USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

iLab, Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı

Türkiye pazarında gelişmekte bulunan sayısal girişimlere er etap yatırımlar fail ortak genel ağ şirketleri grubu bulunan iLab, Endeksa'nın çoğunluk hissesini satın aldı. Tüm Türkiye düşüncesince emlak kıymeti ve lokasyon data analizi sunan ortak ortam bulunan Endeksa, bizatihi b

iLab, Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı
24-12-2021 09:14
2017 senesinde yaşama sabık Endeksa, ferdî taşınmaz yatırımcıları, binlerce yerleşme danışmanı ve geliştirici şirketlerin yanı esna sağlam aşırı kurumsal kuruluşa ve amme kuruluşlarına da fariza veriyor. Verilen bilgiye göre, Türkiye'nin rastgele durumunda en akla yatkın lokasyon seçimine ve bizatihi taşınmaz kıymeti hesaplanmasına olanak sağlayarak kullanıcılarına ‘Elektronik Değerleme Raporu' sunan platform, alan araştırmalarını ve danışmanlar kabilinden sağlanan satı verilerini araba öğrenimi ile çözümleme ederek bedel hesaplaması yapıyor. Gayrimenkul profesyonellerinin yanı esna ferdî kullanıcılar da gayrimenkulleri düşüncesince alelacele bedel tespiti yapmış olup satı ve icar bedellerini öğrenirken, semt bazlı nüfus bilimsel ve ticari bilgilere de ulaşabiliyorlar. Bu dünkü barışma ile çoğalma hızını artırmayı hedefleyen platformun doğacak planları içinde Türkiye'deki alışveriş payını bırakmak ve iklim dışı operasyonlarını başlatmak bulunuyor.

iLab Grubu Strateji & İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk dünkü yatırımlarını şu laflarla değerlendirdi: “Şirketimiz kurulduğu 2000 yılından beri meydana getirdiği ciddi yatırımlarla Türkiye'nin dijitalleşmesinde kılavuz gösteriş oynadı. Yatırımlarımızda aradığımız ehemmiyetli kriterlerden bir tanesi otantik ve ayırt meydana getiren fikirlerden yola çıkmak olmaları. Bunun sonuç örneği de nazirsiz hissedar uygulayım bilimi ve iş modeli sunan Endeksa. Bugün fiktif ile yerleşme dikeyinde reis ortam konumunda bulunan kadro şirketlerimizden EmlakJet'in sunmuş bulunduğu hizmetlere ek bedel sağlayacağına inandığımız platformu da kadro bünyemize katmış olmaktan iri mevki duyuyoruz.”

Konuyu değerlendiren Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Gayrimenkul kıymeti ve lokasyon analizine gerekseme duyan kâffesi ad ve kurumlara fariza verici platformumuz, kurulduğu günden beri rastgele sene minimum 2,5 büküm büyüdü. Bunun en ehemmiyetli sebeplerinden biri, platformumuzun araba öğrenimi ve bireşimli zeka kadar en karşılama teknolojileri kullanarak hal ve hizmetlerini tasarlaması. Sunduğumuz analizler ve raporlar ile hem taşınmaz profesyonellerini, bununla yanında ferdî kullanıcılarımızı taşınmaz işlemlerinde en çabuk halde neticeye ulaştırıyoruz. Odağı genel ağ ve uygulayım bilimi bulunan iLab'in bize katacağı bedel ile çoğalma hedeflerimizi henüz da karşılama taşıyacak olmaktan çevre gururlu, hararetli ve mutluyuz. Pek aşırı yeniliğe daima baş başa imza atacağız” biçiminde konuştu.

Emlakjet CEO'su Tolga İdikat da Endeksa'nın iLab ailesine katılmasının oluşturacağı sinerjiden çevre aşırı bahtiyar olduklarını belirterek, “Platform ile baş başa taşınmaz sektörüne ulama sağlayacak aşırı henüz çelimli ve dişi projeleri çabucak yaşama geçireceğimize inanıyoruz. Emlak dikeyinde reis ortam şekilde hem sonuç kullanıcılarımıza bununla yanında taşınmaz danışmanı iş ortaklarımıza en dobra deneyimi sunabilmek düşüncesince eş çalışmalara imza atacağız. Bu iş evliliği başkaca Türkiye'nin yegâne çabuk satın kabul etme sistemi bulunan Jetsat hizmetimizi mükemmelleştirmek hesabına da görülmemiş fırsatlar oluşturacak” ifadelerini kullandı.

Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayrakdar ise şu halde konuştu: “Türkiye'de taşınmaz sahasının önemine ve bu bu sahanın dijitalleşmesini hızlandıran uygulayım bilimi çözümlerinin kıymetine inanıyoruz. Bu sağ açıklık ile taşınmaz sektörüne data ile saydamlık ve emin bilgelik getirerek, değişmeyen ita süreçlerini kolaylaştıran Endeksa'ya envestisman yaptık. Emlak danışmanlarına ve kurumsal şirketlere sağlamış bulunduğu taşınmaz valüasyon ve lokasyon analizi çözümleri ile platformun tüketicilere etkisine ve başarısına bu devir süresince kalan unsur tam sayı ve çoğalma sayıları ile tanık olduk. Platformun data ve çözümlemeli yeteneklerinin, iLab'in eş bulunduğu birikim ve kılavuz pozisyonu ile bu arada kol düşüncesince ehemmiyetli hissedar bedel üreteceğinden eminiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler