USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Sekreteri Büyükataman'dan İBB'ye teftişe bağlı açıklama

Büyükataman "İçişleri Bakanlığının Türkiye'nin bütünlüğüne kasteden yıldırı örgütleri ile bağlantılı ve iltisaklı bazısı şahısların İBB'de işe alındığına müteveccih belirleme ve huzursuzluklar karşı şümullü müşterek denet başlatması durumunda müştere

MHP Genel Sekreteri Büyükataman'dan İBB'ye teftişe bağlı açıklama
28-12-2021 12:20
Ankara

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bağlanmış açıklamasında, Türkiye üstünde oyunlar kurgulayan "şer cephesi"nin düzem manipülasyonu üstünden sokağı terörize eylemek düşüncesince "rezil" yaymaca yürüttüğünü belirtti.

Propagandanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ikazları ve hükümetin almış olduğu tedbirler sebebiyle toplumda cevap bulmadığını aktaran Büyükataman, şöyleki bitmeme etti:

"Aklıselimi ve kalbiselimi çoktandır vazgeçme eden, Türkiye'nin tökezlemesi düşüncesince etkin fenalık ittifakı, halkı umutsuzluğa, paniğe irsal eylemek düşüncesince ziyasız mahfillerin karabulut senaryolarını dillendirmekten, yıldırı unsurlarıyla beraberlik yapmaktan utanmayacak denli alçalmıştır. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığının Türkiye'nin bütünlüğüne kasteden yıldırı örgütleri ile düzgün ve iltisaklı birtakımı insanların İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alındığına müteveccih belirleme ve rahatsızlıklar üstüne şümullü müşterek denet başlatması durumunda ve altın müşterek karardır. Daha geçmiş PKK’nın kayyımı neymiş şehremaneti başkanlarının İçişleri Bakanlığınca görevden el çektirilmesinde görüldüğü kıl payı alçaltı ittifakının temsilcileri, duyurulmayan ortakları ve yancıları; mezkur teftişin önüne devrolmak düşüncesince menfaatlerini ve partilerini dulda etmiş durumdadır."

"Ardı peşine izah önleyen ve hâlâ isimlerini ve irtibatlarını bilmedikleri bireyleri savunmaya sabık fenalık ittifakının korktuğu, çekindiği müşterek obje mi bulunur ki paniğe kapılmıştır?" sorusunu götüren Büyükataman, şu değerlendirmeleri yaptı:

"İçişleri Bakanlığı müfettişlerini üstü saklanmış müşterek halde maksat düzlük ve yapılacak bulunan teftişin politik müşterek karışma bulunduğunu söyleyenler açıklarını ve rezilliklerini bu halde örteceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. 'Bu millet, sandıkta ari iradesiyle attığı oyların sonuçlarına el uzatanları rastgele sürekli cezalandırmıştır.' laflarıyla meseleyi ulusal iradeye karışma kendisine çarpıtan İP Başkanı, yıldırı örgütü düzgün insanların belediyelerde yuvalanmasına dayanak verdiği kıl payı satır aralarında HDP'li ortaklarına da delik kırpmaktadır. Hanımefendinin zatî tercihini bilemiyoruz fakat bu eren milletin tek ferdi, yıldırı örgütü personelleri mutluluk içre yuvalansın niteleyerek sandığa gitmedi."

Bir taraftan er intihap isteyenlerin öteki taraftan "Hükümet dominant intihap yapacak" diyenlerin akıllarının alengir bulunduğunu aktaran Büyükataman, neyi, hastalık savunduğunu algı edemez bir duruma mevrut partilerin Türkiye'ye verebileceği tek obje olmadığını belirtti. Büyükataman, er intihap tartışmalarıyla Türkiye'nin gücünü boşa harcayan "zilletin temsilcileri"nin intihap tarihini durmak adına yıldırı örgütlerinden imdat umacak bir duruma gelmesinin izaha kadın bulunduğunu dile getirdi.

"Türkiye teröriste aman vermemeye kararlıdır"

Birilerinin canı tez tavrının nedenlerinin 15 Temmuz 2016'da yaşanmış bulunan iri acılarla görüldüğünü hatırlatan Büyükataman, dünkü acılara sebebiyet kesmek düşüncesince her insanın aklını başına almasında ve yıldırı örgütleriyle arasına ara koymasında yarar bulunduğunu kaydetti.

MHP'nin PKK uzantısı HDP'nin kapatılması mevzusundaki kemiksiz tavrını ortaya koyduğunu aktaran Büyükataman, şöyleki bitmeme etti:

"HDP'yi partisinde ağırlayıp yaymaca yaptırarak HDP'yi ibra yarışına girenlerin, belediyeleri terörün geri bahçesi durumuna iletmek isteyenlerin çabaları beyhudedir. HDP'nin ziyaretlerinde insanımızın dil, din, anlayış gözetilmeksizin esas doğruluk ve özgürlüklere ulaşması gerektiği vurgusu önleyen zilletin yancıları, teröristlerin ağzını kullanmaktadır. Türkiye'de insanımız dil, din, anlayış farkı gözetilmeksizin esas doğruluk ve özgürlüklerden doğrusu faydalanmaktadır. Faydalanmadığını tez edenlerin, insanımızın nelerden yoksun kaldığını bap molekül listesi gerekmektedir. Aksi takdirde HDP ile birlikteyken yıldırı propagandası yapanların, milletimizin karşısına geçtiğinde Yörük edebiyatı yapması ikiyüzlülükten apayrı müşterek obje değildir. PKK uzantısı HDP'ye 'Terör örgütü ile arana ara koy, insanımızı martir fail PKK'yı kına' diyemeyen zihniyet, devleti suçlayarak politik kere haritasını da göstermektedir."

Terör örgütlerinin belediye, parti, dernek, vakıf çatıları altında dokunulmaz elde edeceğini düşünen her insanın yanıldığını tamlayan Büyükataman, "Birileri fark isteye yıldırı örgütlerinin birlikte konumlanabilir, Türkiye Cumhuriyeti devleti teröriste dağda da düzde de aman vermemeye kararlıdır ve iri Türk milleti bu sonucu sonuna denli desteklemektedir." ifadesini kullandı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler