USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep'te martir yakınları ve gazilerle iftar zamanı vakti yemeğinde müşterek araya geldi. Oktay, aykırılık partilerinin kurduğu 6'lı masayı eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıldırı örgütü PKK'nın dağ kadrosunda

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor
28-04-2022 22:36

 

Bir paradigma temaslarda mevcut olmak kıl payı Gaziantep'e mevrut Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Valiliğin martir yakınları ve gazilere verdiği iftar zamanı vakti yemeğine katıldı. Kent merkezinde hususi eş restoranda planlı iftar zamanı vakti yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Vali Davut Gül'ün indinde bürokratlar, gurur amirleri ve milletvekilleri katıldı. İftar yemeğine martir yakınları gazilerde koyu özen gösterdi.

“Gaziantep'i söylemeye ne gönül ne yazar yeter”

İftar yemeğine dahil bulunan martir aileleri ile gazileri selamlayarak konuşmasına başlamış bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ramazan kocaoğlan süresince rastgele hafta başka eş ilde iftar zamanı vakti sevincine eş bulunduğunu söyledi. Bugünde ulusal mücadelenin ehemmiyetli simgelerinden bulunan bağımsızlık şehri Gaziantep'e geldiğini aktaran Oktay, “Gaziantep rastgele yönüyle destan, bağı bostanı gülistan, insanı içten eş kenttir. Evliya çelebi seyahatnamesinde Gaziantep düşüncesince ‘Şehr-i Ayıntabı Cihan' diyor. Yani dünyanın delik bebeği ifadesini kullanıyor. Bu kenti söylemeye ne gönül ne yazar yeter. Gaziantep'i ne denli anlatırsak anlatalım, ne denli yaşarsak yaşayalım gene de yetmez. Gaziantep'e doyamayız. Burası şanı iri Antep savunmasının destanlaştığı yer. Gaziantep savunmasında toprak meydan bütün kahramanları dualarla yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

“81 ilin tamamında yatırımlar kesintisiz yükseliyor”

Toprakları bin sene süresince kanlarıyla yoğurarak diyar kılan ecdadın emanetine güçlü sarıldıklarını vurgulayan Oktay, “Ülkenin ciharıyek indinde mega asar olan; köprüleri, barajları, hastaneleri birer birer hizmete açıyoruz. 81 ilin tamamında yatırımlar kesintisiz yükseliyor. 100 sene önceki şöhretli eş direnç yazan Gaziantep, demin de üretimiyle sanayisiyle gün yazmaya bitmeme ediyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Gaziantep'e mevrut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bütün envestisman bedeli 15 bilyon lirayı bulan 300 fabrikayı açmıştı. Gaziantep uran çabucak büyüyor. Gaziantep'e ters verdiğimiz 6 ulus bahçemizden 4'ünü kazandırdık. Eski stad hesabına meydana getirilen bahçenin inşası da sürüyor. TOKİ tarafından Gaziantep'in içre adeta acemi kentler kuruldu. 5 binden eş tomar konutun inşası da bitmeme ediyor. En baş döndürücü muhtemel plan bulunan Gaziray'da gelecek aylarda hizmete açılacak. 200 bin dekardan eş tomar endüstrisi sulamaya açtık. Bu sayıyı acemi projelerle 300 bin dekara çıkaracağız. Gaziantep site hastanesinin inşaatı da bitmeme ediyor. Bunu da en çelimsiz sürede şehrimize kazandıracağız” sanarak ekledi.

“İBB PKK'nın dağ kadrosundan elaman getiriyor”

Türkiye'yi bütün illeri ve ilçeleriyle geliştirmenin mücadelesini verdiklerini laflarına ekleyen Oktay, "Şehitlerimizin bıraktığı budala düşüncesince uğraş ediyoruz. Muhalefetse eş köksüz perdesiyle bütün icraatlarımızın üzerini kamufle etmek düşüncesince avantajsız eş güç içerisinde. Muhalefetin topu topu ise 3'ü 5'i 6'sı başka eş senaryo ile başka eş tiyatroyu ruzname sahnesine koyuyor. Bu senaryoyu da bundan böyle duyurulmayan ortaklarından mı havale ediyorlar, yok ise yazma masada mı kuruyorlar bilmiyoruz. Ancak milletimizin oyuna gelmez. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde elektriği çökelek bulunduğu söylenen eş evi görüşme etmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu'nın gittiği lüp elektriğinin kesilmediğini açıkladı. İstanbul büyükşehir Belediyesi ise yıldırı örgütü PKK'nın dağ kadrosundan eleman getirip belediyede işe sokuyor. Gaziantep'te çağırma cihazı yapıyorum. Artık sahtelikten kurtulup gerçekliği benimseme edin. Anadolu insanını hafife almayın. Cumhurbaşkanımıza müteveccih saldırılar seçimde dirlik karşıya kalacaklar hezimetten dolayıdır. Cumhurbaşkanımızın ismini kimesne ağzına dolayamaz. Türkiye eş hususiyet devletidir. Bağımsız yargının verdiği kanunlara dâhilen ve dışardan hacısı hocası hürmet duymalıdır. Milletimizin kandırılmasına katiyen tolerans göstermeyeceğiz. 20 senedir nite milletimizle canevi yüreğe yürüdüysek geleceğe de sizlerle bütünlük ve el birliği bünyesinde yürüyeceğiz” sanarak konuştu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, iftar zamanı vakti yemeğinin peşi esna martir aileleri ve gazilerle anı fotoğrafı çektirdi.

Muhammet Abdulkadir Esen - Said Vakkas Yağcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler