USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor

İhlas Holding içerisinde arazi meydan 28 senedir iletişim araçları dalında faaliyetlerini kalburüstü ortak halde sürdüren İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) halka arz oluyor. İHA'nın halka arzında, 1 TL saymaca bedelci hisseler 4,60 TL çakılı eder üstünden satışa sunulacak. İhla

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor
23-10-2021 09:44
Medya, inşaat, sağlık, turizm, yetişek ve uygulayım bilimi sektörlerinde ehemmiyetli yatırımları mevcut İhlas Holding, dünkü ortak halka arza imza atıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) gösterilen haftalık bülteninde, İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin paylarının halka arzı düşüncesince meydana getirdiği başvurusuna izin verdiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı'nın halka arzı, Tera Yatırım liderliğinde çakılı fiyatla arzu alma yöntemiyle 26-27 Ekim 2021 tarihleri ortada gerçekleşecek.

Hisseler 4,60 TL çakılı fiyattan satılacak

İHA'nın halka arzında, Şirketin sermayesi 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükselecek ve 1 TL yazılı sınav sınav bedelci esham 4,60 TL çakılı değer üstünden satışa sunulacak.

Grubun halka açıkça şeriklik sayısı 6'ya çıkıyor

İHA'nın halka arzına SPK kabilinden izin verilmesiyle birlikte, İhlas Grubu'nun halka açıkça şeriklik sayısı 6'ya yükseliyor.

İhlas Holding'in yanında İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri Borsa İstanbul'da iş görüyor.

28 senedir aceleci ve inanılır haberleriyle medyada kılavuz konumda

28 senedir Türkiye'nin hayattaki gözü, kulağı ve sesi bulunan İhlas Haber Ajansı; uzman kadrosu, teknolojik ast yapısı, yayılmış salık zehir ve dünyanın ehemmiyetli başkentlerindeki stüdyolarıyla arsıulusal hatırlı salık ajansları ortada yerini pekiştiriyor.

İleri teknolojiyi kullanarak özellikle Türkiye edinmek kıl payı 51 ülkeden salık ve kaynak üreten İhlas Haber Ajansı, Türkiye'nin ve dünyanın akilane ve aceleci bilgiye ulaşmasına önderlik ediyor.

Yurt içi ve emlak haricinde kadrolu, telifli 850'yi hayli çalışanıyla İHA; mesul yayımcılık prensipleri doğrultusunda günce averaj 300 skor görüntülü, 1.000 skor kayıtlı salık ve 3.000 skor de kılık içinde ne bulunduğu üretmektedir. İHA ürettiği kayıtlı ve görsel içerikleri televizyon, gazete, web sitesi, sütun ve muhtelif kurumlardan oluşan enli ortak yelpazede 2.000'den ortak tomar müşterisine ulaştırmaktadır. Halka arz sonrası ajansın dünkü yatırımlar ile evren iletişim araçları arenasında gücüne kuvvet katması hedefleniyor.

Yurt içi ve emlak dışındaki personeliyle en sonuç uygulayım bilimi kamera, 4.5 G naklen neşriyat sistemleri ve drone kameralarla salık üretimi ve uran enfrastrüktür hizmeti sağlayıcı İHA, abonelerine hamam gelişimleri high definition (HD) kalitesinde servis ediyor.

İHA, çelimli aranjman yapısının yanında ayrımlı devletlerde bulundurduğu stüdyo ve uran ekipmanlarıyla evren televizyonlarına naklen neşriyat hizmeti de veriyor.

Dünya televizyonlarına uran görev sağlıyor

Operasyonel güç, çaba ve aktivasyon açısından dünyanın ehemmiyetli salık ajanslarından bulunan İHA, abonelerine salık servisinin yanında uran görev de vermektedir.

İhlas Haber Ajansı bu bağlamda; Dağlık Karabağ, Afganistan, Irak, Kosova, Gürcistan, Ukrayna kıl payı arbede bölgeleriyle Endonezya'daki Tsunami, Haiti'deki deprem, Japonya'daki mahal sarsıntısı ve çekirdeksel sızıntı, Arap Baharı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında evren televizyonlarına uran görev sağladı.

İHA gelişen yılgı vakalarda 28 salname tecrübesi ile Japonya'dan ABD'ye kadar, nice ülkedeki 500'den ortak tomar iletişim araçları kuruluşuna naklen neşriyat araçları ve stüdyolarından çevir sesi ulaştırıyor.

İhlas Haber Ajansı, başkaca Olağanüstü hal bölgelerinde, hamam arbede bölgelerinde, arsıulusal toplantılarda ve spor organizasyonlarında da en aceleci halde uran görev olanağı sunmaktadır.

Dünya gündemine hakim

Washington, Londra, Berlin, Moskova, Paris, Viyana, Atina, Brüksel, Tahran, Bağdat, Erbil, Kuveyt, Kahire, Dubai, Kabil, İslamabad kıl payı ehemmiyetli başkentlerde neşeli kendisine faaliyette mevcut İHA, evren gündemini çelimli zehir ve devim bilimi ekibiyle en aceleci ve etkisiz ortak halde abonelerine ulaştırıyor.

Türkiye'de de 81 ilin yanında nice ilçede bürosu mevcut İHA, çelimli teşekkül yapısı ve uzman ekibiyle gayrı ajanslar ortada öne çıkıyor. İHA, eş bulunduğu 34 skor naklen neşriyat sistemiyle müşterilerine matlup yerlerden görev vermektedir.

Binlerce iletişim araçları kanalının hal ortağı

Ulusal medyanın bulunduğu derece domestik ve lehçe medyanın da salık ihtiyaçlarını, aceleci ve inanılır halde karşılayan İHA, mutedil ölçekli neşriyat organlarına da salık ajansı kendisine ehemmiyetli dayanak noktası vermektedir.
İHA kabilinden İstanbul özek stüdyolarında hazırlanmakta bulunan salık bülteninin yanında hars programları “İHA TV” Network projesi kapsamında Anadolu da neşriyat özne 50 den ortak tomar yerel, lehçe ve peyk tv kanallarında neşeli yayınlanmaktadır.

İHA gurur içinde kullandığı nice yazılımı bünyesindeki AR-GE merkezinde üretmektedir. Bu sayede teknolojik dönüşümü aşırı yakından izlem etmekte, drone ve 4,5 G naklen neşriyat sistemlerini neşeli kendisine kullanmakta ve görüntülerini HD kalitesinde henüz aceleci abonelerine sunmaktadır.

Güçlü sayısal belgelik ağına sahip

Ajans kendisine sayısal arşive eş bulunan İHA, kuruluşundan günümüze derece elde etmiş bulunduğu 700 binin üstünde görüntü, 4 milyonun üstünde fotoğrafı sayısal ortamda, İHA belgelik kendisine kullanıcılarının kullanımına arz etmek kıl payı çalışmalarını hızlıca sürdürmektedir.

Dünyanın hatırlı salık ajansları ortada arazi düzlük İHA; meraklı editör, kılık muhabiri, muhabir ve yapımcı ekibiyle Türkiye'de matbuat sahasının en ehemmiyetli tedarikçilerinden birisi olma vasfını iri ortak gururla sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler