USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demincek 6 benzemez oldular

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demincek 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da müşterek araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demincek 6 benzemez oldular
18-02-2022 20:00
Denizli

Bakan Pakdemirli, Denizli programı kapsamında Merkezefendi ilçesindeki dış satım fail müşterek alaca firmasını ziyaret ederek araştırmalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile parti binasında mülaki Pakdemirli, burada partililerle müşterek araya geldi.

AK Parti teşkilatının siyasal tarihin en iri teşkilatlarından biri bulunduğunu kestirim ettiğini özetleyen Pakdemirli, "Tahmin ediyorum Çin'den sonradan da en baş döndürücü üyeye eş bulunan parti. Gerçekten Cumhurbaşkanımız siyasal dehasıyla baş döndürücü değişik beraberlik meydana getirdi. Türkiye siyasal tarihinin icap istemez müşterek kültürü oluştu. Cumhurbaşkanımızla bu arada siyasetin rengi ve çıtası da değişti. Bundan sonradan rastgele ki politika yapacak, iktidara isteyen olursa olsun o icap istemez kesinlikle ve kesinlikle gelecek, AK Parti’nin yaptıklarının hesabına kesinlikle koymaya çalışacak." dedi.

Kendileri dışındaki partilerde, Cumhur İttifakı'nın haricinde güdeleme olmadığını tamlayan Pakdemirli, "Ne vatandaşa gideyim, ineyim müşterek selam yapayım var. Bunlar bizde ağız tadı yaratmamalı. Bunlar bizde ağız tadı yaratmanın ötesinde bizim daha ulaşamadığımız ve oy alamadığımız şahıslara kendimize anlatmamız lazım. Siyaseti yapmamızın anne sebeplerimizden müşterek tanesi türkiye elan dobra müşterek yere gelsin. Evlatlarımız elan dobra müşterek ülkede yaşasın. 21. yüzyılda Türkiye dünyanın ve bölgenin zenginliğinden elan müşterek tomar hisse alsın ve elan kararlı olsun niteleyerek mücahede gösteriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bundan 100 sene sonradan da konuşulacak müşterek şef bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"O açıdan bizim en iri kıvanç kaynağımız şu olacak; kılıç de diyeceğiz ki 'Bütün bunlar olurken kılıç de oradaydık ve kılıç de Recep Tayyip Erdoğan'ın iş arkadaşlarıydık.' diyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesi görev vermezse ferda vatandaşın yüzüne erkete imkanımız yok. Türkiye filhakika rastgele bölgede ve görev dalında da felaketlerde yaraların sarılması yönünde baş döndürücü değişik ve ehemmiyetli noktaya gelmiştir."

"2023 seçimleri filhakika Türkiye düşüncesince en önemli"

Türkiye'nin nice bölgede yükselen müşterek yanay izlediğine dikkati çekici Pakdemirli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Deniz girdap niteleyerek kılıç ve teşkilatımızın tekneyi, gemiyi vazgeçme ika şansı yok. Biz gideceğiz anlatacağız. 2023 seçimleri filhakika Türkiye düşüncesince en ehemmiyetli seçimdir. O sebepten dolayı bundan sonradan vatandaşımız, Türkiye bölgesinde elan kararlı ve bölgesinde yükselen müşterek yurt olup diyalekt müşterek kuvvet biçimine mi gelecek, yok ise ayrımsız emektar Türkiye’deki kabilinden öbür devletlerin istediği kabilinden cirit oyunu attığı, istediği halde ülkeyi parmağıyla oynattığı yurt olma dolayısıyla mı gidecek? Hakikaten müşterek kez ayrımına girdik. Bizim ve teşkilatlarımızın yoğun düzen duruyor olması lazım. Bizim vatandaşımız hakkıyla baş döndürücü becerikli ve ferasetli. Doğru anlatılsa hakkıyla Cumhur İttifakı'nın çevresinde ego inanırım topu topu Türkiye’yi dercetmek mümkün." ​​​​​​​

Pakdemirli, Türkiye’nin bundan böyle kendiyle alım çalım duyan ve kendiyle anlayışlı müşterek yurt bulunduğunu belirterek, "Artık kimesne bizlere gol atamıyor. Bunu hem futbolda bununla birlikte mecazi açıdan öbür mevzularda söylüyorum. Niye, en iddialı planlara imza atıyoruz. Biz çalışıyoruz, çabalıyoruz ve mücahede içerisindeyiz. Hamdolsun başımızda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Siyaset sevdiğin adamla yapılır, hep beraberce yapılmaz. Zaman devir değişik partilerde politika fail arkadaşları görüyoruz. Ama politika ardında koşacağın müşterek şef varsa yapılır. Bu şef yok ise yapılmaz. Allah’a şükür bizimde başımızda Recep Tayyip Erdoğan'ımız var." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demincek 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da müşterek araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz. Bunların Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmekten apayrı işleri yok. Tek projeleri ‘Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz, ondan sonradan milletvekili düzene geçeceğiz.’ Artık Türkiye müşterek yola girdi ve milletvekili manzume geride kaldı. En iri projeymiş kabilinden bunu anlatmanın alemi yok. Millette de karşılığı yok. 5 çayında buluşup gıybet yapıyorsunuz. Bu anlayışlı budun sizi de tarihe gömmesini kesinlikle bilecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler