USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'da yağış kararı gidiş geliş yoğunluğu yüzdelik 90'a çıktı

İstanbul'da yağış kararı gidiş geliş yoğunluğu yüzdelik 90'a çıktı
21-01-2022 19:41
İstanbul

İstanbul'da, yağışlı havanın etkisiyle gidiş geliş yoğunluğu yüzdelik 90'a ulaştı.

Anadolu Yakası'nda D-100 karaca uğrunda Uzunçayır'dan süregelen gidiş geliş yoğunluğu Küçükyalı'ya denli bitmeme ediyor. Kara yolunun Edirne istikametinde Bostancı-Göztepe ortada çokluk yaşanırken, TEM Otoyolu'nda da Ünalan'dan süregelen trafik, Çamlıca gişelere denli sürüyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa intikal anlamında ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de herhangi bir dü yönde gidiş geliş ciddi ilerliyor.

TEM Otoyolu Ankara yönü Çamlıca-Ataşehir mevkisi, D-100 karaca yolu Göztepe, Küçükyalı ve Bostancı mevkileri ile Şile yolu Çamlıca ve Ümraniye mevkilerinde gidiş geliş derin seyrediyor. D-100 Samandıra bağlanak yolu Kartal istikametinde gidiş geliş yoğunluğu sürüyor.

Avrupa Yakası'nda da D-100 karaca uğrunda Beylikdüzü'nde süregelen çokluk Zincirlikuyu'ya denli uzanıyor. Yolun başka anlamında Mecidiyeköy'den itibaren Beylikdüzü'ne denli gidiş geliş yoğunluğu gözleniyor.

TEM Otoyolu'nda ve bağlanak yollarında da gidiş geliş ciddi seyrediyor.

D-100 karaca yolu Beykent mevkisi Büyükçekmece istikameti taraf yolda gidiş geliş baş döndürücü ciddi ilerliyor. Avcılar anlamında ise anne kez ve taraf yolda gidiş geliş yoğunluğu sürüyor. Beykent metrobüs durağındaki turnikelerin uğrunda vatandaşların çokluk oluşturduğu gözlendi.

Karaköy'den Beşiktaş meydanı istikametinde, Beşiktaş'tan da Levent istikametine akla yatkın derin gidiş geliş görülüyor.

Yoğun trafiğin bulunduğu TEM Otoyolu'nda O-3, Hal yolu ve başka bağlanak yollarında gidiş geliş ciddi akıyor.

Otobüs duraklarında geçici yoğunluğu gözlenirken, başta Cevizlibağ ve Zeytinburnu üzere transfer merkezlerinde yoğunluğun şimdi da arttığı görülüyor.

İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na mucibince şehirde sayaç 17.40'ta yüzdelik 80 namına ölçülen gidiş geliş yoğunluğu 18.30 bakımından yüzdelik 90'a çıktı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler