoruz"

Ahmet Bolat, Shop&Miles'ın şu anda sonuncu noktada olmadığını belirterek, "Uçak içi hizmetlerinden biletlemeye, hava meydanı hizmetlerinden iletişime derece herhangi müşterek bölgede elbette henüz elleme olmaya, henüz elleme fariza vermeye kararlıysak Shop&Miles'ı bire müşterek vizyonla ülkemizin dünyasına henüz elleme konumlamak istiyoruz." niteleyerek konuştu.

Sundukları hizmetleri henüz da kolaylaştırırken bu hizmetlerin kapsamını da genişleteceklerini dile getiren Bolat, kuma sayısını artıracaklarını laflarına ekledi.

"14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızı artıracak"

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Ahmet Olmuştur da shopandmiles.com'un 9-10 senedir müşterilerinin hayatında bulunduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu müddette kestirmece 8 milyon milini burada harcayan misafirlerimiz oldu. Yeni Shop&Miles Deneyiminde misafirlerimiz bundan sonra hayatlarının herhangi müşterek dalında shopandmiles.com'un avantajlarından yararlanma edebilecek. Bu vesileyle 14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızın ileriki senelerde henüz da artacağını düşünüyorum."

Tanıtım etkinliğinin arkası sıra THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat, Yeni Shop&Miles Deneyiminde teşrikimesai bitirdikleri firmaların temsilcilerine teşekkürname ederek armağan takdiminde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler