USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını baştan açmayı planlıyor

ABD'li aceleci servis aşçı zinciri McDonald's, Rusya'nın saldırısından sonraları Ukrayna'da kapattığı birtakım restoranlarını baştan açmayı planladığını duyurdu.

McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını baştan açmayı planlıyor
11-08-2022 22:05
Washington

Şirketten meydana getirilen açıklamada, Ukrayna'daki kişilerin desteklenmesinin ortak numaralı öncelikleri olmaya bitmeme etmiş olduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Ukraynalı yetkililer, tedarikçiler ve asayiş uzmanlarıyla şümullü danışma ve görüşmelerin ardından, çalışanlarımızın işe deveran talebini dikkate alarak, başka işletmelerin tehlikesiz ortak halde baştan açıldığı Kiev ve günindi Ukrayna'da birtakım restoranları baştan ayırmak düşüncesince kademeli ortak tasar uygulamaya değişmeyen verdik." ifadesi kullanıldı.

Belirli ortak tarihin verilmediği açıklamada, doğacak biraz ay süresince mamüllerin restoranlara ulaştırılması, fiziksel ortamın müşterilere hizmete apiko bir duruma getirilmesi, aşevi personellerinin gene sahaya dönmesi ve çalışanlar ile alıcıların güvenliğinin sağlanması düşüncesince tedarikçilerle çalışılmaya başlanılacağı kaydedildi.

McDonald's, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının peşi sıra mart ayında Ukrayna ve Rusya'daki tamamı restoranlarını metres sonucu almıştı.

Şirket, mayısta da 30 yılı fazla süredir çalışkanlık gösterdiği Rusya pazarından çıkacağını duyurmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler