USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ROKETSAN, DOĞRU iklim defans sistemi 'LEVENT'i 3 sene içinde kullanıma sunacak

ROKETSAN Genel Müdürü İkinci, "LEVENT'in geçmiş versiyonu Sungur Hava Savunma Füzelerimizi kullanarak gerçekleştirilecek. 3 sene içinde en akıbet versiyonunu iklim defans sistemi namına Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunacağız." dedi.

ROKETSAN, DOĞRU iklim defans sistemi 'LEVENT'i 3 sene içinde kullanıma sunacak
12-11-2021 14:02
İstanbul

Murat İkinci, İstanbul Fuar Merkezi’nde planlı SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nda AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

İkinci, Saha EXPO'nun en ehemmiyetli özelliğinin, iş ortaklarıyla acemi iş alanları oluşturacakları, onların yeteneklerini görecekleri birlikte düzlem oluşturması bulunduğunu belirterek, "6 pare iş ortağımızla burada barışma imzalayarak yolumuza bitmeme ika kararlılığını gösterdik. Bu şu derk geliyor aslında, ihraç ettiğimiz halis muhlis verim hemen ROKETSAN'ın değil, bizimle bu arada cereyan fail irili ufaklı dayanaklık etmek sağlayan halis muhlis firmalarımıza dış satım kapısını açan, platformla bu arada onların ürünlerinin de gayrimenkul dışına satılmasını sağlayıcı birlikte hat açıyor. Bu manada bakılınca defans uran ihracatı niteliği baş döndürücü faziletli bulunan birlikte ihracat." sanarak konuştu.

"Siper kabil birlikte düzene cemaat bulunan devletlerin sayısı baş döndürücü değil"

Türk Silahlı Kuvvetleri ilkin edinmek neredeyse arkadaş ve karındaş devletlerin iklim defans ihtiyaçlarını, evcil ve ulusal imkanlarla istikbal etmek neredeyse çalışmalara bitmeme ettiklerini aktaran İkinci, "Hava defans sistemleri baş döndürücü tabakalı yapılar. Alçak irtifadan, baş döndürücü faziletli irtifaya denli türlü özelliklere cemaat bulunan sistemlerin birlikte araya getirilmesiyle oluşturuluyor. Hava defans sistemimizin en altında arazi düzlük gerçekte Sungur sisteminin şu anda disiplin istihsal faaliyetleri bitmeme ediyor. Bu füzeler; DOĞRU iklim tehditlerine huzur birliklerimize iklim defans niteliği kazandıran sistemler kendisine kullanılıyorlar." ifadelerini kullandı.

HİSAR A+ üstünde birlikte kat üstünde arazi ilişki bulunan sistemlerinin de bu senenin başlangıcında yapmış oldukları teslimatlarla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine girdiğini özetleyen İkinci, şunları kaydetti:

"Bunun birlikte hemen sonra Hisar O+ ve hemen sonra Siper halinde bitmeme ediyor. En sonuç Siper-Blok-1'in atışları başarıyla yapıldı. Siper-Blok-1'deki maksadımız aceleci birlikte biçimde bu sistemin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullanımına girmesini sağlamak. Bu anlamda yapmış olduğumuz icraat planladığımız biçimde bitmeme ediyor. Bu sistemlerin, Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacını karşılaması düşüncesince mevcut gücümüzle çalışıyoruz ve buradaki planlamayı beklenen olduğunca geriye çekerek aceleci birlikte biçimde teslimatlarını gelmek istiyoruz.

Siper kabil birlikte düzene cemaat bulunan devletlerin sayısı baş döndürücü değil. Hava defans sistemleri dünyada hakkıyla baş döndürücü istem gören sistemler. Siper bizim evcil ve ulusal imkanlarla geliştirdiğimiz birlikte iklim defans sistemi olacak. Hem dış satım potansiyeli açısından baktığımızda bununla birlikte bundan ahir kabiliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve artırılması dair dair envestisman yapılarak, teknolojilerinin de geliştirilerek derinlemesine vadede de Silahlı Kuvvetlerimize baş döndürücü değişik bölgelerde iklim defans desteği sağlayacağını değerlendiriyoruz. Siper'in evvel versiyonu 2023 senesinde inşallah teyit edilecek."

"Hava defans sistemlerinin ihracatı baş döndürücü iri birlikte gizil taşıyor"

İkinci, bu versiyonla bu arada Siper sisteminin bitmeyeceğini belirterek, "Üzerine acemi füzeler, sistemler, yetenekler kazandırılarak bitmeme edecek. Çünkü iklim defans dediğimiz fehva uğur boncuğu devir tamamlanan nihayetlenen birlikte nesne değil. Devamlı yetenekleriyle, bilhassa muştu artışlarıyla, değişik roket seçenekleriyle, değişik içgüdü alternatifleriyle geliştirilen, dair envestisman meydana getirilen birlikte alan." değerlendirmesinde bulundu.

Siper kabil iklim defans sistemlerinin ihracatının baş döndürücü iri birlikte gizil taşıdığını dile getiren İkinci, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Ülkemize hem tutum yönünde bununla birlikte defans sanayimizde pınar yönünde baş döndürücü iri yardım sağlayacak birlikte alan. Çünkü iklim savunma, dünyada da bilhassa talebi tedricen küsurat ve çoğu kez de devletlerin baş döndürücü pazarlık etmek istemedikleri sistemler. Onun düşüncesince Türkiye'nin arkadaş ve karındaş ülkelerimiz ilkin edinmek neredeyse DOĞRU münasebetli bulunduğu devletler açısından da baş döndürücü ehemmiyetli birlikte gereksinimi karşılayacağını, dış satım potansiyelinin baş döndürücü faziletli bulunduğunu düşünüyorum.

Öte taraftan LEVENT, iklim defans sistemimizin en sonuç mamüllerinden birlikte tanesi. LEVENT'in yararlanma alanı, harp gemilerimiz üstünde bilhassa güdülebilen mermilere huzur ve DOĞRU iklim tehditlerine huzur kullanılacak bulunan birlikte iklim defans sistemi gerçekleştirilmesini sağlamak. LEVENT'in evvel versiyonu Sungur Hava Savunma Füzelerimizi kullanarak gerçekleştirilecek ve Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunulacak. Bunlar harp gemilerinin üstünde DOĞRU iklim defans hizmeti verecek bulunan sistemler olacak. Sungur füzemizden sonraları hâlâ kaslı bulunan versiyonu, Levent Sistemi'nin en ehemmiyetli füzesi kendisine da inşallah Sungur'la bu arada devreye girecek ve birlikte pare başına özerk kendisine rastgele birlikte platformda iklim defans desteği sağlayacak. 3 sene içinde en sonuç versiyonunu iklim defans sistemi kendisine Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunacağız."

"SİHA'yla mühimmatların bu arada satılması dış satım potansiyelini artırıyor"

ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ROKETSAN ve Baykar ortada baş döndürücü dobra teşrikimesai bulunduğunu belirterek, "Bizim şu anda geliştirmiş olduğumuz mühimmatlarımızın bütünü defans sanayimizde arazi düzlük nice firmamızın birlikte araya gelmiş şekilde oluşturduğu kabiliyetlerin birlikte sonucu. ROKETSAN'ın kişi öz kaynaklarıyla gerçekleştirmiş bulunduğu planlar bunlar. Oyun değiştirici birlikte uygulayım bilimi kendisine şu anda karşımıza çıkıyor. Hem SİHA'lar hem bunların üstünde arazi düzlük çokbilmiş cephaneler bundan ahir süreçte de düzen değiştirici özellikleriyle bitmeme edecekler." sanarak konuştu.

SİHA'yla mühimmatların bu arada satılmasının dış satım potansiyelini fazla birlikte hassa taşıdığına dikkati çekici İkinci, şu değerlendirmede bulundu:

"Baykar'la bu mevzuda da birlikte iş birlikteliğimiz var. dışsatım potansiyeli faziletli bulunan bu sektörü aceleci birlikte biçimde bloke etmek ve bilhassa bu yeteneği arkadaş ve karındaş devletlerin de kullanımına sunmak, ülkemizin ekonomisine yardım açısından baş döndürücü önemli. Çünkü hemen ROKETSAN ve Baykar değil bizimle bu arada etkin nice şirketin da gerçekte bu bölgeye hizmetleri, destekleri ve ürünleri var. Onlar sebebiyle bunları oluşturabiliyoruz. MAM-L ve MAM-C dış satım potansiyeli faziletli bulunan ürünlerimiz. AKINCI SİHA'mızla bu arada MAM-T hâlâ iri bulunan cephanemiz da devreye girdi. Bu mühimmatların dış satım potansiyelini yükseltecek biçimde evren pazarında daima bu arada iş evliliği ile pazarlanmasını ve bunlarla ilgilendiren çalışmaların yürütülmesi dair birlikte barışma imzaladık."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler