USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

T4 Topkapı-Mescid-i Selam arası tramvay hattında meydana getirilen ihtimam çalışması zımnında yolcular çetince anlamış olur yaşıyor. Bakım çalışması meydana getirilen Topkapı-Şehitlik istasyonları ortada ise sabahleyin işe revan yurttaşlar derin hareketli zımnında çileden

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı
15-11-2021 11:50

İstanbul Büyükşehir Belediyesi T4 Topkapı - Mescid-i Selam tramway hattında başlatılan hizmet çalışması dolayısıyla şişko taşımayı kullanarak işlerine gitmeye etkin yurttaşlar çetince anlamış olur yaşadı. 14 Kasım - 21 Kasım 2021 tarihleri arası hizmet çalışması sürecek.

Vatandaştan İBB'ye reaksiyon "Sosyal medyada o derece nesne yapıyorlar lakin yersiz eyitmek ki"

Çok beklediklerini ve yığılma bulunduğu düşüncesince çetince anlamış olur yaşadığını kail birlikte vatandaş, çokluk dolayısıyla kargaşa yaşadığını söyledi.

Mağdur bulunduğunu kail ayrıksı birlikte vatandaş işe, "Seferin ücretiz olması ehemmiyetli değil. 3 kez de çevir sesi kesildi zaten. Bu çalışma sabahleyin saatleri namına tün ezanı saatlerinde yada hafta sonları yapılsa kimesne kıygın olmaz. Bu baş döndürücü şişman birlikte ayıptır. İşe gidiyorum sağlıksız vakit geç kaldım. İzin aldım. Bu tıkır tıkır haberim yoktu. Böyle şeylerde Büyükşehirin ileti atması sav vermesi lazım. Sosyal medyada o derece nesne yapıyorlar lakin yersiz eyitmek ki" sanarak konuştu.

"Ekrem İmamoğlu bu kullanıcılarını kıygın etmesin"

Başka birlikte vatandaş ise, "Tramvaya bindik birlikte nesne söylenmedi. Bakım bulunduğu söyleniyor. İşlerine ne çetince koşullarda gidiyoruz. Bir yerde giden merdivenler çalışmıyor. Tasarruf modundaymış. Ekrem İmamoğlu'ndan bu mevzuyla ait birlikte izah bekliyoruz. Ya da bu kullanıcılarını kıygın etmesin. Buradan otobüsle transfer yapıyoruz. Nerden ne gideceksek. Ulaşım inme reşit durumda. Biz bu konulardan şikayetçiyiz. Hiç mutlu değiliz ahali olarak" dedi.

Selim Bayraktar - İsmet Aktaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler