USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kanseri yenen eşine konser sürprizi yaptı

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında hastalığa ilgi tefriş etmek neredeyse gerçekleşen etkinlikle, kanseri yenen ve tedavisi devam eden hanımlar “Korkmadan, savaş edin” mesajı verildi. Etkinlikte sonuç kere radyoterapi alarak kanseri yenen eşine sürpriz özne hanende Volkan Erk

Kanseri yenen eşine konser sürprizi yaptı
23-10-2021 09:24

Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda dünyada ve Türkiye'de hanımlarda en yoğun tanıdık dokunmabana türleri ortada toprak düzlük emcek kanserine ilgi tefriş buyurmak ve er teşhisin öneminin vurgulanması gibi Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'nde izlence düzenlendi.

Meme kanserini yenen ve savaşı devam eden aşırı sayıda kadının katılmış bulunduğu etkinlikte Doç Dr. Ebru neşeli de emcek kanseri ve er tanının önemine bağlı banak yaptı.

Kadınların kendisini kontrol etmesinin önemine ilgi çekici Şen, rastgele ortak kütle hissedilmesi yerinde afiyet kuruluşlarına başvurulması icap ettiğini belirtti. Etkinlikte emcek kanserini yenen ve savaş fail nice kadının duygularını anlattığı videolar da gösterildi.

Kanseri yenen eşine sürpriz yaptı, konseriyle zevk kazandı

Ardından hanımlar düşüncesince dem eğitimi etkinliği yapılırken hanende Volkan Erk, kanseri yenen ve sonuç şua tedavisini düzlük eşine sürpriz yaptı. Elvis Presley'in de kullandığı kostümün benzeriyle salona mevrut Erk, şarkıları karısının kanseri yenmesi ve kanserle savaş fail hanımlar düşüncesince söyledi. Sürpriz karşısında büyüklük ve şaşkınlığı ortak arada canlı Canan Erk ise eşini hayranlıkla izledi.

“Türkiye'de er teşhiste hala gidecek aşırı yolumuz var“

Meme kanserinde görülme yaşlarının düştüğünü ve bayanların muayenelerini aksatmaması icap ettiğini dile getiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ebru Şen, “Meme kanseri esasta şahıs içerisine baktığımızda encam yaşta elan yoğun tanıdık yaşla baş başa sıklığı küsurat ortak dokunmabana lakin buna karşın olguların yüzdelik 10-15'i 40 yaşın altında gözüküyor. Dolayısıyla bu da ehemmiyetli ortak oran, bundan hakeza 30'lu yaşların altında üstelik emcek kanseri kişileştirme ettiğimiz hastalar var. Sıklığı da artıyor mu artıyor, gelişigüzel 8 hanımdan birinde emcek kanserinin gelişebildiğini söyleyebiliyoruz. Erken çağda kişileştirme buyurmak istiyoruz ki neticeleri elan güzel olsun. Yurt dışına kıyasladığımız devir bizdeki dokunmabana olguları elan geç çağda geliyor. Türkiye'de er teşhiste hala gidecek aşırı yolumuz var. Biz salname oranlara baktığımız devir derece derece elan er oranlarda kanseri kişileştirme ediyoruz. ABD verileriyle kıyaslarsak banko elan er kişileştirme düşüncesince gidecek aşırı yolumuz var. Bir el ilkin hanımlar riziko altında, yaşın ilerlemesi bu riskin çoğaltan ortak faktör, östrojen hormonuna maruziyetin elan ortak tomar bulunduğu kişiler, haricen hormon ilacı kullananlar, kalıtım bilimi kendisine aileden bir takım genlerle de bu illet taşınabiliyor” biçiminde konuştu.

“Memede bundan hakeza emcek dokusu kalmamış, çürümüş biçiminde mevrut hastalarımız oldu”

Meme kanserinde er teşhisin dirimsel ehemmiyet taşıdığını kimisi hastaların aşırı geç çağda hastaneye başvurduğunu dile getiren Doç. Dr. Şen, “10 hastadan birinde emcek kanserini bu biçimde kalıtım bilimi müteaddi görüyoruz. Özellikle ailede emcek kanseri bulunan koca ortak isim var ise onlarda kalıtım bilimi kanserin elan ortak tomar görüldüğünü biliyoruz. Çok derinlemesine müddet bekleyip 15 santimlik ortak kitlenin bozulma kararında memede bundan hakeza emcek dokusu kalmamış ağız ağıza tümöral kitleyle meşbu ve o kütle bundan hakeza çürüyerek dökülmeye başlamış, parçalanarak dökülüyor bu noktada mevrut hastalarımız da oldu. Ama orada yapacaklarımız sonuç derce kısıtlanıyor. Kontrollerini derneşik yaptırarak kütle ayırt boy bos ayırt etmez ercecik başvurmalarını istiyoruz. Erken kişileştirme avlu kurtarır, kütle ayırt ettikleri devir bu makbul sanarak beklemesinler” sanarak konuştu.

“Böyle ortak sürpriz yaptı, onu bağlı olmak beni aşırı heyecanlandırıyor”

Meme kanserine yakalandığını geçtiğimiz açıklık ayında öğrendiğini, doktoru ve ailesinin yardımı ile aşırı kalburüstü ortak proses geçirdiğini tabir fail 48 yaşlarında Canan Erk, “2020 Aralık ayında doktora derece derece öğrendim. O anki hissim hemen kaldım, ölümle koku alma organı buruna olduğumu hissettim. Çok endişelendim, aşırı korktum. Benim başıma gelmeyecek zannettim lakin geldi ve şu anda bitti. Yeni ortak yaşama başlıyorum. İnsanların Kendilerini tanıyıp aynada kendilerine bakmalarını, dokunmalarını istiyorum. Bence doktordan korkmamalılar, ego aşırı korkuyordum lakin bundan hakeza korkmuyorum. Eşim bana dayanak amaçla geldi, benim düşüncesince gelişigüzel şeyi yapıyor bozulmamış olsun. Bugün de hakeza ortak sürpriz yaptı. Diğer arkadaşlara da maneviyat olsun sanarak buradayız güzel ki de gelmişiz. Hayat ameliyattan sonraları başladı benim için, Elvis dediği düşüncesince hakeza geldi, bana da yazdığı şarkılar var. Bu şarkıların hepsini aşırı seviyorum onu bağlı olmak beni aşırı heyecanlandırıyor” dedi.

“Eşim bugün sonuç şua tedavisini aldı, onun da ortak kutlaması oldu”

Eşine sürpriz yaparken herkesi emcek kanserine gönül rahatlığı münebbih hanende Volkan Erk, “Burası dünyanın en güzel, en iri hastanesi harikulade ortak toprak burası. Dolayısıyla ilkin eşimin ameliyatını önleyen Doç. Dr. Ebru neşeli hocamıza saygılarımızı sınıyoruz. O bizim düşüncesince aşırı önemli. Eşim bugün sonuç şua tedavisini aldı, onun da ortak kutlaması oldu. Buradaki kâffesi hastaların morale gereksinimi vardı, ego de ortak nebze olsun maneviyat özgülemek düşüncesince geldim. Erken tanılama aşırı önemli. İlk ilkin yakalarsa bu rahatsızlığı bayanlar on paralık lakin on paralık korkmasınlar. Bu rahatsızlığı yenecek teknolojiye eş evren şu anda bizim etraflı doktorlarımız aşırı güzel kendilerine inansınlar” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Harun Özcüler
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler