USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KT Portföy’e ‘En İyi İslami Portföy Yönetimi’ ödülü

Kuveyt Türk'ün yüzdelik 100 iştiraki bulunan KT Portföy, The Next 100 Global Awards 2021'de, ‘En İyi İslami Portföy Yönetimi' ödülüne müstahak görüldü.

KT Portföy’e ‘En İyi İslami Portföy Yönetimi’ ödülü
06-01-2022 13:29

Türkiye'nin kılavuz kaptan paydaşlık mal kuruluşlarından birisi bulunan Kuveyt Türk'ün yüzdelik 100 iştiraki bulunan KT Portföy, bankacılık ve mal dünyasındaki firmaların eksperlik ve yetkinlik sahalarında öne çıkan uygulamalarını ödüllendiren Global Banking & Finance Awards kapsamında planlı The Next 100 Global Awards 2021'de, ‘En İyi İslami Portföy Yönetimi' ödülünün sahibi oldu.

Konuyla ilgilendiren değerlendirmede mevcut KT Portföy Genel Müdürü Hamit Kütük, “Uluslararası bölgede ehemmiyet sunma fail ‘En İyi İslami Portföy Yönetimi' ödülü, portföy ve servet yönetimi alanındaki stratejilerimizin ve müşterilerimize müteveccih yaşama geçirdiğimiz uygulamaların doğruluğunu birlikte defa elan gösterdi. Geçtiğimiz Ekim ayında sürdürülebilirlik kriterlerine akıllıca yerel ve ecnebi firmaların eylem ve icar sertifikalarına envestisman meydana getirilen KSR Sürdürülebilirlik fonumuzu yatırımcıların ilgisine sunmuştuk. Bu sene ise Teknogirişim GSYF, Lonca GSYF ve Neova GSYF'den sonradan KOBİ GSYF ile yatırımlarımıza bitmeme etmeyi planlıyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız ekseninde teknoloji, inovasyon ve sayısal dönüşümle güçlendirdiğimiz çalışmalarımızla tamamı müşterilerimize en dobra hizmeti sunmaya bitmeme edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler