USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Maske uyarısı yapan güvenlik görevlisinin çenesini kırdı

Çekya'nın başkenti Prag'da peçe takmayan müşterek kişi, markete girişini kırıcı güvenlik görevlisine sumsuk atarak çenesini kırdı.

Maske uyarısı yapan güvenlik görevlisinin çenesini kırdı
11-01-2022 21:17

Çekya'nın başkenti Prag'da arkadaşı ile geldiği ortak süpermarkete maskesiz ortak biçimde tahavvül etmek talip müşteri, güvenlik görevlisi kabilinden uyarıldı. Uyarılara kulak asmayan şahıs, kendisini uyarıcı görevliyle münakaşaya başladı. Tansiyon değişik yükselirken, kızgın eş markete girmesini kırıcı güvenlik görevlisine sumsuk attı. Görevli ise saldırıya çifte ve tokatla cevap verdi. Marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın arkası sıra güvenlik görevlisi almış olduğu darbeler zımnında hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin arkası sıra çenesinin kırıldığı muhtemelen güvenlik görevlisi ameliyata makbuz ve çenesine dü titanyum plak ile 6 vida takıldığı öğrenildi. Prag polisi ise fenomen sonra kayıplara karşılan saldırganın ardına düşerek saldırganı tanıyanların polisi arayarak bilgelik vermelerini istedi.

"Çenesi fay ve iş göremez tutanağı var"

Prag Polis Departmanı Sözcüsü Jan Rybansky meydana getirdiği açıklamada, "Görüntülerde ve sorgulamalarda öğrendiğimiz kadarıyla marketin güvenlik görevlisi ve ortak kişi ortada peçe tartışması yaşanmış. Sözlü irdelemenin arkası sıra yumruklu ve tekmeli gürültü başlamış. Güvenlik görevlisinin vazifesini hazırlamaya çalıştığını bariz ortak biçimde görebiliyoruz. Kendisi değerli ortak cerrahi müdahale geçirdi. Maalesef çenesi fay ve iş göremez tutanağı var. Saldırganı arıyoruz. Bulduğumuzda kendisini doğruluk önüne çıkaracağız. Kendisini anımsamak düşüncesince vatandaşlardan iane istiyoruz" dedi.

Çekya'da güneş tacı virüs salgınının başlangıcından buyana tahsil edilen değişmeyen doğrultusunda bağlı alanlara ve şişko taşımaya maskesiz antre yapılamıyor. Bu kurala uymayanlar üzerine maşer sağlığını tehlikeye atmaktan çevre hapishane yahut mal cezası veriliyor.

Özgür Öztürk

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler