USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrenci yurdundan çıkan atık mobilyalar bakın neye dönüştü

Kocaeli'de mektepli yurtları çeşidinden sunulan atık mobilyaları pisik evine muhavvil firma, elde etmiş olduğu gelirle de çıkmaz hayvanları düşüncesince çaça alıyor.

Öğrenci yurdundan çıkan atık mobilyalar bakın neye dönüştü
29-11-2021 14:50

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde mevcut birlikte mobilya istihsal firması, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Her Kapıya Bir Kedi Evi" projesi başlattı.

Öğrenci yurtlarından metruk mobilya ve dolapları satın meydan firma, atıkları pisik evine dönüştürüyor. Kedi evlerinin birlikte tarafını yurtlara veren, birlikte tarafını ise bağan maliyetlere müşterilerine satan firma, elde etmiş bulunduğu sağlık ile çıkmaz hayvanlarına çaça alıyor. 2 sene içinde 10 bini birlikte hayli pisik evi satışı oluşturan firma, üretime bitmeme edeceğini söyledi.

"Kar hedefi gütmüyoruz"

Pandemi devrinde pisik evi yapımına başladıklarını kail şirket sahibi hür Kantarcı, "Kendimize reklam bütçesi ayırdık. Bu bütçeyle çıkmaz hayvanlarına korumak düşüncesince çalışmalarımıza başladık, dişi birlikte emek vermek oldu. Gayet dobra tepkiler aldı. İnsanlar kapısının önündeki hayvanlara korumak düşüncesince pisik evi yaptıracak birlikte yatak bulamadılar. Hem özlük ürünlerimizi öncelemek bununla birlikte çıkmaz hayvanlarına iane geçirmek bunun şeklinde hakeza birlikte projeye başladık. Belediyelerin şita aylarında sokaktaki hayvanlara ehliyetsiz kaldığını gördük, bizde özlük çapımızda gelişmemiş başladık. Kedi evlerine hedeflediğimizden şimdi aşırı birlikte kütle istem etti. Bundan banko kar hedefi gütmüyoruz zira bu projeye birlikte sağlık ve reklam bütçesi yerine başlandı" dedi.

"Sanal pazarlarda 50-70 TL ortada ürünlerimizi satıyoruz"

Yavrulama dönemlerinde öğrenci gereğince XL ve küçük modelleri de yaptıklarını kail Kantarcı, "Bizim maksadımız hem çıkmaz hayvanlarına korumak bununla birlikte şu pandemi devrinde mobilyalarımızın tanıtımını yapmak. Kullanılan dolapların çöpe gitmesini engel edinmek bunun şeklinde dolapları alarak özlük istihsal tezgahımızda demonte bir duruma getiriyoruz. Daha sonradan da mevhum pazarlarda, perakende, petshop ve baytar üzere bölgelere doğrudan teyit yapıyoruz. Kedi evine aşırı istem bulunduğu düşüncesince kılıç bunu butik verim yerine da hazırlamaya başladık. Çeşit yerine da verim hazırlamaya başladık. Bunları mevhum pazarlarda 50-70 TL ortada satıyoruz. Tabi bunların alt kurul oranları var. Kedi evlerinin şimdi birlikte tomar insana kavuşması düşüncesince özlük bünyemizde vermeye çalışıyoruz. Çünkü kişilerin alıntı gücü az, bizde en bağan fiyattan vermeye çalışıyoruz" sanarak konuştu.

"Her habbe önüne pisik evi yapana derece projemizi bitmeme ettirmeyi düşünüyoruz"

Milyonlarca insana iktiran kılmak istediklerini kail Kantarcı, "Yaptığımız ürünlerden özlük maliyetimizi çıkardıktan sonradan artan paraları çıkmaz hayvanlarına çaça yerine arka veriyoruz. Kazandığımız para, gine çıkmaz hayvanlarına gidiyor. Türkiye'deki halis muhlis illere çaça dağıtımımızı yapıyoruz. ‘Her Kapıya Bir Kedi Evi' sloganıyla kılıç yola çıktık. Her yapının rastgele habbe önüne pisik evi yapana derece projemizi bitmeme ettirmeyi düşünüyoruz. Şu anne derece 10 bini birlikte hayli pisik evi satışımız oldu. Belediyelerle bu arada de çalışıyoruz. Diğer illerden de istem mevcut lakin şuanda hakkıyla yetiştiremiyoruz. Amacımız; kapasiteyi az buçuk şimdi arttırarak rastgele şehremaneti ile idman ve işsiz hayvanın kalmasını engellemek. Talebe gereğince ehliyetli kurda stoklarımız var. hususi sektörde de derin birlikte biçimde istem ediyor" biçiminde konuştu.

"Herkesin elini taşın dibine koyması lazım"

Çoğu yerden istem geldiğini kail Kantarcı, "E-Batlandır şirketi yerine özlük bünyemizde yaptığımız pisik evlerinde efsanevi kuruluşlarından talepler geldi. Bunlara 2 bin 500 nüsha parasız birlikte biçimde armağan ettik. Sponsorlar desteğinde şimdi da birlikte tomar vermeyi hedefliyoruz. Öğrenci yurtlarımızda rötuşlu edilen dolaplardan bizlere istem geldi. Dolapları çöpe atmaktansa bunları rötuşlu yazar pisik evi yaptık ve yurtlara verdik. Bize verdikleri kaşkariko karşılığında kendilerine 100-150 kıta pisik evi teyit ettik. Mobilyalarınızı çöpe atmayın kılıç değerlendiririz. Bir elin nesi mevcut dü elin sesi var. Herkesin elini taşın dibine koyması geçişsiz ki çıkmaz hayvanları evsiz kalmasın" ifadelerini kullandı.

Fehime Kartal-Mehmet Ekrem Ceylan-Mustafa Uslu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler