USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siyasi partiler arası bayramlaşma

Siyasi partiler ortada beniz yüze ve videoteyp konuşma yöntemiyle bayramlaşma programları düzenlendi.

Siyasi partiler arası bayramlaşma
03-05-2022 13:29
Ankara

AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı hasebiyle CHP ve MHP heyetleriyle videoteyp konuşma yöntemiyle bayramlaştı.

Siyasi partiler arası bayramlaşma programı, AK Parti'de Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Ertuğrul Yörük'ten oluşan astronomi çeşidinden gerçekleştirildi.

AK Parti heyetinin, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Zeynel Emre, Parti Meclis Üyesi Semra Dinçer ile Gençlik Kolları MYK Üyesi Canan Taşer'in bulunmuş olduğu CHP bütünüyle videoteyp konuşma görüşmesinde çapraz Ramazan Bayramı tebriğinde bulunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zengin görüşmede, bu seneki Ramazan Bayramı'nın önemine ve Kovid-19 tedbirlerine değinerek, şu halde konuştu:

"Son 2 senedir malumunuz pandemiden ötürü teşkilatlarımız müşterek boğunuk devir cümle içerisinde çalışıyordu. Son 2 yıldan sonraları bu yıl kılıç değme devir yaptığımız üzere emektar emek vermek modelimize deveran imkanımızı bulduk. Ben geçmiş Tokat'taydım, ilçelerimize gittim, görüşme ettim. Şunu gördüm ki hacısı hocası baş döndürücü özlemişti böyle müşterek dip çalışmayı. Bu anlamda müşterek alışılagelen yaşama devir şekilde gördük hem ramazanı bununla yanında derinlemesine müşterek vakitten sonraları ilk el başlıca müşterek bayram yaptığımızı düşünüyorum. Bu anlamda bizim düşüncesince baş döndürücü önemliydi, teşkilatlarımız düşüncesince de anca yurttaşlarımız düşüncesince böyle öyle. umut ediyorum tamamı evren için, Türkiye düşüncesince bundan sonraları keyif sorunlarının bulunmadığı müşterek evren olur. Böyle müşterek afsun geçirmek istiyorum açıkçası."

Zengin, "Biz önümüzdeki bayram, Allah'tan müşterek aksilik eğer olmazsa Kurban Bayramı'nda beniz yüze olacağız. AK Parti Genel Merkezi olarak, tamamı politik partilerden arkadaşlarımızla beklenti ederiz akıbet el böyle telekonferansla müşterek arada olacağız. Daha sonrasında Kurban Bayramı'nda beniz yüze olmayı, çapraz çay içmeyi beklenti ediyoruz." niteleyerek konuştu.

Siyasi partiler ile videoteyp konuşma yöntemiyle bayramlaşma programının, Bilim Kurulu'nun Kovid-19 tedbirlerine müteveccih açıklamasından ilkin planlandığını vurgulayan Zengin, "Biliyorsunuz müşterek 15 çağ derece ilkin biz, nite programlayacağımıza değişmeyen ita gereksinimi duyduk, o devir Sağlık Bakanlığımız resmi açıklamasını hâlâ yapmamıştı. Tabii kılıç ilkin onların izah yapmasını beklediğimiz düşüncesince onlardan ilkin böyle müşterek nesne yapmayı akilane bulmadık. O nedenle pandeminin şartlarına akıllıca müşterek görüşmeyi yeğleme ettik. Yüz yüze olmayı değme devir baş döndürücü yeğleme ederim. Kurban Bayramı inşallah anca olacak." dedi.

MHP heyeti ile görüşme

AK Parti heyeti, arkası esna Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyeleri Turan Şahin ile Fatih Çetinkaya'dan oluşan MHP bütünüyle videoteyp konuşma yöntemiyle görüştü.

Son 2 senedir pandemi hasebiyle fırka teşkilatlarında ayrımlı müşterek emek vermek modeline geçildiğini özetleyen Zengin, şu halde bitmeme etti:

"Fakat, bu ramazan emektar modelimize baştan deveran imkanımız oldu. Teşkilatlarımız baş döndürücü özlemiş, vatandaşımız da bizi özlemiş onu ayırt ediyoruz. O anlamda sunturlu müşterek çabukluk vardı, ahacık evlerde yemekler pişirildi, avrat kollarımız kendileri yapmış oldu götürdü, cahillik kollarımız sahurlar yapmış oldu ve menemenler yaptılar. Çok elleme endişeli icraat oldu, elbette bunları yaparken başlıca meselemiz baş döndürücü elbette şekilde seçmenimiz ve vatandaşımız neyi istem ediyor, neyi elan dip çalışmamız geçişsiz onlardan bilgelik alıyoruz ve onun sonucunda yeni baştan siyasetimizi gözden geçiyoruz ve hesabına icraat yapıyoruz. Tekrar dönmüş olduk alışılagelen tempomuza."

Zengin, 2023'te yapılacak seçimlere müteveccih icraat karşı da şunları kaydetti:

"1 salname müşterek proses var. İşte namzetlik süreçlerini falanca çıkarırsanız, böyle tempolu çalışacağımız seçme atmosferi haricinde müşterek 6 maaş sürecimiz var. Biz de kelimesi kelimesine sizin üzere Cumhur İttifakı yerine değme anımızı en elleme halde görmek istiyoruz. Yine semt toplantıları kılıç de yaptık ve hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Dinleme toplantıları yapıyoruz ilkin sektörel toplantılar, kılıç Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı şekilde bunlara yoğunlaştık. Bayram sonrasında o planlama içerisinde sektörlerle dayalı elan dip programlar yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mız böyle değme akşamını ayrı değerlendirdi üste sahurlar yapmış oldu cahillik kollarımızla. Bu anlamda baş döndürücü dip bitmeme ediyoruz."

Zengin, AK Parti şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve tamamı MHP'lilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

CHP; AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP ve İYİ Parti heyetleriyle bayramlaştı

CHP'de Parti Meclisi (PM) üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki heyet, İlk şekilde AK Parti ile videoteyp konuşma kanalıyla bayramlaştı.

Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Osman Ertuğrul Yörük'ten oluştuğu heyetle videoteyp konferansla mülaki Nazlıaka, partiler arası ilk bayramlaşmayı AK Parti ile yaptıklarını belirtti.

Herkesin bayramını kutlayan Nazlıaka, "Sanıyorum hepimizin dilekleri ortak. Ayrılığın gayrılığın olmadığı, her insanın huzur, zenginlik ve sulh ortamında yaşamış olduğu bayramlar diliyoruz. Dileriz böyle elleme bayramlar tebrik etmek baht olur." dedi.

Nazlıaka, akıbet dü senedir en müşterek tomar konuşulan bap bulunan Kovid-19 salgınının dünyayı bundan sonraları bırakma ettiğini dile getirdi.

Yüz yüze bayramlaşma

CHP heyeti elan sonraları Genel Başkan Yardımcısı Onur İste başkanlığındaki DSP heyetini ağırladı.

Ziyaret esnasında tamamı vatandaşların bayram dileklerinin eş olduğuna dikkati çekici Nazlıaka, evlatların doğacak kaygısı taşımadığı, geçim ve zenginlik ortamında bayramlar dilediklerini söyledi.

Nazlıaka, "Dünyada ve yurtta barışın olduğu, demokrasinin içselleştirildiği müşterek bayram olmasını istiyoruz." ifadesini kullandı.

Aylin Nazlıaka başkaca 6 aykırılık partisinin imzaladığı eş uzlaşma metninde, ilkokuldan itibaren "kadın eş eşitliği", "insan hakları" dair ufaklıklara yetişek verilmesi dair husus bulunduğunu bildirdi.

Onur İste de ilkokuldan itibaren müfredata demokratlık dersinin konulması icap ettiğini belirterek, "Demokrasinin doğrusu içselleştirildiği müşterek ülkede berhayat olmak istiyoruz." niteleyerek konuştu.

HDP heyetini kabul

CHP'de elan sonraları Ankara Milletvekili İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu başkanlığındaki HDP heyeti bildirme edildi.

Türkiye siyasetinin baş döndürücü gerildiğini dile getiren Katırcıoğlu, dirimlik dağılımının bozulduğunu savundu.

Nazlıaka da ilk seçimlerde halkın iktidarını kuracaklarını söyledi.

İYİ Parti ile bayramlaşma

Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat başkanlığındaki İYİ Parti heyetini kabulde de tutum konuşuldu.

Dün Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında müşterek bayram sofrası kurduklarını ve partililerle buluştuklarını hatırlatan Sunat, "İnşallah bu bayram sofrasını tamamı Türkiye'de kurmaya azimliyiz. 2023'te bu sofrayı daim baş başa kuracağız." dedi.

Gelecek seçimlere dikkati çekici Nazlıka ise, "2023 mü olabilir olmadan ilkin mi olur, kılıç de bire müşterek temennilerle, yoksulluğun olmadığı, tek çocuğun yatağa aç girmediği, her insanın zenginlik içinde, elleme bayramları kucaklayalım istiyoruz. İnşallah ilk seçimlerden sonraları bu söylediklerimizi daim bu arada gerçekleştireceğimiz ortamı yakalayacağız. Millet İttifakı değme sabık çağ safları sıklaştırarak yürüyüşünü sürdürüyor." halinde konuştu.

Vatan Partisi, BBP ve DP ile bayramlaşma

Vatan Partisi ile videoteyp konuşma yöntemiyle bayramlaşma yapılırken, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis başkanlığındaki BBP heyeti de CHP'ye bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Süper Lige yükselen Ankaragücü'ne başarılar isteyen Nazlıaka, kulübün başarısını sürdürmesi temennisinde bulundu.

Başak Cengiz cinayetine de yer veren Nazlıaka, "Az da olsa yüreklere su serpen müşterek kararın çıkması sevindirici." değerlendirmesinde bulundu.

6 aykırılık partisinin çalışmalarına toprak sunulan toplantıda Nazıaka, ittifakın derinleştiğine ve genişlediğine dikkati çekti.

Yelis ise bazısı açıklamaları hatırlatarak, anlaşma partileri ortada "uyuşmazlık" bulunduğunu müterakki sürdü.

CHP'de elan sonraları Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik başkanlığındaki Demokrat Parti heyeti ile bayramlaşma gerçekleştirildi.

CHP bildirme heyetinde Nazlıaka'nın yanı esna PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, PM Üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Canan Taşer toprak aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler