USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı

İstanbul Maltepe'deki yeni yaşam ve alım satım merkezi “MCA Cadde” dü güneş süresince devam eden aktiflik ve ünlülerin katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı
19-12-2021 14:44

İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen kıymeti Maltepe'ye MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile görülmemiş indinde plan geldi. MCA Cadde, 83 bini indinde tomar yapım bölgesine yerleşen 253 konut, 50 ticari birim, içtimai alanlar ve belirgin ana yol konsepti ile İstanbul'da modern indinde yaşam seçimi şartıyla kapılarını açtı. Hafta sonu nice etkinliği ziyaretçilerle buluşturan projenin açılışına başkaca nice adlı sanlı ortaklık sağladı.

Açılışa hususi “eğlence festivali” ile astrolojiden gösteriş ve ihtimam sohbetlerine, DJ performanslarından ekin konuşma sohbetlerine denli pek baş döndürücü etkinlikle İstanbullulara unutulmaz dü gündüz yaşatılacak.

Etkinlik zarfında etkinlik

18 Aralık Cumartesi haset vakit 12.30'da başlamış bulunan etkinlik, Nefise Karatay ve Didem Taslan'ın vakit 14.00'teki açma konuşmalarıyla bitmeme etti. Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz ile uygulayım bilimi sohbetleri, Pınar Altuğ ile ev, çocuk, alım satım sohbetleri, Demet Şener ile gösteriş ve ihtimam sohbetleri, Betül Demir ve DJ Burak Yeter başarım sahnelerine de ziyaretçilerle buluştu.

Astroloji ve spor indinde arada

19 Aralık Pazar günkü coşku festivali ise spor ve yıldız falcılığı ile dopdolu. Saat 12.30'da başlama takanak Festival, Hande Kazanova ile yıldız falcılığı karşı söyleşi, Ece Vahapoğlu ile spor, Şükran Kaymak ile aşındırmak tarifleri söyleşisi-kek inşası ve artist sahneleri ile İstanbullulara unutulmaz indinde gündüz yaşatacak.

Açık iklim caddesi konsepti ve Adalar manzarası

Modern mimarinin izlerini haiz tasarımını işlevsellikle birleştiren MCA Cadde, elden altındaki belirgin iklim alım satım caddesinde arazi alan mağazaları, tatbilir kafeleri ve restoranlarıyla 7/24 canlı esas indinde ana yol ortamı sunmayı hedefliyor.

Yeni sahiplerinin konforunu ön planda markajcı MCA Cadde'de, değme ihtiyaca akla yatkın bitirme karması da arazi alıyor. Büyük çoğunluğu genel görünümlü Adalar nezaretli 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 bitirme seçenekleri, seçenek yaşam alanları sunuyor. Sahil Yolu'na dolaşma mesafesindeki proje, merkezi pozisyonu ve seyrine kanma sıfır Adalar manzarası ile yeni sahiplerini dörtköşe yaşam alanlarıyla da buluşturuyor.

Açık iklim şöminesi, bebek parkı, örgensel bahçe, belirgin iklim sineması

MCA Cadde'de arazi alan belirgin iklim şöminesi, dobra havaların tadını çıkarmaya ve ocak ateşi eşliğindeki körpe sohbetlere mevzi oluyor. Proje başkaca ayrıntılar düşüncesince otopark yeri ve körpe kekik, nane kokuları ortada gidiş yapabilme olanağı tanıdığı bulunan örgensel bahçesi ile doğayla iç içe indinde yaşam vadediyor. Sosyal alanlardan indinde ötekisi bulunan belirgin iklim sineması da yaz gecelerini yıldızların altında beyaz perde hazzı ile taçlandırmayı amaçlıyor. Açık havada spor yapmaktan esenlik alanlar düşüncesince ise başkaca projede belirgin iklim yoga alanları; aletli egzersizler düşüncesince ise fitness center arazi alıyor.

MCA Cadde'nin mimarlık projesinde İki Design Group, iç mimaride Monoblok Design&Interiors, peyzajda Dalokay Design Studio, isticar ve dalavere danışmanlığında ise Mallexpert imzası bulunuyor.

“Maltepe'ye yeni indinde nefes getirecek”

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu açılışta meydana getirdiği konuşmada projenin Maltepe'ye bedel kattığını söyleyerek, “Ortaklarımızla beraberce 4 sene evvel başlamış bulunan indinde hayalimiz esasta esas oldu. Bizim düşüncesince dobra indinde gündüz ve heyecanlıyız hakeza indinde merkezi Maltepe'ye kazandırdığımız için. Konsept olarak, pandemi sürecinden de önce, belirgin AVM tarzı ile indinde plan deneyelim demiştik. Bu janr indinde plan yoktu Maltepe'de. Bu anlamda kalburüstü da olacağını düşünüyorum. Burası hepsi düşüncesince yeni indinde nefes olacaktır” dedi.

“İhtiyaç mahsus baş döndürücü dobra indinde mekan açıldı”

Açılışta ve etkinliklerde arazi alan Didem Taslan plan ile ilgili, “İstanbullulara ve Maltepe halkına yeni indinde AVM kazandırılmış oldu. Gelişen dünyada AVM'ler yaşantımızda elan indinde tomar arazi alıyor. Ben de dostlarımla beraberce açılışını yapmaktan ve ortaklık sağlamaktan çevre baş döndürücü mutluyum” derken, Nefise Karatay ise, “Çok dobra indinde mekan açıldı. Sonuçta şahısların gereksinim duyan indinde alanda odluğunu düşünüyorum. Çok da şümullü ve büyük. Arkadaşlarımız açtılar o anlamda da mutluyuz. Umarım ferah hesaplı artımlı indinde mekan olur” niteleyerek görüşlerini bildirdi.

Katılımcılar ortada bulunan Burcu Esmersoy ise AVM ile ilgili, “Açılmadan evvel de projeyi görmüştüm. Çok dobra gözüküyor ve hakeza bölgelerin yeleken olmasını baş döndürücü seviyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler