USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İletişim Başkanı Altun: “Basın çalışanlarının çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, matbuat çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, sistem yaşamlarında kolaylaştırılması, mesleksel gelişimlerine ulama sunulması ve mesleklerini yürütme ederken karşılaştıkları sorunları ortadan kaldır?

İletişim Başkanı Altun: “Basın çalışanlarının çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz”
22-12-2021 23:15

Türkiye Haber Kameramanları Derneğince gelişigüzel yıl, olup bitenleri görüntüleri ile süsleyici salık kameramanlarına nice kategoride ihsanıhümayun veriliyor. Bu kapsamda, Türkiye Haber Kameramanları Derneğince planlı 25. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın ihsanıhümayun gecesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un iştirakı ile İletişim Başkanlığı binasında düzenlendi. Basın camiasından aşırı sayıda muhabir ve kameramanın katılmış olduğu toplantıda, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel de toprak aldı. Altun burada meydana getirmiş olduğu konuşmasında, matbuat çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, manzume hayatlarının kolaylaştırılması, mesleksel gelişimlerine ulama sunulması ve mesleklerini yürütme ederken karşılaştıkları güçlüklerin ortadan kaldırılması doğrultusunda nice çalışkanlık ve plan gerçekleştirdiklerini söyledi.

Altun, salık kameramanlığının, gazetecilik işinde dirimsel müşterek yere cemaat bulunduğunun altını çizerek, “Haber kameramanları ülkenin ve dünyanın ciharıyek indinde meydana mevrut olayları, gelişimleri durumunda görüntüleyerek ve bu görüntülerin kamuoyuna ulaşmasını realizasyon ederek müşterek nevi kişilerin uzaklardaki gözü oluyorlar. Üstelik bu çalışmaların ciddi cihazları ve ekipmanları taşımanın ve kullanmanın fiziki zorluklarına karşın gerçekleştirilmesi başkaca takdire yaraşır müşterek durumdur” dedi.

“Ahmet Demir isminde matbuat emekçisi kardeşimizin uğramış olduğu fiziki saldırıyı en kaba biçimde kınıyor, kardeşimize esbak olsun dileklerimi iletiyorum”

Haber kameramanlarının savaş, tabii kıyamet ve içtimai hadiseler kabilinden gelişimleri izleme ederken iyice tekaüt koşullar altında görevlerini namına getirdiğini hatırlatan Altun, “Ancak, yurttaşlarımızın salık kabul etme haklarını kullanabilmeleri için efor yayınlayan matbuat emekçilerine devre fasıl fiziki yahut ruhsal hüküm uygulandığına iri müşterek mahzunane şehadet ediyoruz. Bunun sonuç örneğini, geçtiğimiz günlerde müşterek çalışkan neşriyat esnasında Ahmet Demir isminde matbuat emekçisi kardeşimizin uğramış olduğu fiziki saldırıda gördük. Üstelik bu vahametli olayın iletişim araçları sektöründen bambaşka müşterek insan çeşidinden gerçekleştirilmiş olması üzüntümüzü katlamıştır. Ben Ahmet kardeşimizi arayıp esbak olsun dileklerimi iletmiştim. Bir el şimdi saldırıyı en kaba biçimde kınıyor, huzurlarınızda Ahmet kardeşimize gine esbak olsun dileklerimi iletiyorum” diyerek konuştu.

“Siyasetten ekonomiye ve medyaya derece dört başı mamur bölgelerde aşırı boyutlu saldırılarla karşılaşıyoruz”

Altun, yalanın ve dezenformasyonun gerçeğin ve doğrunun yerini almaya başladığı müşterek dönemden geçildiğini tabir ederek şunları kaydetti:
“Türkiye bu zamanın yanı sıra getirmiş olduğu tehditlerine ihtimal de en müşterek tomar sunulan küsurat ülkelerdendir. Siyasetten ekonomiye ve medyaya derece dört başı mamur bölgelerde aşırı boyutlu saldırıyla hakkında karşıyadır. Tüm bu saldırılara rağmen, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlikten aut politikaya, ulaşımdan öğrenime gelişigüzel bölgede yaptığımız iri atılımlarla yolumuza, hedeflerimize emniyetli adımlarla yürüyoruz. Böyle müşterek çağda siyasiler kadar, yöneticiler derece matbuat çalışanlarının da hakikatin savunucusu olması iri müşterek ehemmiyet bildirme ediyor.”
Tören, Altun'un konuşmasının arkası sıra kameramanlara ödüllerin sunma edilmesi ile bitmeme etti.

Mustafa Cenik - Cem Geçim - İbrahim Çakmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler