USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

TBMM’de FETÖ ve yolsuzluk tartışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yolsuzluk ve FETÖ tartışması yaşandı.

TBMM’de FETÖ ve yolsuzluk tartışması
04-01-2022 21:59

TBMM Genel Kurulu'nda CHP döviz fiyatlarındaki alışveriş işlemlerine müteveccih kadro önerisi verdi. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, kudret partisini yolsuzluk yaptığını kanıt etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ise, AK Parti'nin milletin teveccühünü kazandığını belirterek, “Yolsuzlukla, hırsızlıkla, çetelerle savaşım ederek, vasilik odaklarını elenmiş ederek bugünlere mevrut müşterek partidir. Hırsızlık ve yolsuzlukla ait siz özlük tarihinize bakın,

İSKİ Gate'e, Yuvacık Barajı yolsuzluklarına bakın. Siz bizi kendinizle karıştırmayın. Sonuç itibarıyla, katiyen ve kata, AK Parti iktidarları tek halde yolsuzluğa bulaşmamış, yolsuzluğun hesabına gitmiştir. Sonuç bakımından arakçılık ve yolsuzluk diyince -açın bakın, her insana sorun- İSKİ akla gelir, Yuvacık Barajı akla gelir, siz değerli üyelerimizin gerçekten hile beceriksizlikleriyle milletimizi çöpe, çukura, balçığa hükümlü ettiğiniz belediyecilik anlayışınız gelir” ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, “Sonuç bakımından müşterek yıldırı örgütü FETÖ'nün 'tape'lerini kes-yapıştırla oynayarak, oynatarak bu Meclis kürsüsü altında buz kadar 15 Temmuz nehiy ve vuruş girişimini ortadan kaldıran müşterek Meclis sonucuna 'karşı darbe' sanarak FETÖ'nün ağzını kullanan siz, gerçekten bu mevzuda katiyen ve kata tek gır anlatmaya adalet ve yetkisi sıfır müşterek durumdasınız. Çünkü fakat FETÖ'nün yaklaşımlarını, o kurgularını burada dillendiriyorsunuz” biçiminde konuştu.

Ahmet Umur Öztürk

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler