USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından kabul edildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından kabul edildi
29-10-2021 13:20

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'da temaslarını sürdürüyor. Erbaş, hükûmet merkezi Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Aliyev görüşmede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlama kartı ederek Türk halkına büyüklük ve zenginlik diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a meydana getirdiği akıbet ziyareti hatırlatan Aliyev, Erbaş'ın ziyaretinin Azerbaycan ile Türkiye arasındaki birlik ve ülfet ilişkilerinin müşterek başka örneği bulunduğunu ve ilişkilerin büyümesine yardım sağlayacağını vurguladı.

Görüşmede, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ermenistan işgalinden kurtarılan topraklara meydana getirdiği ziyaretin önemine değinilerek obstrüksiyon esnasında Ermeniler tarafından topu topu zamanı ve dini eserlerin yıkımına tutanak bulunduğu kaydedildi. Ayrıca Azerbaycan ve Türkiye arasındaki birlik ve ülfet ilişkilerinin değme bölgede başarıyla geliştiği belirtildi.

Kamil Nadirli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler