USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enuygun, toptan markası Wingie ile dünyanın 5 şişman yolculuk sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor

Enuygun CEO'su Çağlar Erol, küresel markaları Wingie ile dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarını belirterek, "Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en iri 5 yolculuk sitesinden bir tanesi olmak." ifadesini kullandı.

Enuygun, toptan markası Wingie ile dünyanın 5 şişman yolculuk sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor
29-12-2021 12:15
İstanbul

Enuygun CEO'su Erol, AA muhabirine gezi ve erişim sektörlerine ve Enuygun'un faaliyetlerine bağlı açıklamada bulundu.

Enuygun'un toptan markası Wingie ile İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça ve İspanyolca kazanmak kıl payı ilkokul ayrımlı dilde görev vererek dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarına aksan işleyen Erol, şunları kaydetti:

"2021 senesinde Wingie ile görev verdiğimiz hepsi dillerde satışlarımızı artırdık ve toptan markamızın adanmış kütlesi Enuygun'u yakaladı. Aynı gündüz ortamında 56 ülkeden seyahatseverler tayyare biletlerini Wingie’den aldı. Wingie’yi büyütmeye müteveccih çalışmalarımıza bitmeme ederken görev verdiğimiz hepsi pazarların gereksinimlerini değişik çözümleme ederek acemi teknolojiler geliştiriyor, görev kalitemizi artırıyoruz. Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en iri 5 gezi sitesinden bir tanesi olmak."

Erol, 2021 yılının gezi ve erişim sektörleri açısından müspet ortak resim oluşturduğuna dikkati çekerek, "Aşılarını reşit seyahatseverler pandeminin üzerlerinde oluşturduğu canlılık bilimsel can halinden gezi ederek arındılar. Bugün ise hem gezi bununla müşterek erişim endüstrisi 2020 yılına nazaran ince güzel durumda." ifadelerini kullandı.

Sektörün yeniden açılmasında aşılamanın öneminin iri bulunduğunu vurgulayan Erol, "İnsanlar bundan sonra tabiat ortamında yahut butik otellerde hem kalabalıktan ırak bununla müşterek sağlık aldıkları ortak dinlence yapabiliyor. Yönetmeliklerde arazi sunulan kavait yardımıyla tayyare ve otobüs yolculuklarına hâlâ şen halde katılabiliyor." niteleyerek konuştu.

Erol, 2021 senesinde bilhassa iç gezim yönünde müspet ortak yükselişin yaşandığını anlatım ederek, laflarını şu halde sürdürdü:

"Kısıtlamaların ağız ağıza kaldırılmasıyla baş başa çabukluk beklediğimiz seviyelere ulaştı. Bu yılki artma hasebiyle güzeşte sene açılmayan oteller açıldı, sefa haftasında konaklamada doluluk oranları yüzdelik 90’a ulaştı. Özellikle sefa devri ilkin kazanmak kıl payı 3 maaş yaz mevsiminde bilet satışları güzeşte yıla uyarınca 8 kıvrım arttı."

"2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince beniz yüze görev vereceğimiz ortak sigorta ofisi açacağız"

2022'nin müstevli süresince aralık sunulan seyahatlere bitmeme edilecek ortak sene olmasını beklediklerini kaydeden Çağlar Erol, şu değerlendirmede bulundu:

"2021 senesinde ulaştığımız ayrımlı pazarları artırmak, ayrımlı ülkelerden aşırı hâlâ ortak tomar sayıda seyahatsevere erişmek düşüncesince icraat yapıyoruz. Pandemiyle mütebeddil gezi anlayışıyla bu arada 2022'de de tabiat bünyesinde devir geçirdiğimiz gezi konseptleri uyanıklık görmeye bitmeme edecek. 2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince online hizmetimizin indinde kullanıcılarımıza beniz yüze görev vereceğimiz ortak sigorta ofisi açacağız. Sigorta hizmetlerimizden sigorta danışmanlarımız ile görüşerek müstefit ballanmak talip kullanıcılar, Enuygun Sigorta şubesine gelmiş şekilde danışmanlarımızdan görev alıp işlemlerini tamamlayabilecekler."

Erol, bu piyasanın müstevli hasebiyle karşılaşmış bulunduğu belirsizlikler ortamında en iri sorunlardan birinin bilet iptalleri bulunduğunu kaydederek, "Özellikle pandeminin önceki zamanında aşırı sayıda kullanıcımız biletlerini bozma buyurmak mecburiyetinde kaldılar. O devirde kılıç de kullanıcılarımızın açığa kabul etme problemi yaşamamaları düşüncesince iklim yolu şirketleriyle barışma yaparak onlara ayırtma kodlarının bedelleri mesabesinde ENCoin tanımladık. Bu sayede kullanıcılarımız tanımlanan ENCoin'ler ile istedikleri bileti satın alabildiler. Sunduğumuz hal önerisi yardımıyla kullanıcılarımız el kitabı reddetme periyodunu on paralık yaşamadılar." ifadelerini kullandı.

"Kendimizi gezi odaklı ortak uygulayım bilimi firması adına tanımlıyoruz"

Sürekli dijitalleşmeye ve inovasyona müteveccih acemi planlar geliştirdiklerini kaydeden Enuygun CEO'su Erol, şöyleki bitmeme etti:

"Kendimizi gezi odaklı ortak uygulayım bilimi firması adına tanımlıyor, bu manada daim acemi planlar geliştiriyoruz. En acemi teknolojileri kullanmakla kalmayıp kişi teknolojilerimizi imal ederek sektörde yapılmamışları yapıyor ve endüstrisi geliştiriyoruz. Bilet İptal Güvencesi, Blockchain madun iri ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart ürünlerimizden çabucak birkaçı. Örneğin, Enuygun hareketli uygulamasında yaptığımız güncelleme ile otel hizmetimizi de uygulamamız ekledik. ‘Tüm gezi gereksinimleri düşüncesince biricik uygulama’ mottosu ile çıktığımız bu yolda kullanıcılarımız bundan sonra Enuygun hareketli uygulamasında istedikleri herhangi ortak an, herhangi ortak yerden tayyare ve otobüs biletinin indinde aramış bulunduğu oteli de bire ortak anda bulup rezervasyonlarını yaptırabiliyor."

Erol, başka servislere ek adına "Öne Çıkan Sefer" hizmetini de yaşama geçirdiklerini belirterek, "'Öne Çıkan Sefer' servisi, İstanbul-İzmir, Ankara-Adana kabil en aşırı gezi edilen rotalarda kullananların satın kabul etme ihtimalinin en erdemli bulunduğu seferleri ön plana çıkararak kullanıcılara aradıkları otobüs biletlerine kolay anlayış olanağı sunuyor." bilgisini verdi.​​​​​​​

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler