USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Laboratuvar köpeği olan pitbullar insan elinde katilleşiyor

Uzman Kangal Köpeği Yetiştiricisi Hüseyin Yıldız, birlikte laboratuvar köpeği olan pitbulların hastalanmış canlı insanların elinde katile dönüştüklerini belirtip, toplanmalarından yana bulunduğunu söyledi.

Laboratuvar köpeği olan pitbullar insan elinde katilleşiyor
27-12-2021 16:38

Uzman Kangal Köpeği Yetiştiricisi ve Eğitmeni Hüseyin Yıldız, sonuç günlerde küsurat pitbull saldırıları hesabına icra ettiği değerlendirmede, esasta çırılçıplak agresif özelliklere eş sıfır bu türün biçimsiz oruçlu şahısların elinde canavara dönüştüklerini belirtti.

Yıldız, “Pitbulllar esasta başka türlere layıkıyla elan agresif değildirler. Doğuştan katil karaktere eş değildirler. Bunların lafazanlık basınçları baş döndürücü çelimli bulunduğu düşüncesince bazısı parasız karakterliler bunları şiddete azmettiriyorlar. Bu efsanevi bu biçimde bu tedirginliğini toplumda yaşamış bulunduğu sürece canavara dönüşen müşterek manken şekilde önümüze çıkıyor” dedi.

Çocuk ve yaşlıların kurtulması muhtemel değil

Yıldız, bebek ve yaşlıların pitbull saldırısından kurtulmasının muhtemel olmadığını bu yüzden bu türün behemehâl izleme dibine katılması icap ettiğini savunup, “Bu türlerin kuvvet isteği var ise ve müşterek caminin elinde yetişmişse savuşma şaşınız baş döndürücü düşük. Yakın mesafede ise sizin ondan kurtulmanız baş döndürücü zayıf. Çocuk, buğulu yahut düşkünün firar şansı ise sıfırdır diyebiliriz. Bizim denli kendini bu işlere programlamış şahıslar şen kurtulabilir. Onun zedelenmek edeceği noktaları bilgili ve kendimizi savunabiliriz. Hiç değilse parçalaması düşüncesince kolumu verip dirimlik bölgelerimizi koruyabiliriz. Ölümcül saldırılara gönül rahatlığı kendimizi savunabiliriz ancak müşterek bebek ne derece kaçarsa kaçsın yakalanır. Yaşlılar elhak kaçamaz. Bu sebeple pitbulların behemehâl çın denetlenmesi gerekir. Kimlerin elinde olduğuna behemehâl bakılarak bu şahısların töhmet kayıtlarına derece incelenmesi gerekir” dedi.

“Pitbull laboratuvar köpeği”

Pitbulların laboratuvar köpeği olduğuna aksan fail Yıldız, banko tabii müşterek soy olmadıklarını anlatım ederek, “Pitbull tabii müşterek soy değil. Doğada kendinden gelişen müşterek seleksiyonda değildir. Genetik yapısında bozuk para vardır. Bir laboratuvar köpeğidir. Bunların biraz kapik genini taşımış bulunduğu bilinmektedir. Dolayısı ile değme ayrışık şiddete ve zarara açık, canavarlaştırılabilecek müşterek yapıya sahiptir. Pitbull banko müşterek Kangal denli tabii müşterek soy değildir. Kangalı şiddete programlamamaya kalksanız fark bu elverişsiz teper.” dedi.

“Kangal katiyen saldırmaz”

Yıldız, ulusal kapik ırkımız olan Kangalların katiyen agresif özellikler göstermediklerini belirterek, “Kangal bizim ulusal ırkımızdır. Kesinlikle baş döndürücü transparan baş döndürücü narin, müşfik ve eş kardır. Bir yaşlıya gönül rahatlığı olan düşkünlüğünü, sevgisini, sabrını ve leziz görüsünü baş döndürücü şen görebilirsiniz. Kangal kendini teklifsizce masumca şekilde programlar, sahiplenir, sever, alımlı davranır, korur, kollar. Bu nitelikleri haiz müşterek Anadolu aslanı pitbulldan baş döndürücü çelimli müşterek canlıdır ancak o enerjisini korumada kullanır. Asla küçüklere saldırmaz, desteğe kadın müşterek evladı dokunca görmemesi düşüncesince bekâr bırakmaz başlangıcında bekler” dedi.

Asiye Ateş'e bebek kangal hediyesi

Yıldız, Gaziantep'te uğramış bulunduğu pitbull saldırısı kararı çın vurulan 4 yaşındaki Asiye Ateş'e yaşamış bulunduğu travmayı atlatabilmesi ve yaşamış bulunduğu olayın kendisinde oluşabilecek sürekli etkilerinin önünü boğazlamak düşüncesince müşterek ikiz kangal yavrusu armağan kılmak istediğini açıklayarak, “Herkes denli Gaziantep'te yaşanmış olan görüngü bizleri de baş döndürücü üzdü. Ben şöyleki müşterek teklifte mevcut olmak istiyorum. Çoğumuz köpekleri sevmeye gittiği esnada bu ateş vakası yaşadıysa, hastaneden çıktığında ego namına müşterek ikiz bebek kangal armağan kılmak istiyorum. Sırf çocuğumuz bahtiyar olsun, erinçli müşterek biçimde dokuncasız olan bu Kangallarımızı sevsin, muammer bulunduğu ateş vakası da müşterek an evvel unutabilsin diye” halinde konuştu.

Cumhurbaşkanına destek

Uzman Kangal Yetiştiricisi ve Eğitmeni Hüseyin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sokak köpeklerinin toplanması yönündeki emirini desteklediğini belirterek, şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımızın emirini hürmet ile karşılıyorum. Çok akilane müşterek karar. Sokaklarda çın müşterek nüfus oluşmaya başladı. Bu nüfus sokaklarda aramış bulunduğu gıdayı bulamadığında bundan sonra canavarlaşıyorlar. Gruplaşarak akıntı ediyorlar. Gruplaşan tamamı havyanlar tehdittir. Kurt denli tehdittirler. Bu sebeple hayvanların toplanmasına banko gönül rahatlığı değilim.”

Mert Taha Varol - Göktürk Fırat
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler