USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tarım Kredi, mağazalarında öz et ürünlerini satmaya başlayacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz, "Büyük mağazalarımızda etçi reyonlarımız olacak. İşlenmiş ve paketlenmiş mahsulat biçiminde tüketicimize ulaştıracağız. İnşallah mağazalarımızda kişi ürünlerimizi koymayı hedefliyoruz." dedi.

Tarım Kredi, mağazalarında öz et ürünlerini satmaya başlayacak
25-10-2021 14:49
Bilecik

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Kooperatif Market'in 515'inci şubesinin açılışının arkası sıra gazetecilere icra ettiği açıklamada, sabık sene sonu bakımından ortak hayvancılık şirketlerinin bulunduğunu söyledi.

Daha önceki çalışkanlık gösteren, demincek ruhsuz biçimde bulunan ortak tesisi devraldıklarını tamlayan Poyraz, "Şu anda 6 kocaoğlan ortak hayli süredir restorasyon yatırımlarına bitmeme ettik. Hedefimiz son teşrin kocaoğlan bakımından bu yatırımı tamamlamak. Kasım kocaoğlan sonu bakımından da üretime geçmek." ifadesini kullandı.

Poyraz, çalışmaya hoppadak et bütünleşmiş tesisi namına bakmadıklarını, efsanevi yetiştiricilerinin de bulunduğuna değinerek, şöyleki konuştu:

"Biz bunlarla kontratlı yetiştiricilik yaparak gerçekte ortak yandan kişi şirketimiz bulunan Tareks Hayvancılık şirketiyle hamur hayvanları yetiştiricilere vereceğiz ve alıntı güvenceli ortak biçimde vereceğiz. Onlar besi hayvanları yetiştirdikten sonraları da gene onlardan alıp kişi tesisimizde işleteceğiz ve ilk herşeyden ilk olarak kişi mağazalarımızda kâffesi Türkiye'deki gayrı dağınık zincirinde de ürünlerimizi inşallah tüketicilerimizle buluşturacağız."

Poyraz, et satışına ilk herşeyden ilk olarak kocabaş hayvanla başlayacaklarını belirterek, cümle oturdukça küçükbaş hayvanla sistemi yaygınlaştıracaklarını kaydetti.

Et ürünleriyle ilgilendiren vatandaşın ağırbaşlı ortak itimat sorunun bulunduğunu dile getiren Poyraz, "Aldığı ürüne inanmak istiyor. Biz ilkin şişman mağazalarımızdan neşet etmek kabil orada enstantane görüntülerle kısaca tesisle mağaza arasındaki o farkı ortadan kaldıracağız. Görsel namına orada kuracağımız sistemlerle tüketicimiz raftaki o ürüne elini uzattığı an o ürünün ne ortamda üretildiğini enstantane kıymetlendirmek olanağına ehil olacak." diyerek konuştu.

"Amacımız ortak eşik bedel oluşturmak"

Poyraz, amaçlarının etraf regülasyonu bulunduğunu aktararak, kendilerinin ortak maliyet hesabı yaptıktan sonraları maliyet hesabına ortak hayli efdal karlar koymadıklarına dikkati çekti.

Şirketin kişi ticari faaliyetlerini bitmeme ettirebilecek ortak rakamla bu işi götürmeye çalıştıklarına yer veren Poyraz, şunları bildirdi:

"Bizim hedefimiz burada ortak eşik bedel oluşturmak. Piyasada karla ilgilendiren ortak bombe var ise filhakika o şişkinliğin alınması. Bizi şöyleki yorumluyorlar. 'En ehven ürünü kılıç vereceğiz.' hayır, piyasada eder belirleyiciyiz. Biz eşik bedel oluştururuz. Aslında kâffesi dünyada kooperatiflerin fonksiyonu da budur. Siz ortak ürünle ilgilendiren ortak eder belirlersiniz. Piyasadaki gayrı aktörlerde piyasadaki rakiplik şartlarında bu fiyata benzeyen fiyatlarla bu yol mallarını satmaya çalışırlar. Bazen bizim altımıza inerler ara sıra de bizim üstümüzde kalırlar. mühim bulunan orada oluşan baş döndürücü ortak kar var ise o meşime kooperatifler aracılığıyla dengelenmesi meselesidir."

Poyraz, mutlak kişi şirketleriyle değil sağlam ortak hayli üretici ve birleşke yapılanmalarıyla iş birliğini doğacak çağda geliştireceklerini tabir ederek, "Onlara da kontratlı istihsal yaptırıp, onların yetiştirdiği besi hayvanlarını alıp el işi ve sektöre nakil noktasında seçenek ortak biçim oluşturacağız." dedi.

Et ürünlerinin mamul namına dört başı mamur marketlerde olacağını yer veren Poyraz, "Büyük mağazalarımızda etçi reyonlarımız olacak. Küçük marketlerde ölçüm ederseniz bunların gelişigüzel bir tanesi ortak maliyet bulunduğu düşüncesince mamul ve paketlenmiş mahsulat biçiminde tüketicimize ulaştıracağız. İnşallah mağazalarımızda kişi ürünlerimizi koymayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler