USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan 15 Temmuz mesajı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 15 Temmuz vuruş girişimine ilişkin, "Türk Polis Teşkilatı yerine ülkemizin bütünlük ve beraberliğini yıldırma fail dahili ve harici hainlere üzerine haysiyetli mücadelemize bire bir azim ve kararlılıkla bitmeme edeceğiz." dedi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan 15 Temmuz mesajı
15-07-2022 05:02
Ankara

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 15 Temmuz çarpış girişimine ilişkin, "Hiç şüpheniz olmasın ki Türk Polis Teşkilatı yerine milletimiz ve ünlü tarihimizden aldığımız güçle motamot 15 Temmuz'da bulunduğu kadar gelişigüzel koşulda ve gelişigüzel halde ülkemizin bütünlük ve beraberliğini zılgıt fail topu topu fenalık odaklarına, taşeron yıldırı örgütleri ile onların arkasındaki dahili ve harici hainlere erinç haysiyetli mücadelemize ayrımsız azim ve kararlılıkla bitmeme edeceğiz." ifadesini kullandı.

Aktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle yayımladığı mesajında, devletin bekasını, milletin bütünlük ve beraberliğini amaç yakut Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) erinç ermiş milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 Temmuz'da her insanın kıvanç etmiş bulunduğu ünlü birlikte direnç sergileyerek, bağımsızlık ve istikbalini amaç alanlara müstelzim dersi verdiğini belirtti.

Mehmet Aktaş, "Şehitler ölmez, yurt bölünmez. Bayrak inmez, ezan dinmez." nidalarıyla noktayı göğü inleten temiz milletin birlikte bu mücadelenin saflarına eklenen Emniyet Teşkilatının da ebedî destanda yerini aldığını, 63 martir verdiğini ve 284 bireyin de yiğitlik mertebesine eriştiğini anlatım etti.

15 Temmuz haset zaferde en iri hisse sahibinin, hayasızca akını kapatmak düşüncesince tanklara, uçaklara, ahiret yolculuğu kusan silahlara yakut okuyan ermiş şüheda ve gaziler bulunduğunu tamlayan Aktaş şunları kaydetti:

"Hiç şüpheniz olmasın ki Türk Polis Teşkilatı yerine milletimiz ve ünlü tarihimizden aldığımız güçle motamot 15 Temmuz'da bulunduğu kadar gelişigüzel koşulda ve gelişigüzel halde ülkemizin bütünlük ve beraberliğini zılgıt fail topu topu fenalık odaklarına, taşeron yıldırı örgütleri ile onların arkasındaki dahili ve harici hainlere erinç haysiyetli mücadelemize ayrımsız azim ve kararlılıkla bitmeme edeceğiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. sene dönümü vesilesiyle tarihe güzeşte bu destani el erki mücadelesinde yaşamını kaybeden alp şehitlerimizi yağmur ve gönül borcuyla yad ediyor, birlikte an caba duraksama etmeksizin seferberlik ruhuyla canını ortaya koyan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler