USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Kale, "Elbistan'da Mahir Ünal'a protesto" iddiasına ilişkin, "Elbistan muhtarları Mahir Ünal'a büyüklenme almış kabil durum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir." dedi.

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama
22-08-2022 21:06
Kahramanmaraş

Elbistan'daki mahalle muhtarları, kaza merkezindeki İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda, kimi mahalle muhtarları ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ortada ağız dalaşı çıkmış bulunduğu iddiasına bağlı matbuat açıklaması yaptı.

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Kale, 19 Ağustos Cuma haset Ünal'ın ilçeyi görüşme ettiğini hatırlatarak, iddiaların doğruyu yansıtmadığını söyledi.

İlçedeki muhtarların Mahir Ünal'a karşıymış derece birlikte bilgi çıktığını aktaran Kale, şöyleki bitmeme etti:

"Biz Elbistan muhtarları kendisine şu an buradayız ve anca birlikte görüngü yok. Her devir Mahir bakanımın yanındayız. Ne devir arasak ulaşıyoruz. Memlekete yapmış bulunduğu hizmetler de belli. Elbistan'da elan esbak siyasetçilerin yapmış bulunduğu işler de belli. Bir keresinde 20 muhtarımızla Elbistan'da yanına gittik. Evine denli çağırma etti, emek başlayınca sorunlarımızı çözdü. Ulusal matbuat mevzuyu araştırmadan, arkalarında ki var ise bilmem ama meydana getirilen haberde Elbistan muhtarları Mahir Başkan'a büyüklenme almış derece konuş yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir. Muhtarlar kendisine kınıyoruz. Mahir Bey'den de değme devir memnunuz."

"Her devir yanımızda"

Geçit Mahalle Muhtarı Kadir Küçük de AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ile elan evvel nice el görüştüklerini belirterek, "Allah razı olsun kendisinden bizim köye ıvır zıvır birlikte yığın gelmişti. Beni şahsen aradı, köyle ilgilendi ve sorunlara acilen engelleme ettirdi. Bizim göz boncuğu problemimiz olamaz. Her devir yanımızda. Her şeyde yardımımıza koşuyor. Her gelmesinde yanına gidiyoruz. Sosyal medyada hakeza linç girişimi reşit ama banko doğruyu yansıtmıyor. Bunlar yalan haberdir. Elbistan'a baş döndürücü hizmetleri var." dedi.

"Biz kendisinden razıyız"

Karaelbistan Mahalle Muhtarı Veli Çınar da Elbistan'da meydana getirilen görüşmede kendisinin de bulunduğunu belirterek, "Toplantıda gördüklerimi dü gündüz evvel televizyonda görür görmez şaşırdım. Biz elhak gördüklerimizi anlatıyoruz. Vekilimizden Allah razı olsun. Biz kendisinden razıyız, baş döndürücü memnunuz. Algı operasyonu yapmış olup da müsvedde kampanyası yapmasınlar. Biz elhak süresince yaşadığımız düşüncesince bulunan her neyse onu anlatıyoruz. Allah kendisini başımızdan da kem etmesin." ifadelerini kullandı.

Gündere Mahalle Muhtarı Ali Köse ise köylerine dü kat yığın geldiğini ve Mahir Ünal'ın ilgilenmesiyle sıkıntılarının doğrudan giderildiğini söyledi.

Esentepe Muhtarı İdris tan da Mahir Ünal'ın bölgelerine icra ettiği hizmetlerden dolayı teşekkürname ettiğini dile getirerek, "Sosyal medyada ve basında çıkanlar kimi provokasyondur. Muhtarlar değme devir Mahir Bey'in yanındadır. Her muhtarın siyasal görüşü ayrımlı olabilir. Bütün muhtarlarımız kendisinin yanındadır." halinde konuştu.

Tapkırankale Mahalle Muhtarı İbrahim Mavi de Mahir Ünal'ın mahallelerine nice hizmeti bulunduğunu anlattı.

"Gördüğüm haberlere şaşırdım"

Akarca Mahalle Muhtarı Hacı Güneş ise Elbistan'da Cuma haset meydana getirilen toplantının dobra birlikte havada geçtiğini aktararak, şöyleki bitmeme etti:

"Muhtarlar Mahir Bey'in konuşmasından memnundu, Mahir Bey ise muhtarların konuşmasından. Birtakım gruplar birleştirme olmuşlar anlaşılan tığ de anlamadık. Gördüğüm haberlere şaşırdım. Böyle birlikte nesne kabil mi? Bizimle hususi kendisine ilgilenen, geveze buyurmak düşüncesince meclise çağırma fail birine 'muhtarlar sayın vekili yuhalamış' diyorlar yahut Mahir Ünal 'muhtarları kovmuş' diyorlar. Bunlar banko yalandır. O gündüz ego ve nice Elbistan muhtar çoğumuz birlikte aradaydık. Bizi baş döndürücü dobra ağırladı. Biz de kendisini baş döndürücü dobra ağırladık. Çamur at izi kalsın erişmek bu propaganda. Biz bunu Elbistan Diş Hastanesi açılışında da gördük. Orada da yapmış bulunduğu espriyi baş döndürücü iri birlikte görüngü derece basına yansıttılar. Burada söylenenler banko yalandır. Bunu banko bildirme etmiyoruz. Bütün muhtarlar kendisine burada söylediğimiz biricik nesne vardır. Biz Mahir vekilimizden memnunuz, o da bizlerden memnun. Kesinlikle anca birlikte nesne yoktur."

Çiçek Mahalle Muhtarı Ergül Bozkuş da AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın menfaatlerini nice el görüşme ettiğini kaydederek, "Bu dedikodulara kimesne inanmasın. Bir saate andıran köyümüzün problemlerini dinledi. Eksik ne var ise ona da doğrudan karşılık verdi. Bütün muhtarlar Mahir Bey'den memnundur. Çok teşekkürname ediyorum. 2023'te de vekillerimizin arkasındayız." sanarak konuştu.

Battalgazi Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz ise temelsiz haberlerle aksi idrak hazırlamaya mensupları kamuoyundan kusur dilemeye çağırma etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler