USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Havalar soğudu, elektrikli ısıtıcılar gündeme geldi

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, ilgisiz havanın ülkenin nice durumunda tesirini göstermesiyle nihai tüketicilerin en aşırı gerekseme duyacağı mahsulat ortada arazi düzlük elektrikli ısıtıcılar üzerine acemi birlikte emare yayınladı.

Havalar soğudu, elektrikli ısıtıcılar gündeme geldi
30-11-2021 18:29

MediaMarkt, dargın havaların yurdun az daha tamamında tesirini göstermesiyle lüzum evlerde yahut bürolarda gerekse kafe ve ya restoranlarda ve ayrıca belirgin bölgelerde bile kullanılabilecek elektrikli ısıtıcılara müteallik endamsız ortak delil hazırladı. Elektrikli ısıtıcı dendiğinde akla mevrut önceki modeller bulunan ‘infrared ısıtıcılar', fotoğraf desteğiyle doğrultulduğu alanı sıtma niteliğine sahip. Bu sebeple yaymış olduğu ısı iare olmakla beraberce enikonu sert ortak halde ortamı ısıtabiliyorlar. Buna ek adına düz yeteri denli ısındığında kendini tevkif ve soğuduğunda ise gene çalıştırma niteliğine eş bulunan bu cihazlar, az erke ifna özellikleriyle de birtakım seçeneklerinden sıyrılıyor.

Şirketin hazırladığı elektrikli ısıtıcı rehberinde şu bilgilere toprak verildi:
MediaMarkt Türkiye'nin hem mağazalarında bununla müşterek online kanallarında satışa sunmuş olduğu bu cihazların tüketicinin ihtiyacına mucibince seçenek şekil seçeneklerinin bulundurduğunu açıkladı. mesela fanlı ısıtıcılar, semiz radyatör, kadem ve infrared ısıtıcılar özlük içlerinde yararlanma sahasına ve fonksiyonlarına mucibince gam gösteriyor. Mini sobalar, duvara kurup takma edilen ve cihannüma tipi modeller kabilinden gayrı modeller ise değişik özellikleriyle birbirlerinden ayrışıyor.

Fanlı ısıtıcılar ıvır zıvır alanlar düşüncesince yeğleme sebebi
Tüketiciler, elektrikli ısıtıcı alırken en önce ürünü ne ortak ortamda kullanacağını cezaevi uğrunda bulundurmalı. mesela taşınabilirlik nitelikleri sebebiyle enikonu yeğleme edilen modellerden bulunan fanlı cihazlar, dargın şita günlerinde çabucak ısıtılması dilek edilen bebek odası, banyo, aş damı kabilinden olabildiğince ıvır zıvır bölgelerde bolca değerlendiriliyor. Fanlı ısıtıcılar, modele mucibince değişik kuvvet değerlerinde olabiliyor ve sonunda aşamalı sıtma alternatifleri de sunabiliyor.

Elektrikli/Infrared ısıtıcılar özlük süresince değişik modellere ayrılıyor
Infrared ısıtıcılar ödeme gücüne ve yararlanma sahasına mucibince enikonu muhtelif tercihler sunuyor. Bu sebeple tüketiciler en önce ne ve ne denli büyüklükte ortak ortamda bu cihazları kullanacağını dobra hesaplamalı. Bünyesinde değişik model, marka, nitelik ve tasarımlarda infrared ısıtıcılar bulunduran MediaMarkt'a göre, ayaklı ısıtıcılar hem iş bölgeleri bununla müşterek evler düşüncesince ülkü ortak tercih. Mini modeller, ayaklı ve transfer koluna eş oldukları düşüncesince düz ayırt etmeksizin yeğleme unsuruyken cihannüma tipi modeller de gayrı ürünlerden extra özellikleriyle ayrılıyor. Ayaklı modeller ısıyı ortama yayabilirken mini modeller endamsız kesiksiz istinas sağlıyor. Daha çağcıl ortak görünüme eş bulunan cihannüma tipi modellerde de programlanabilen ısı kontrolü mevcut.

Termostatlı cihazlar artırım sağlayabiliyor
Ortamın dargın ve ya yunak bulunduğunu anlayarak devreye giren ısıdenetir ayrıcalığı sebebiyle cihazlar tamlanan sıcaklığa erişince kendini kapatarak yersiz erke harcanmasını engelliyor.

Zamanlayıcısı da var
Isıtma gücü gösterildiği ve sıcaklığın takibinin yapılabildiği sayısal LCD ekran, açıktan komuta kabilinden arttırma özellikler, son kullanıcıların ürünleri yeğleme ederken uyanıklık etmiş olduğu gayrı extra işlevler ortada toprak alıyor. Kule tipi elektrikli ısıtıcı modellerinde ise açma-kapama zamanlayıcısının olması da ön plana çıkan özellikler ortada toprak alıyor.

Balkon yahut teraslarda kullanılabilir
Kafe ve restoranların belirgin sahalarında uyanıklık çekici bu modeller, evlerin dam yahut dam kabilinden sahalarında da yararlanma olanağı sunuyor. Açık bölgelerde kullanılabilen bu mahsulat sebebiyle tüketiciler, dargın havalarda bile evlerinin bu alanlarını değerlendirebiliyor.

Yağlı radyatörlerin enli yararlanma sektörü bulunuyor
Infrared ısıtıcılara seçenek bulunan semiz petek ısıtıcılar da petek görünümünde olduğu için enli ortak yararlanma sektörü sunuyor. Bu cihazlar havayı kurutmuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler