USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı

İstanbul'da, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı
06-02-2022 20:45
İstanbul

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile benzeri Emine Erdoğan'ın afiyet durumunun elleme bulunduğunu belirterek, "Birkaç güneş henüz konuttan ayrılmadan ülke işlerini, milletin işlerini strateji etmeye bitmeme edecek ve çelimsiz müddet bünyesinde esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

Yıldırım, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışında icra ettiği konuşmada, Bayraktar'ın yaşamını inanılmış olduğu yolda savaş ederek geçirdiğini söyledi.

Tesise Özdemir Bayraktar'ın isminin verilmesinin önemini dile getiren Yıldırım, "Her güneş binlerce gencimiz, yetişkinimiz bu tesiste onun adını görecek, iptila edecek, bu ülke, bu budun düşüncesince yaptıklarını henüz aşkın öğrenme fırsatı bulacak." sanarak konuştu.

Yıldırım, ülkenin herhangi ortak durumunda bu tür tesislerin yapıldığını, gençleri en iyi, en kuvvetli halde yaşama hazırlamayı ve Türkiye'nin 2023 hedefini gerçekleştirmekte gençlerin katkılarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İstanbul'un dil ve misyon belediyeciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıdığını dile getiren Yıldırım, şöyleki bitmeme etti:

"Çukurları, çöpleri, susuzluğu, iklim kirliliğini canlı bir tanesi şekilde o günlerde 'Hızır' kabilinden yetişti ve İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, onun ekibinde arazi meydan ortak dostunuz şekilde geceli gündüzlü çalıştık, İstanbul'un güvenilmiş olduğu dağlara kar yağdırmadık. O güneş süregelen misyon belediyeciliği, İstanbul'da ortaya konulmuş olan muvaffakiyet dalavere dalavere Türkiye'nin herhangi ortak bölümüne yayıldı ve olsa olsa 2002'ye geldiğimizde bu muvaffakiyet Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına Türkiye'yi rejim imkanını verdi. Geçen 20 sene içre çabucak İstanbul'da değil, Türkiye'nin herhangi ortak tarafında izimizin bulunmadığı tek arazi kalmadı."

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 testinin fazlalık çıkmasına da değinerek, "Kendisiyle görüştüm, hem kendisinin hem Emine Hanımefendinin oldukça sağlıkları iyi. Sizlere de selamı var. Birkaç güneş henüz konuttan ayrılmadan ülke işlerini, milletin işlerini strateji etmeye bitmeme edecek ve çelimsiz müddet bünyesinde esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

"Güzel günleri, şen günleri baştan sona bu arada yaşayacağız."

Binali Yıldırım, milletin yaşamını kolaylaştırmayı ve rahatlatmayı amaçladıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İstanbul DOĞRU sürede ortak deneyim yaşadı, ne derece da ağırlık çekti. Ama Rabbime şükrediyorum, elleme ki yedi tepeli tarla kuşu tarla kuşu dobra şehre Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Marmaray'ı, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, dünyanın en iri havalimanını, çabuk treni, 220 kilometre metroyu, metrobüsleri kazandırmışız. Eğer bunlar olmasaydı bu şita afet gününde İstanbullunun kûhi ne olacaktı? İşte bu asar sebebiyle İstanbullu az buçuk olsun hüzünlerini hafifletmiş oldu. Hiç iptila etmeyin bu teessürat da geride kalacak, dobra günleri, şen günleri baştan sona bu arada yaşayacağız."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise bu merkezin gençlerin kabiliyetlerini geliştireceğini söyledi.

Kabaktepe, AK Parti'nin herhangi ortak devir herhangi ortak yerde baştan sona vatandaşın indinde olmaya bitmeme ettiğini, im ve hizmetleriyle herhangi ortak ayrışık ihtiyacının giderilmesini sağladığını, ayrımsız sürede ilçesini, ilini ve ülkesini geleceğe istihzar siyaseti yürüttüğünü belirtti.

"Kafamızdaki çuvalı sürüm mücadelesidir"

Özdemir Bayraktar'ın kardeşi Salih Bayraktar da fasile namına icra ettiği konuşmada, tesiste alın teri dökenlere şükranlarını sundu.

Ağabeyinin hedefleri ve prensipleri bulunduğunu anlatım fail Bayraktar, şunları söyledi:

"Her ne pahasına olursa olsun bunlardan katiyen ve katiyen karşılık vermezdi. Bir güneş kendisini muhip ortak paşa, henüz bu işin başlarındayken 'Özdemir Bey, bu derece uğraşıyorsunuz, bu derece savaş veriyorsunuz, herhangi ortak şeyinizi ortaya koydunuz. Bunu neye isnaden yapıyorsunuz?' sanarak sordu, ortak akıbet alamayacağını düşünerek, elleme oruçlu olarak. Ağabeyimin verdiği yanıt şuydu: 'Şu kafamdaki çuvalı ortak çıkarabilsem.' Kafamızdaki çuvalı sürüm mücadelesidir bu. Bu mücadeleyi inşallah baştan sona beraberce vereceğiz."

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşmasında Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'ne bağlı bilgiler verdi.

Konuşmaların arkası sıra gizli yüzme havuzu, e-spor ile çaylaklık merkezi kabilinden bölgelerde misyon verecek Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler