USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sokak röportajıyla gündeme gelen İbrahim Ufuk Kaynak İHA’ya açıklamalarda bulundu

Sosyal medyada icra ettiği çıkmaz röportajıyla adından yalan ettiren İbrahim Ufuk Kaynak, İHA'ya hususi açıklamalarda bulundu. Kaynak, “Şimdi erek tespiti ile tekerlek tekerlek doğrudan hoppadak finiş noktasına geldiler. Tam beraber aykırılık devreye giriyor. Ana aykırılık onl

Sokak röportajıyla gündeme gelen İbrahim Ufuk Kaynak İHA’ya açıklamalarda bulundu
27-10-2021 23:55

Sosyal medyada meydana getirdiği çıkmaz röportajında Türkiye'nin süresince bulunmuş yer aldığı ekonomik, siyasal ve sosyal mevzularla ilgilendiren meydana getirdiği açıklamalarla adından lakırtı ettiren İbrahim Ufuk Kaynak, düşüncelerini İhlas Haber Ajansı (İHA) ile paylaştı. Asıl mesleği kazı bilimci - konuşma tarihçisi bulunan İbrahim Ufuk Kaynak, hislerinin her insanoğlunun kuma hisleri bulunduğunu söyledi.

“Muhalefetin rolü bozmak değil yapmaktır”

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na müteveccih eleştirilerde mevcut İbrahim Ufuk Kaynak, “Aslında hislerimi anlattım. Ama o hisler beye hissedar insanoğlunun kuma hissiymiş. Bu denli iri ağırlık yapacağını uğur boncuğu düşünmemiştim. Ama yapmış oldu baş döndürücü iri hissedar ağırlık yapmış oldu güvenilmez iri hissedar yârenlik yumağı oluştu. Çok hissedar tomar nitekim art hizmetçi aldım. Ben buradan yola çıkarak esasında size şurası söyleyebilirim. Ben doğrusu mesleğim adına kazı bilimi - konuşma tarihçisiyim. Fakat özen alanım arsıulusal ilişkiler. Şöyle hissedar bilinçlilik düşünüyorum umumi adına Kılıçdaroğlu hani erk olması yahut Cumhuriyet Halk Partisi'nin erk olmasından çoğalma ne gerçekleştirmek istedikleri doğrultusunda ara var. Ya ego rastgele hissedar şeye karşıyım. Ben şunları şunları yıkacağım. Bilmiyorum bu hakkıyla hissedar söyleyiş değil. İnsan nite kabil da hakeza hissedar söylemde daim adına bulunabilir. Muhalefetin rolü bozmak değil yapmaktır. Siz dünyanın en dobra şeyini de yapsanız tığ buna izin vermeyiz diyor o partinin sözcüsü. Ya hakkıyla gır gır kalıyor. Hani dünyanın uğur boncuğu durumunda hakeza hissedar açıklama yapılmaz. Gerçekten eseme sınırlarını haricinde o nedenden dolayı diyorum hani fırka kendisinin ego değil fırka kendisinin iktidara filan müstahak görmüyor” dedi.

“PKK sizi tükürüğü boğar dedikleri insanoğlu ile beraber”

CHP'nin ‘PKK sizi tükürüğü boğar' dedikleri insanoğlu ile birlikte bulunduğunu kail İbrahim Ufuk Kaynak, “Türkiye'nin lehine olabilecek rastgele hissedar şeyin aleyhindeler. Bu hissedar hakkıyla eseme zorlaması doğrusu nereye denli olacak bu? Türk devletinin aldığı eksiksiz kararlara karşılar. Bunlar dobra de olsa doğrusu kendilerine dobra olsa da erinç çıkıyorlar. 3 adet güreşçi köprüsü yapılmış oldu Cumhuriyet Halk Partisi erinç çıktı. Ama demin bütünü üzerlerinden geçiyorlar bu köprülerin. Türkiye'nin rastgele hissedar tarafında beye hissedar gelişmeler var. Bu gelişimleri eş görse de beli hakeza hissedar evolüsyon mevcut diyemiyor. Ama en önemlisi yanına seçtiği ortağı yani, 'biz elan reis Apo'nun heykelini dikeceğiz, PKK sizi tükürüğü boğar' dedikleri insanlarla beraber. Siz açıklayın bana hissedar şeyde erk olurlarsa minimum yüzdelik 30 verecekler hem bakanlıklardan hem kadrolardan. Türkiye hakeza hissedar şeye apiko mı? 40 yıldan sonradan terörü bitirdik sonradan ne bakanlığı bunlara verecekler?” biçiminde konuştu.

“Bakın güvenilmez hissedar konuşu atılım ile erinç karşıyayız”

Türkiye ekonomisinin hissedar saldırıyla erinç karşıya bulunduğunu kail Kaynak, “Şimdi şöyleki hissedar şey? Bu Covid vakası dünyanın çoğunu baş döndürücü hissedar tomar sayıda etkiledi. Hemen doğrudan eksiksiz ülkeler bu işe girdiler. Kazanç kapıları durdu, ihsan gelirleri durdu, insanoğlu baş döndürücü iri sıkıntıya girdi. Bütün dünyada ayrımsız şekildeydi. Ama âlem öz sıkıntısını biliyor dışarıdakinin sıkıntısını bilmiyor. Dışarıdaki insanoğlu ayrımsız biçimde ayrımsız şeyi söylüyorlar. Arada hissedar yekta adet ayırt var. Onlar naaş topladı tığ naaş toplamadık. Böyle hissedar anne farkımız var. Onların istedikleri derece çare bulamadılar tığ hepsini bulduk, yetiştirdik. Ama bunun karşılığında bizimde eksiklerimiz var. Çünkü Türk Devleti, nitekim çelimli hissedar mutluluk nitekim çelimli hissedar mutluluk bakın güvenilmez hissedar konuşu atılım ile erinç karşıyayız. Bu toy değil insanoğlu diyorlar ki dost aha biraz bunun suçu değil efendim. Suçlu bulunan diyor ki doğrusu hatırlayın Trump'ın dediğini Türk Ekonomisini paramla döveceğim, paramla mahvedeceğim. Adam bunu dediği biçimde siz diyorsunuz ki yarayışlı şunlar yaptı. Yapan söylüyor doğrusu bunları bunu ego yapıyorum diye. Yani bizlere elan nite söylenmesi gerekiyor. İbret alabilmemiz için. Diyecekseniz ki nasıl yapsak da bundan kurtulalım? Bakın yeniden alçak kul olsanız fena Türk Devleti olursanız kurtulamazsınız” sanarak konuştu.

“Hiçbir mutluluk yöneticisi öz halkını sıkıntıya gard geçirmek istemez”

Dünyada global hissedar iktisat sisteminin bulunduğunu tabir fail Kaynak, “Papua Yeni Gine kurtulabilir, Afrika'daki rastgele hissedar ülke, Avrupa'daki rastgele hissedar dünya ama Türkiye ilhanlık geçmişi yer aldığı düşüncesince onların gözünde affedilemezdir. Sürekli adına ne büyümesi ne de bölgedeki çelim dengesi açısından makul hissedar küçülmemeye düşmesi müstelzim hissedar ülkedir. Türkiye bu dengeyi değiştirir. Türkiye bu sıkıntılarla erinç karşıya hem konuşu adına hem öbür çeşitli adına ego ne söylersem söyleyeyim. Karşımdaki insanoğlu diyecek ki abi şu denli konuşu manada emekli durumdayız. Gerçekten hissedar külfet var. Yani bugün bunun bünyesinde yalnızca insanoğlu şurası zannediyor? Bizim yöneticilerimiz bizlere ezinç olsun sanarak bunu yapıyor. Böyle hissedar şeyin zorluğunu uğur boncuğu devir bellek edememek yada anca hissedar bilinçlilik düşünememek. Dışarıdan bakılınca hakeza görünmüyor. Aslında rastgele hissedar bilinçlilik mevcut bizlere verilmiyor. Ya bu denli değildi hakkıyla değil uğur boncuğu mutluluk yöneticisi öz halkını sıkıntıya gard geçirmek istemez. İstemez hakkıyla yalnızca global hissedar manzume var. Bu sistemin içerisindeki cezalandırmayı bilmeleri lazım. Onu ezbere baş döndürücü zorlanıyorlar. Yani vakaları kavramakta insanoğlu baş döndürücü zorlanıyor” cümlelerini kullandı.

“Hiçbir bilinçlilik yapmayacağım deyip iktidara neşet geçirmek istiyor”

Her asrın başlangıcında dünyada dönüşümlerin bulunduğunu tabir fail İbrahim Ufuk Kaynak, “Her asrın önceki çeyreği transformasyon zamanı. Yeryüzündeki coğrafi biçim yenmenin fiziksel şekillerin dünya sınırlarının belirlenmesinin ve bölüşümün bittiği zamanlardır. 1900'lerde, 1800'lerde böyle, 2000'li zamanlarda da böyle. Bu ne buyurmak önümüzde en hissedar tomar 4 yılımız kaldı demek. 2025 yılına denli baş döndürücü iri şekillendirmeleri olacak demin gelelim aykırılık olayına. Kim neden ne denli hazır? Varsayalım ki kazanıldı Allah aşkına şu anne denli hissedar yekta adet nazire duydunuz mu? Hiçbir tedbir yapmadan ego iktidara talibim buyurmak ne bellek eksiksiz planlara karşıyım niteleyerek iktidara isteyen iktisap geçirmek ne akıl. Gerçekten insanoğlu zorlanıyor. Türkiye'nin karına olabilecek rastgele hissedar şeye erinç çıkarak ego erk iktisap geçirmek istiyorum. Ama erk iktisap geçirmek isterim ama ne olursa olsun bu hakkıyla katlanılamaz hissedar ateş veriyor insanlara? Bunu görmüyorlar bakın 10 intihap 9 intihap geçti Her seçimde ayrımsız hacim oy aldılar, ayrımsız hacim oy düzlük o şahıs. Bakın bana bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi beni paylaşmış. Kendi abisi kendince söylediklerini oraya da koymuş bana da atıfta bulunarak bunları yapmış katkısız olsun. Ben de kendisini paylaştım. Bakın bizim karşımızda anca hissedar bilinçlilik mevcut ki, uğur boncuğu bilinçlilik yapmayacağım deyip iktidara neşet geçirmek istiyor. Ya neden neşet geçirmek istiyorsun o devir otoyollara karşısın, köprülere karşısın, barajlara erinç çekirdeksel santrale karşısın, devletin İHA - SİHA teknolojisi de karşısın, bireşimli zekâya karşısın Azerbaycan'a iane etmemize karşısın. Suriye'ye dayanak noktası olmamıza karşısı karşısın. Teröristleri durdurmamıza karşısın. Neye erinç değilsin? PKK'ya baş döndürücü enteresan biliyor musunuz? Neye erinç değilsin sorusunun yanıtı PKK sizi tükürüğü ile boğar diyenlere erinç değil, art artan rastgele hissedar şeye erinç olabilir. İşte bu makul esasen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu fırka inanmaz ayrı ayrı hissedar yöne sürükledi” biçiminde konuştu.

“9 intihap kaybetmiş yer aldığı biçimde karşıdakine zorba dedi”

 

Muhalefette mevcut siyasilerin bazılarının diktatörlük ifadelerine müteveccih mütekellim Kaynak, “9 intihap kaybetmiş yer aldığı biçimde karşıdakine zorba dedi bundan ala zorba olmaz. Yüzde 24'ü geçemeyen hissedar diktatör, siz düşünün esasen diktatörlük bu. Daha 4 yıl öncesine denli rastgele hissedar tarafta bomba patlıyordu. Ama demin patlamıyor. Demek ki akilane hissedar şeyler yapılıyor. Birilerinin bunları anlatması, açıklaması gerekiyor. Bunları hissedenlerinde dosdoğruyu söylemesi gerekiyor. Bu ülkede nitekim bakın elan düne denli bu denli er kolluk martir oluyordu caddelerde gezmeye korkuyordunuz, ne başüstüne da ansızın birisi bu denli çıyan ortadan kayboldu? Yok, iri baş döndürücü iri doğuda operasyonları yapıyorduk 100 bin, 150 bin askerle uğur boncuğu seferinde asıl hissedar başarıya ulaşamıyorduk” dedi.

“Ana aykırılık onlara dirilik suyu veriyor ve ayağa kaldırıyor”

Seçimlerde anne aykırılık partisinin yıldırı ablacı partilere dayanak noktası vererek onlara dirilik suyu bulunduğunu kail Kaynak, “Dağı, taşı bombalıyoruz diyorlardı bize. Şimdi erek tespiti ile tekerlek tekerlek doğrudan yalnızca finiş noktasına geldiler ki mükemmel birlikte aykırılık devreye giriyor. Ana aykırılık onlara dirilik suyu veriyor ve ayağa kaldırıyor. Ülkenin çokluk durumunda yüzdelik 7'yi geçemeyecek partiyi İstanbul'da en ensesi kalın alanlarda esasen yeniden ayağa erinç olması müstelzim şahısların desteğiyle meclise koydular biliyor musunuz? Hakikaten diyorum birtakım şeyleri müşterilerini anlamakta zorlanıyor hakkıyla zorlanıyor. Madem ülkeyi seviyoruz dobra yapılanları dobra demeyi aşina iktisap geçirmek zorundayız. Kötü yapılıyorsa fikrini söyle yarayışlı efendim. Bu da çirkin de ama dobra yapılanlara beli bu da doğrudur. Bu da bunun hakkıdır de haklıya hakkını özgülemek lazım” sanarak konuştu.

Davut Has - Veysel Ensar Gökçegözog
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler