USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ordu’da şaşırtan görüntü: Baks üzerine bina

Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen enfrastrüktür çalışmalarında enteresan görüntü ortaya çıktı.

Ordu’da şaşırtan görüntü: Baks üzerine bina
30-10-2021 13:15

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde içmece suyu, lağım döşemi ve enfrastrüktür hattı restorasyon çalışmalarına aralık vermeden bitmeme ediyor. Çalışmalar kapsamında Altınordu ilçesinde sürdürülen lağım döşemi ve rahmet hattı emekleri esnasında önceki şehremaneti dönemlerinde baks üzerine bina düz yazı edilmiş olduğu ortaya çıktı. Daha evvela derecik durumunda bulunan akarsuyun baks halinde kapatılmasının arkası sıra üzerine dü eğik bina düz yazı edilmesi görenleri şaşırttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Altınordu kazasının 11 öz üstünde kurulduğunu ve dereciklerin baks halinde kapatıldığını gördüklerini belirterek, “Baks üzerine bina düz yazı edildiğini huzur defa gördük. Bu negatif halleri düzelterek altyapıyı yeniliyoruz” diyerek konuştu.

2,5 yılda derin tempo

Bu arada Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2.5 yılda 19 ilçede 167 km'lik lağım döşemi hattı çalışmasını tamamlayarak hizmete aldı. Ayrıca Fen İşleri Daire Başkanlığı ile baş başa koordineli emek vermek tay tay arabası OSKİ ekipleri, 19 ilçede bütün 88 km'lik rahmet suyu hattını tamamlayarak Ordu'nun altyapısını sağlamlaştırdı.

19 ilçede hesaplı çalışmaların gece gündüz bitmeme ettiğinin altını çizen Başkan Güler, şu detayları verdi: “Ordu Büyükşehir Belediyesi namına 19 ilçemizde sürdürdüğümüz envestisman çalışmalarımız sonuç hızlılık bitmeme ediyor. Geride artan 2,5 yılda 19 ilçemizde toplamda 167 km lağım döşemi hattı ile 88 km'lik rahmet suyu hattı ekiplerimiz kabilinden tamamlanarak hizmete alındı. Aynı himmet ve kararlılıkla ilçelerimizde yatırımlarımız bitmeme ediyor. Bu sayıları geriye artan 2,5 yılda elan da artırarak yolumuza güvenli adımlarla bitmeme edeceğiz. Ordu Büyükşehir Belediyesi namına gelişen ve büyüyen Ordu'muz düşüncesince altyapıya iri ehemmiyet veriyoruz. Bunun ortamında ekiplerimiz gece-gündüz fiilen şehrimizi geleceğe hazırlıyor”

Metin Akyürek
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler