USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Lideri Bahçeli’den yeni sene mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılının başlangıcı vesilesiyle müşterek tebrik mesajı yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli’den yeni sene mesajı
31-12-2021 18:34
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılının başlangıcı zımnında tebrik kartı mesajı yayımladı. Bahçeli, mesajında şu ifadelere toprak verdi:

“Sancılı ve sorunlarla perçinlenmiş ortak yılı geride bırakıp sağduyunun, hürmet kültürünün, hata ruhunun, füzyon ve kucaklaşma şuurunun hükümran olmasını dilediğim yeni ortak yılı karşılıyoruz. 2021 yılının bagajına meşbu ağırbaşlı yüklerin 2022 senesinde ufkumuzu perdelememesi evvelemirde niyazım ve güzel oruçlu beklentimdir. Gerekli ve tam kafa demlenmesinin refakatiyle yaygınlaşmasını beklenti ettiğim duygudaşlık ve hoşgörünün maşer ve politika yaşamımıza hâlâ aşırı sirayeti mübrem ortak ihtiyaçtır. 2022 yılı bire ortak sürede Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümünün sonuç istasyonu, ortak eski eşiği ve etabıdır. Tıpkı 2021'de bulunduğu gibi, Türkiye'nin büyüme, kalkınma, yücelme ve vakayiname problemlerinden firar iradesini sabote etmek düşüncesince müteyakkız bekleyen, uyanıklık biçiminde bulunan çevreler 2022 senesinde da şen durmayacaklardır.

Çünkü 2023 hedefleri iç ve aut menfaat gruplarını, melanete ve meskenete sakıt siyasal anlayışları ortak yanda huzursuz ederken gayrı yanda da korkuya gönderme etmektedir. Ancak korkunun sonu, korkaklığın kararı yoktur. Türk milletinin mutlu yolculuğunu engellemeye, ülkemizin önünü kesmeye, yayından çıkan oku kırmaya tek kimsenin, tek oluşumun nefesi yetişmeyecektir. Kara kampanya mucitleri ziyasız çatı muhipleri, gürültü ve kargaşa müellifleri 2021'de kesinlikle kaybetmişlerse, 2022'de de bire ortak akıbete verilen ve hükümlü kalacaklardır. Cumhur İttifakı'nın sayılan varlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin sağlam ve beğenilen vasfı Türkiye'nin ulusal ve mühim gücü olmaya 2022'de de bitmeme edecek, bunu hazmedemeyenler ise ortak el hâlâ hüsrana uğrayacaktır. 2021 yılının 13 Şubatı'nda Gara'da enselerinden tutulmak kanalıyla martir edilen yurt çocuklarının katilleri ve siyasal destekçileri aradıkları, arzuladıkları yadımlama ortamına katiyen ulaşamayacaklardır. Çok şükür 2021'de teröre ağırlık ortak çarpış vurulmuştur.

Pençe operasyonları kahramanlarımızın tartışmasız uğraş azmiyle ödeme ve yürütme edilmiştir. Teröristlerin saklandıkları, sığındıkları, sindikleri in delikleri birer birer temizlenmiş; dağlar, mezaralar, ovalar, hudut ötesi yıldırı kaynakları bölen caniler düşüncesince emniyetli toprak olmaktan çıkmıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti yıldırı örgütlerine erinç sahada sağlamış bulunduğu kesin üstünlüğü ne TBMM'de, ne şehremaneti koridorlarında, ne medyada, ne de iş ve toplumsal yaşamda kaybetmeye sabır etmeyecektir. Son günlerde terörle mücadelede iri başarılara imza atan, kalpleri yurt ve kavim sevgisiyle çarpan Sayın İçişleri Bakanımızla baş başa Sayın Milli Savunma Bakanımıza müteveccih temelsiz ve terbiyesiz ithamlar dikkatlerimizden kaçmamıştır. Hükümetimize ve bu dü muhterem bakanımıza meydana getirilen herhangi ortak muhtelif hücum ortak yönüyle teröre hizmet, teröristlere destektir.”

“Devletin hükmü şahsiyeti, milletin varlığı ve güvenliği herhangi ortak muhtelif mülahazanın üstündedir”

Devletin birliğinin ve bütünlüğünün herhangi ortak şeyden ilk geldiğini tamlayan Bahçeli, “Gündemdeki sıcaklığını korunum fail İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'yla ilgilendiren vahametli süreci ortak yanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilen FETÖ'cülerle ilişkilendirip zamanın Genelkurmay Başkanı erinç spekülasyona heveslenmek, gayrı yanda da İçişleri Bakanı'nı amaç kabul geçirmek utangaç ortak tutum sayılamayacaktır. Suç nerede işlenmişse oraya müdahalede bulunmak, kabahatli herhangi ortak hemen hemen yakasından tutarık ahbaplık sınırları zarfında çabalamak ulusal bekamızın, ulusal onurumuzun mukannen ortak gerçeği, malum ortak gereğidir. Seçilmiş peyda geçirmek düşünmek anayasa kaçaklarını, terörseverleri, yıldırıcı emelleri destek peyda geçirmek ve taltif geçirmek anlamına gelmeyecektir.

Devletin hükmü şahsiyeti, milletin varlığı ve güvenliği herhangi ortak muhtelif mülahazanın üstündedir. Sandıkla adaleti erinç karşıya sağlamak tiksindirici ortak cinayettir. Hukukun karşısında hacısı hocası eşittir. Hiç kimesne farklı ve farklı değildir. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe tahsil edilen yıldırı örgütleriyle bağlantı ve iltisaklı vandallara koyun açan, müsaade veren, tavsiye mektubu olan, menfez yuman, çömlek tutan, ortaklık karşılayıcı ki var ise en alttan en fevk makama denli müteselsilen hata altındadır. Konuyu kavim iradesine dayandırmak, kime yarayıp yaramadığını münakaşaya açmak, sözü ortaya atıp isteyenin istediği oranı almasını küstah tabir geçirmek hastalıklı ortak mantık, dikkatsiz ortak manevradır. Adaletin işleyiş, işlerlik ve ilerleyişini özemek en özellikle terörizme uzatılmış zeytin dalıdır ki, buna yeltenenlerin midelerinde öğütemedikleri erik kurusu bulunduğu meydandadır. Türkiye Cumhuriyeti'ne husumet yapanların, hıyanetin faili olanların devletin imkanlarından istifadeye kalkmaları, yetimin, garibin, mazlum insanlarımızın haklarını gasp etmeleri alçalma ortak siyasetin eseridir” dedi.

“Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Türkiye'nin geleceğin süper gücü bulunduğunu tamlayan Bahçeli, “Kırmızı kategoride toprak alıp da benek operasyonlarla atıl bir duruma getirilenlerin site uzantılarını belediyeye beslemek vebaldir, film değil haksızlık figüranlığıdır. Buna müsaade verenlerle kelimesiz kalanlar da zillettedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teftiş, inceleme ve tahkikatına çıkışlı mercii bellidir. eğer iddiaların özü faslı yok ise iş de yoktur. Fakat yıldırı örgütleriyle bağlantılı olanların belediyede istihdam edilmeleri sağlanmışsa bunun hesabını istimzaç kılmak mutluluk ve ahbaplık itibarıdır.

Merkez Bankası'nın, TÜİK'in ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın kapısına hırsız üzere isnaden yadımlama siyasetini kuvveden fiile geçirmeye çalışan, çıplak itaatsizlik damarının açılmasını kurnaz sinsi hedefleyen alçalma zihniyetinin yıldırı örgütleriyle kurduğu yakınlık, bölücülerle ittifakı bundan sonra gözdağı boyutundadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kavim sevdasının ve ulusal duruşunun gereği adına paylaşmış bulunduğu içten ikazları ciddiye almadıklarını söyleyenlerin gelecek kurda karakter ve ilgililik sorunları bulunur ve ortadadır. Kamu müesseselerinin kapılarında kaybettikleri itibar ruhsatını araştırmak düşüncesince dizgi ve tezgah zarfında olanlara Türk milleti en kalıcı, en hürmetli demokratik yanıtı 2023 yılının Haziran ayında verecektir. Türkiye'nin 2023 vizyonuna kast geçirmek arzu edenler utangaç ve yenmiş olacaklardır.

2022 senesinde zilletin yeni oyunları aut destekle ortaya çıkma olsa da, Türk milleti bu oyuna düşmeyecek, ulusal bütünlük ve canlanma ruhu ayağa kalkarak ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına, vatanına eş çıkacaktır. Yeni yılda Covid-19 salgınından kurtulmamız, kazançlı normalleşmenin aya bulması; huzur, barış, güvenlik ve istikrarımızın kökleşmesi, terörün ve bölücülüğün kökünün kazınması Allah'tan dileğimdir. Bu düşüncelerle eren milletimizin, Türk-İslam aleminin yeni yılını muhabbetle kutluyor; sonraki ve akıbetimizin yarayışlı olmasını dostça dilek ediyorum. Pergelin çivili ayağı hükûmet merkezi Ankara'da peyda geçirmek kaydıyla, Türkiye'nin hem alanında hem de dünyada tertemiz parlayan, istikrarlı, güvenli, inanılır ve aşırı hâlâ mütekâmil ortak iklim olacağına da kalben inanıyorum. Gelecek Türk milletinindir. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir” ifadelerini kullandı.

Ali Nargüner


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler