USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İngilizler, Rusya’ya karşı savaşmak düşüncesince Ukrayna’nın Londra Büyükelçiliğine başvurdu

İngilizler, Rusya'ya karşı Ukrayna ordusu saflarında savaşmak düşüncesince İngiltere'nin başkenti Londra'da mevcut Ukrayna Büyükelçiliğine gelmiş olarak müracaatta bulundu.

İngilizler, Rusya’ya karşı savaşmak düşüncesince Ukrayna’nın Londra Büyükelçiliğine başvurdu
11-03-2022 00:35

Ukrayna, geçtiğimiz günlerde Rusya'ya karşı savaşması düşüncesince yabancılardan oluşan müşterek askeri bütünlük kuracağını duyurmuş, 52 ülkeden 20 bine andıran ferdin bu birliğe eklenmek düşüncesince başvurduğunu açıklamıştı. İngiltere'nin başkenti Londra'da İngilizler, Rusya'ya karşı Ukrayna ordusu saflarında savaşmak düşüncesince Ukrayna Büyükelçiliğine gelmiş şekilde müracaatta bulundu. Ukrayna Büyükelçiliği önüne mevrut nice değişik manzume grubundan İngiliz, başvurularıyla ait bilgelik aldıktan sonraları büyükelçilik binasından ayrıldı.

“Avrupalılar adına müşterek etap atmamız gerektiğine inanıyorum”

Eskiden andıran himaye bulunan müşterek İngiliz vatandaşı, ”Bugün buraya Ukrayna askeri birliklerine eklenmek düşüncesince bilgelik almaya geldim. Askeri müşterek geçmişim bulunmayan ancak ABD'de andıran himaye adına fariza yaptım. Bu özelliğimin Ukrayna ordusu düşüncesince müşterek üstünlük olabileceğini umuyorum. Bu bap karşı familya bireylerim yahut arkadaşlarıma bahsetmedim. Zaten familya ilişkileri baş döndürücü güzel bulunan bir tanesi değilim. Bu olayın herkesi etkilediğini düşünüyorum. İnançlı biri adına oralarda bulunan vakaları herhangi müşterek güneş izleme ediyorum ve ağırbaşlı açıdan biçimsiz bulunduğunu hissediyorum. Avrupalılar adına müşterek etap atmamız gerektiğine inanıyorum. Gerek askeri açıdan icap ise apayrı yollarla iane edilebilir” dedi.

“Özellikle oradaki hastaneye meydana getirilen atak benim düşüncesince askeriyeye katılmamda şişman tesiri oldu”

Büyükelçilik binasına mevrut 61 yaşındaki emektar askeri personel bulunan John Deverall ise, “Bugün burada askeri birliğe eklenmek düşüncesince ihtimalleri bellemek düşüncesince geldim. Askeri birliklere katılmaya güzeşte hafta değişmeyen verdim. Özellikle oradaki hastaneye meydana getirilen atak benim düşüncesince askeriyeye katılmamda şişman tesiri oldu. 18 salname askeri tecrübemin bu açıdan kesinlikle müşterek hasiyet sağlayacağını düşkünlük ediyorum. İşlerimi ve bana ilişkin etkin kişilerin düzenini ayarlayabilirsem en çelimsiz devir da katılmayı istiyorum. Şu an da medikal uygulayım bilimi ilişkin çalışıyorum. Bu yaşananlar ise ağız ağıza Hümanist olmakla alakalı. Tabii ki ayrımsız sürede Rusya ve Ukrayna arasındaki zamanı anlaşmazlıklar da bugün bu hale gelmesine hastalık oldu” ifadelerini kullandı.

“Daha baş döndürücü insanoğlunun müşterek şeyler yapması lazım”

Sabah saatlerinde büyükelçilik önüne mevrut 31 yaşındaki boya ustası Dan Hodson, hâlâ baş döndürücü insanoğlunun hanımlar ve füru düşüncesince savaşım vermesi icap ettiğini vurgulayarak, “İlk günden itibaren baş döndürücü nazik ve ehemmiyetli proses bulunduğunu görebiliyoruz. Hastalara, çocuklara, hanımlara ve desteğe kadın bulunan kişilere iane etmemiz icap ettiğini düşünüyorum. Buraya da bu bap ile ait bilgelik almaya geldim. Askeri adına şayet müşterek yetişek verilecekse bunu seve seve yaparım. Biliyorsunuz âşık alarmı sistemini arama geçirmek baş döndürücü çetin değil yayımcı ki az buçuk yetişek asistan oluyor. Çevrenizde güzel insanoğlu bulunduğu sürece başağrısı olmayacak. Ailemin gideceğimden, de haberi var. Her familya bireyinin söyleyeceği kabilinden hoppadak titiz olmam icap ettiğini söylediler“ dedi.

Ukrayna'da savaşmak isteyenlere 2 bin dolar

ABD merkezli askeri düzenlilik firması Silent Professionals, Rusya'nın saldırılarının bitmeme etmiş bulunduğu Ukrayna'da savaşmak kıl payı günce 2 bin dolar karşılığı yüklü er ilanı paylaşmıştı. Yayınlanan iş ilanında, “Ukrayna'daki aileleri tedricen şiddetlenen arbededen kurtarmaya asistan edinmek düşüncesince günce 2 bin dolar ecir karşılığı Ukrayna'ya gitmeye arzulu ve ansızın müşterek tomar gönül bilici emektar askerler aranmaktadır” ifadelerine toprak verilmişti.

Yunus Dalgıç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler