USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Getir Kurucusu Salur: Londra'da 6 rakibimizin toplamının dü sert iş yapıyoruz

Getir Kurucusu Nazım Salur, Londra'da güzeşte sene hanuman kocaoğlan böylece hizmete başladıklarını belirterek, "Orada 6 kıta rakip vardı. Şu an kılıç 6 rakibin toplamının dü sert iş yapıyoruz. Daha ortak sene de dolmadı." dedi.

Getir Kurucusu Salur: Londra'da 6 rakibimizin toplamının dü sert iş yapıyoruz
13-01-2022 13:45
İstanbul

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) çeşidinden bu sene ikincisi devre içi yerine meydana gelen ve "Oyunun Kuralları Değil, Kendisi Değişti" temasıyla planlı Dijital Türkiye Konferansı bitmeme ediyor.

Konferans kapsamında planlı celsede TÜSİAD Başkan Yardımcısı ve Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin'in sorularını yanıt veren Getir Kurucusu Nazım Salur, Getir'in 2015 yılındaki yapılış dönemini ve bu fikrin kesinlikle doğduğunu anlattı.

Salur, başlangıcın 2012'de BiTaksi ile olduğunu, şahıslara 3 dakikada göçüm ulaştırır pozisyona geldikleri BiTaksi'nin ekranına bakarken hakeza birlikte fikrin doğduğunu belirterek, "Taksi tek ihtiyaç, kişilerin apayrı birlikte güruh gereksinimi var. Neden 10 dakikada kişilerin gereksinimlerini götürmeyelim' dedim. Evde otururken birlikte alışveriş haset birlikte saniyede aklıma geldi. Pazar araştırması yaparak meydanda neye gerekseme mevcut diyerek fikren aklımıza mevrut birlikte adım değil." halinde konuştu.

Ekip arkadaşları ile emek vermek kültürüne bağlı istifham üzerinde Salur, "Nasıl ki güzel aşındırmak güzel malzemeyle pişer. İyi birlikte şeriklik güzel çalışanlarla olur." ifadesini kullandı.

Şirket değerinin yüzdelik 99,5'ten fazlasının güzel birlikte düşün çevresinde topladıkları güzel insanlardan oluştuğunu aktaran Salur, hem cibilliyet yerine tıpkı zamanda işinde güzel bulunan kullanıcılarını birlikte araya getirdiklerini, güzel kullanıcılarını çekmeye bitmeme ettikleri sürece mevcut olabileceklerini söyledi.

"Türkiye'den de bu iş çıkar"

Nazım Salur, "Amazon 8 ülkeye 13 yılda gitmiş. Getir, hem Türkiye'de 81 ilde görev veriyor tıpkı zamanda birlikte yılda dünyada 8 ülkeye ulaşmış. Bunun öyküsünü paylaşabilir misiniz?" şeklindeki istifham üzerine, Getir'in faiz stratejisine değindi.

Salur, bu başarıyı baş döndürücü sayıda güzel adamla yaptıklarını belirterek, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"İşi kişi işi neredeyse gören, aralıksız bu işe kuvvet verici birlikte kol mevcut bizde. Getir'de sayı farkı yaşımız da 28. Getir'de, 40'lı yaşların üzerinde insanoğlu sayısı baş döndürücü birlikte tomar değil. İş tekaüt fakat birlikte yandan da zevkli. Zevkli olunca iş neredeyse olmuyor aslında. Arkadaşlar da iş neredeyse yapmıyor. Birbirimize baş döndürücü söylemesek de hani 'Türkiye'den bu iş menfaat mı sokak mı' neredeyse şüpheler mevcut ya... Biraz inada bindiriyoruz işi. 'Çıkar kardeşim, neden çıkmasın yani.' Teknoloji bazlı birlikte iş. Türkiye'den de çıkar. Hem de hani onların meydana getirdiği birlikte işi yaparak değil. Daha onların yapmadığı birlikte işi bellek ederek de buradan birlikte iş çıkar."

"Londra'da 6 rakibimizin toplamının 2 sert iş yapıyoruz"

Getir Kurucusu Salur, Londra'da güzeşte senenin hanuman kocaoğlan böylelikle işe başladıklarını anımsatarak, "Orada 6 pare rakip vardı. Şu an tığ 6 rakibin toplamının dü sert iş yapıyoruz. Daha birlikte sene de dolmadı. Yani gittiğimiz devir da oradaki güçsüz birlikte aktör kazanmak neredeyse gitmiyoruz. Gidip hakkıyla demir birlikte iş hazırlamaya çalışıyoruz. Bunun düşüncesince kaynağımız da var. Kaynağı çekinmeden kullanıyoruz. Buradaki motivasyon, şu demek oluyor ki firmanın anne gayesi faiz üzerinde şu anda. Tabii ki derinliğine vadeli hedefimiz, karlılık ve kardan bedel yaratmak." ifadelerini kullandı.

Salur, bu işe geçmiş değişmeyen verirken ayrımsız isimle diyar dışına çıkmaya değişmeyen verdiklerini söyledi.

"Start-up'ları feda etmek düşüncesince değil, dünyada abartmak düşüncesince yapalım"

Nazım Salur, yatırımcıların ilgisine bağlı istifham üzerine, geçmiş çağda domestik ve ecnebi yatırımcılardan uyanıklık görülmekte zorlandıklarını, sonraları yatırımcı sayısının çabucak arttığını vurguladı.

Son icra ettikleri 3 envestisman turunda daim dışarıda birilerinin kaldığını, birlikte ahir turda onların elden geleceğini aktaran Salur, bunların ahir volta düşüncesince masa ayırttığını söyledi.

Salur, girişimcilere neler kaynak ettiğinin sorulması üzerine, işi kurarken birlikte dü beniz ayrıntı bulunduğunu düşündüğünü anlatım ederek, şunları kaydetti:

"Ancak ilerledikçe baş döndürücü apayrı detaylar çıktı. Onları da çözmemiz icap etti ve hala da çıkıyor. İlerledikçe dünkü detaylar ve güçlük çıkıyor. İyi birlikte start-up'ta hayret birlikte güruh bilinçlilik çıkacaktır. Yeni start-up kuran arkadaşlar, yeniden değme şeyi hesaplayabileceklerini tek devir zannetmesinler.

Çabuk pes etmesinler. Bu, birlikte çelimsiz ara yarışı değil, birlikte maraton. İyi firmalar 10 ila 20 yılda ortaya çıkıyor. Teknolojide de bu böyle. 20 salname perspektifle beslemek lazım. İkinci kaynak 'Ben bunu yaparım, birlikte dü sene sonraları da satarım' diyerek yapmasınlar. Bu az buçuk inşaatı, içre çökmek düşüncesince değil de feda etmek düşüncesince gerçekleştirmek neredeyse oluyor. Evi çökmek düşüncesince bozulmamış yap, gittikçe gene satarsın. Uzun vadeli beslemek lazım. Satmak düşüncesince değil, derinliğine vadede tamamı dünyaya yansıtmak düşüncesince kursunlar işleri. Bu yapılabilir birlikte şey."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler