USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Kaymakam babasından, Lütfü Türkkan’a sert tepki

Şehit yakınının boğazına sarılarak sövgücü İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ortak tepkide martir Kaymakam babası Asım Safitürk'ten geldi. Baba Safitürk, “Vatan düşüncesince martir bulunan kişilere taşlama eden, yurt düşmanı bir tanesi bulunduğunu düşü

Şehit Kaymakam babasından, Lütfü Türkkan’a sert tepki
09-11-2021 12:49
Geçtiğimiz günlerde Bingöl'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i partisiyle HDP arasına açıklık koymadığı düşüncesince eleştiren martir ağabeyine sövgücü Lütfü Türkkan'a tepkiler çığ kabilinden büyüyor. Bu doğrultuda Türkkan'a müşterek tepkide, hâlâ öncesinde TBMM'de fotoğrafını çekip "Az geçmiş ziyaretçi sıralarında arazi meydan bu destarlı cübbeli dost kimdir acaba?" paylaşımıyla değersiz görmüş olduğu Şehit Kaymakam babası Asım Safitürk'ten geldi. Mardin'de PKK'lı teröristlerce meydana getirilen bombalı hücum sonucunda martir bulunan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Sakarya'nın Arifiye ilçesinde canlı babası Asım Safitürk, Türkkan'ın martir yakınlarına taşlama etmeyi alışmışlık biçimine getirdiğini, müşterek an ilkin görevinden katılması icap ettiğini söyledi.

Terörü destekleyen milletvekilleri dahi bizlere mecliste dedikodu atmadılar

TBMM'ye girdikten sonradan kendisinin Lütfü Türkkan kabilinden hakarete uğramış olduğu vakası özetleyen Asım Safitürk, “Biz memlekete ciddi müşterek değer ödemiş vatandaşız. Milletimizden aşırı ilgi, ilgi gördük, milletimizin meclisine gittik. Oraya gitmişken ego meclise tahavvül etmek istediğimi söyledim. Milletvekillerinin dışındaki kişilerin, vatandaşların antre icra ettiği yerden meclise girdik. O esnada aşağıdan birisinin bana el salladığı söylenildi, ego de muhabbet gösterisi sandım ve el salladım. Daha ondan sonra televizyona düşmüş, benim düşüncesince ‘bu herifte kim' demiş. Ağır ve jargon müşterek sözcük bu fenomen yaşandığı devir müstelzim yanıtı verdik lakin üzüldük tabi. Daha ondan sonra telefonlar geldi bana ve eleştiri ettiler onu, milletimiz cemaat çıkıyor. O denli saylav ve fırka varken orada on paralık kimesne müşterek nesne söylemedi ayrıca terörü destekleyen milletvekilleri dahi bizlere dedikodu atmadılar da İYİ Parti denen ve millete yaklaşan sâdır partiyi anabolizma fail müşterek milletvekilinin, martir babasına ifadesi zahmetli müşterek şey” dedi.

Vatan düşmanı bulunduğunu düşünüyorum

Milletine taşlama fail ve tepkilerin çığ kabilinden yetiştiği Lütfü Türkkan'ın, mecliste milleti anabolizma ika karakterinin olmadığını da vurgulayan martir ilçebay babası Safitürk, “Bu yurttaş yatkın olacak ki, Bingöl'de de gine martir yakınına taşlama ediyor. Bunun altında müşterek husumet var. Vatan düşüncesince martir bulunan kişilere taşlama eden, yurt düşmanı bulunduğunu düşünüyorum. Bir de caba bu isim milletvekilidir. Böyle müşterek ecdadın, zamanı derinliklere revan ecdadın uzantısıyız biz, buna ecnebi olmaması lazım. Yine Bingöl'de müşterek martir yakınına ciddi ithamlar yapmış oldu bu erkeğe matematik sorulması lazım. Bir posta tesadüfü değil, kılıç gördük yaşadık, 2'nci adına dudak dolusu küfürler ediyor. Böyle müşterek eş milleti anabolizma edemez. Sesleniyorum özen ve yetkililere bu eş meclisten hemen çıkartılması lazım. Millete bu hakareti karşıcı kişi, mecliste milleti anabolizma edemez. Milleti anabolizma ika karakteri namevcut adamda” niteleyerek konuştu.

Mutlaka cezalandırılması lazım

İkinci el martir yakınına icra ettiği taşlama ile gündeme mevrut Lütfü Türkkan'ın kesinlikle cezalandırılması icap ettiğini anlatım fail Safitürk, “Böyle müşterek yurt düşüncesince serdengeçti dirilik fail şahısların aleyhinde, karşı yakınlarına bu biçimde mütekellim insanların kesinlikle cezalandırılması lazım. Ben o kanaatteyim. Cezalandırılması derken adamı ölüm cezası edin demiyorum, mecliste milleti anabolizma edecek yapısı ve karakterinin kalmadığını düşünüyorum. Yarın 3'üncü el hâlâ fazlasını yapabilir bu adam, ego bu endişeleri taşıyorum” biçiminde konuştu.

Burak Can Tokyürek - Orkun Kaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler