USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MYP Lideri Yılmaz: 'Faiz en büyük musibettir'

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye'nin kazançlı değil siyasal müşterek repo ödediğini söyleyerek, “Faiz en büyük musibettir. Türkiye ne efsus ki kazançlı değil siyasal müşterek repo ödüyor. Eğer diyar de envestisman imkanlarını genişletme

MYP Lideri Yılmaz: 'Faiz en büyük musibettir'
18-11-2021 23:23

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, gündeme bağlı değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin hesaplı değil siyasal müşterek nema ödediğini tamlayan Yılmaz, Faiz en büyük musibettir. Türkiye ne eyvah ki hesaplı değil siyasal müşterek nema ödüyor. Eğer diyar de envestisman imkanlarını genişletmez, envestisman özne şahısların işlerini kolaylaştırıcı tedbirler almazsak ve siyaseten dünyaya emniyet verici müşterek tabloyu ortaya koyamazsak efdal nema belası ile uğraşmaya bitmeme ederiz. Türkiye kabilinden ehemmiyetli devletler aut yöntem ilkin peyda etmek az daha iç meselelerde demokratik anlayışları sakatlık ve ahbaplık üstünlüğünü sağlayamadıklarında kararlı müşterek servet politikası kasılma edemezler. Gerek içeride icap haricen doğacak yatırımcı rastgele muhtelif siyasal baskıdan ırak rastgele muhtelif kolaylaştırıcı emniyet ortamını kesinlikle hissetmelidir. Ancak bu şartlarda şimdi akıllıca derin faizle şimdi yukarı kırat yatırımlara kavuşabiliriz” ifadelerini kullandı.

Faiz indiriminin dobra ancak ehliyetli olmadığını faizlerdeki indirimin bitmeme etmesi icap ettiğini korumak için çaba sarfeden Yılmaz, “Faiz indirimi hala çıtırbom ve maatteessüf bankaların saygınlık vermeme arzusu baş başa düşünüldüğünde meydana getirilen indirimlerin de müşterek karşılığı olmuyor. Merkez bankasının faizdeki indirimleri bitmeme etmelidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler